Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cinside @ 2010 11 07, 21:30)

gerai

QUOTE(Isila @ 2010 11 07, 21:30)
aš visoms už ND įvertinimą. Ryt magistrą nunešiu ir tada jau laisva galva pafotografuosiu arba kaip mano vaikas sako "mama pafunkina viską" (mama fotografuoja viską)

lotuliukas.gif geras

QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 21:34)
Pabandžiau ir aš šiandien su koliažu pažaist...  ax.gif

nezinau,nesu koliazu zinove, bet as nedeciau tos nuotraukos kur rankose laiko laiskus, manau ji kaip ir nereikalinga rolleyes.gif bet man grazu kad taip rysku viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 07 lapkričio 2010 - 20:43
3 ND:
18 mm
user posted image
35 mm
user posted image
55 mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 11 07, 20:30)
2 ND:

Gerai 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 20:34)

Puikiai - jau facebooke pasigrožėjau 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 20:34)
oi, prisiskundziau cia as, net paciai geda. viskas gerai biggrin.gif

visko būna wink.gif užeina ir praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 07, 20:42)

nezinau,nesu koliazu zinove, bet as nedeciau tos nuotraukos kur rankose laiko laiskus, manau ji kaip ir nereikalinga rolleyes.gif bet man grazu kad taip rysku viskas smile.gif

ačiū už komentarą 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 20:45)
Gerai  4u.gif
Puikiai - jau facebooke pasigrožėjau  4u.gif

dėkinga... čia taip skubinau dėti tą koliažą- dar visų nuotraukų gerai neperžiūrėjusi smile.gif bandysiu bandysiu- gal geriau dar išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 17:51)

Zolubai nesiau sita gelyte. Tai siaip sake grazu, bet jis paliktu tik zieda. be to kupsto apcioj. tipo minimalizmas geriausia sia butu.. man tai kazkaip graziau su kupstu. nes tik ziedas tai nuobodu.. bet man rodos, kad as turiu beda per daug i foto prikraut biggrin.gif

as irgi nekirpciau smile.gif
neklysta tik Dievas, o Zulubas tik zmogus smile.gif Cia skonio reikalas tongue.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 21:27)
Labai ačiū už pagyras mano fotosesijai  4u.gif  Daugiau yra čia http://www.flickr.com/photos/irmoske/  ir čia http://www.facebook.com/#!/pages/Fotof...120447851339926

Irma, saunuole TU smile.gif visur tave prigyriau ir cia giriu, MALADEC smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 21:34)

nugis man kaip grazu smile.gif noretusi didesne pamatyti smile.gif bet tikrai fainas kiliazas, gal ir galima kitaip sudelioti, bet ir taip nesipjauna smile.gif

As irgi ikelsiu kelias foto is PASAKOS, si kart ne gautoji, o mano pacios..

user posted image
Untitled by Di

user posted image
Untitled by Di

daugiau cia http://www.flickr.co...ith/5154221033/ smile.gif
Atsakyti
4 ND:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 07, 17:53)
Aš vakar susidėliojau sau galvoj, kad kiekviena spalva reiškia skirtingą metų laiką, o va lapas visad gražus išlieka, nu man kažkaip taip gražiai susišvietė viskas, tai ir fotkėj nėr priekaištų.

Oho, pati apie tai net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 07, 20:53)

nugis man kaip grazu smile.gif noretusi didesne pamatyti smile.gif bet tikrai fainas kiliazas, gal ir galima kitaip sudelioti, bet ir taip nesipjauna smile.gif

ačiū 4u.gif būtinai parodysiu ir didesnes 4u.gif atrinksiu gražiausias thumbup.gif

tavoji pasaka... žiūrėčiau ir žiūrėčiau... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 20:34)

Man uzkliuvo vienintelis dalykas-tai, kad matosi adresas, manau to nereik. smile.gif

Merginos, jus SAUNUOLES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 11 07, 20:53)

žinok kaip antroji nuotrauka man prie širdies limpa.. wub.gif
Atsakyti
Blyn. Ar jums yra taip buvę, kad turi vieną šansą nufotkint tai, ko ilgai laukėt, ateina tas momentas ir Jūs nufotkinat. Iš jaudulio, kad tas momentas atėjo <...> grįžtat namo, perkeliat viską į kompą ir suprantat- praleidot ir šansą ir susimovėt.
Nebežinau ką daryt su pasaka, nes šiandien išnaudojau šansą ir matau, kad nepavyko... galų gale ir pačia pasakos realizavimo idėja nebeesu tikra. unsure.gif
Di- labai graži fotosesija. Man labai patinka šitas jos žvilgsnis. Įtikinantis labai.
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 21:01)
ačiū 4u.gif būtinai parodysiu ir didesnes 4u.gif atrinksiu gražiausias thumbup.gif

Man tavo koliažas irgi patiko.. bet irgi nedėčiau kažkurios foto- ar kur laiko rakose laiškus ar kur skaito ant bėgių. O labai graži foto kur stovi prie bėgių tokia visa raudona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 07 lapkričio 2010 - 21:23
Gal kas atsakysit, kaip koreguojat baltos spalvos balansą?
Man kartais išeina, kartais ne, nors, rodos, visada darau tą patį. Ir nelabai suprantu kodėl nevisada pavyksta.
1 klausimas: ar turi fotoaparatas sufokusuoti tą baltą lapą? Nes, kaip žinia, auto jis to nedaro, o rankinį irgi gan keblu nusistatyti, jei tik lygi plokštuma.
2 klausimas: ar reikia, kad visa erdvė būtų vien tik lapas, ar užtenka kokios mažos "špargalkės", kuri užimtų dalį ploto?
3 klausimas: kaip naudojat tai praktiškai, t.y. ar visad turi švarų popieriaus lapą (nešiotis nepatogu, susilankstyti gali, dėl ko atsiranda šešėliai ir pan) ar kažkokį stebuklingą būdą turit? biggrin.gif
Va, pavyksta kartais ir taip (kas, manau, visai pusė bėdos), o šiandien viskas mėlynuoja mad.gif
http://i74.photobuck...de/IMGP5728.jpg
Atsakyti