Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kritikai ir komentarams:
user posted image
Paskutinis feniksas

QUOTE(kristukass @ 2010 11 05, 23:49)
Green tea, as daug nesiruosiau pirmajai fotosesijai, tik padariau makiaza modeliukui, rubus siek tiek pakeiciau, o apsvietimas priklause musu tik nuo oro, nes tai lydavo, tai vel prasigiedrindavo.  smile.gif  Ateityje manau labiau kreipsiu demesi i apsvietima, detales, rubus...  blush2.gif Beja o modeliuka tai kontroliauvau, ne staip tai tokia susikauscius, susiraukus is prigimties.  biggrin.gif  Tai as visaip linksmonau ja, kad nebutu tokia surugus.  doh.gif

Man idomu nuo ko pradet - na susitikot, apsirenget ir ka tada? Baisiai sudetingas ir keblus man sis reikalas atrodo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 05, 23:01)
  as tai sekmadieni lauke planuoju fotkint.. ir kito vaianto neturiu biggrin.gif turiu tik viena diena.. teks per lietu.. pasimelsiu biggrin.gif

Pas man irgi tik viena diena - rytoj biggrin.gif ir irgi tik laukinis variantas galvoj....Sekmadienį planavau savają paską (siūlytą) pafotkint,bet jei visoj šaly lis sad.gif
Pasuksiu saules,kad tau sekmadieni nelytų wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Brumbrumai ir mane gal itrauksi ax.gif

Nikon D3000 + 18-55 VR
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 05, 23:10)
Paskutinis feniksas

Man idomu nuo ko pradet - na susitikot, apsirenget ir ka tada? Baisiai sudetingas ir keblus man sis reikalas atrodo  unsure.gif

Graži nuotrauka,tik man gal norėtųsi,kad jis ant medžio būtų mastau.gif ar kas tai per krūmas.... blush2.gif

Tada į gamtą biggrin.gif Kadangi čia jos sesuo buvo,tai nemanau,kad viskas labai sudėtingai ten vyko....bent jau man su manąja viskas labai paprastai smile.gif Va kaip bendraut su svetimu žmogum? Kaip susitart,kai SUtart? Aš išvis kompleksuota ir bijau svetimų žmonių,tai bijau pagalvot kaip pvz. fotosesiją aptart reiktų unsure.gif

Atsakyti
na gal kai kurios zavisi ir dziaugiasi rudeniu, o as baisiai ilgiuosi vasaros, todel matyt ir vis grizhtu prie vasariniu kadru tvarkymo biggrin.gif

jokiu menu, i seimos albuma.
user posted image

user posted image

user posted image

vasarishkas vakarinis skanestas, keksiukas su minkshtu shokoladu viduje ie lietuvishku plombyru biggrin.gif
user posted image

shaltibarshciai he he (kaip uzsimaniau!!)+(gal ir silpnokai pateikta, bet man kazhkuom patinka, spalvos derinasi).
user posted image

kritikuokit. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 06, 00:10)

idomiai. grazi sviesa.. tik nezinau del kadravimo.. kaip ir zvilgsnis krypsta istrizaine, bet pagrindinis objektas, lapas, tada lieka nuosaly..
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2010 11 06, 00:17)
Brumbrumai ir mane gal itrauksi  ax.gif

Nikon D3000 + 18-55 VR

i nauja tema itrauksiu wink.gif nes jau negaliu keisti anos zinutes
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 01:22)
i nauja tema itrauksiu wink.gif nes jau negaliu keisti anos zinutes

Ok aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 06, 00:19)
na gal kai kurios zavisi ir dziaugiasi rudeniu, o as baisiai ilgiuosi vasaros, todel matyt ir vis grizhtu prie vasariniu kadru tvarkymo biggrin.gif

man patinka pirma, antra ir saltibarsciai biggrin.gif saltibarsciai, nes valgyt noriu biggrin.gif o pirmoss dvi tokios.. nezinau kaip pasakyt smile.gif kokybiskos, grazus vaikas, faina, kad stovi baloj. nu tiesiog kokybiskos foto smile.gif trecia man ne, nes nu nematau nieko.. nei i ka vaikas ziuri, nei del ko mergaite pati rodoma.. skanumynuose ledai susilieja su lekste. ir truksta kazkokio akcento, kad jau tikrai jaustusi skanumas. manau, is per toli fotkinta. o jei palikt toki atstuma, tai noretusi tada matyt, kodel jis paliktas.. staltiese, trupiniai, ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 05, 23:19)
jokiu menu, i seimos albuma.

Dukrytė - super wub.gif
keksiukai g.gif plombyras gal kiek su lėkšte susilieja..... bet šiaip gražu ...
Šaltibarščiai (užsimaniau ir aš jų doh.gif ) ...pirštinė nelabai į temą g.gif Ji labiau prie steiko kokio tiktų,nu arba kitokio karšto patiekalo.... biggrin.gif ir kitos lėkštės kampas ,dešiniam kampe,gal kiek maišosi.... geriau vietoj viso to būtų pilna lėkštė virtų bulvių pabarstytų krapais rolleyes.gif Man stalas patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 06 lapkričio 2010 - 00:29
merginos, sakau jūsų paklausiu, gal žinot Surado mano mama senas fotiko juostas prifotkintas, sandariai uždarytas, neapšviestas (tikimės). Juostos - nuo caro maro laikų, turbūt 15 metų (ne mažiau) paslėptos buvusios. Ar apsimoka jas bandyt nešt kažkur ryškint ir, jei taip, tai kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 06 lapkričio 2010 - 00:28
QUOTE(Isila @ 2010 11 05, 23:28)
Ar apsimoka jas bandyt nešt kažkur ryškint ir, jei taip, tai kur?

Žinoma apsimoka bigsmile.gif į ten,kur jas ryškina biggrin.gif Jazau,man net minčių nekiltų,tekinom neščiau ,kaip įdomu kas prifotkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 06, 01:31)
Žinoma apsimoka  bigsmile.gif į ten,kur jas ryškina  biggrin.gif Jazau,man net minčių nekiltų,tekinom neščiau ,kaip įdomu kas prifotkinta  rolleyes.gif

o ryškina kur? Bele kur? Nes mąstau ar visur bele kur ryškina? gal sakau jau nebe? Reik "rimtesnės" įstaigos...
Atsakyti