Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Renacio @ 2010 11 07, 16:50)

buk gera, kelk iskart cia paveiksliukus.. nes atsidarinet gal ir nera labai sunku, bet vis tiek uztrunka laiko smile.gif

jei nezinai kaip, tai puslapi su .jpg galu kopijuok i langeli IMG
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 18:51)
pati sugalvojau biggrin.gif kad fotkinau fotkinau, ir visai nesigavo niekas.. galvoj susikuri grazius vaizdus, lyg apgalvoji kazkiek.. o kai paskui paziuri, s.. gavos ir tiek. tai nusivyliau siandien savim biggrin.gif

Zolubai nesiau sita gelyte. Tai siaip sake grazu, bet jis paliktu tik zieda. be to kupsto apcioj. tipo minimalizmas geriausia sia butu.. man tai kazkaip graziau su kupstu. nes tik ziedas tai nuobodu.. bet man rodos, kad as turiu beda per daug i foto prikraut biggrin.gif

user posted image

man be to kupstelio irgi atrodo graziau butu 4u.gif
Atsakyti
Ar tas pasakas sukelsit čia, ar ne? Jei ne, tai gal flickr galima pasižiūrėti? Priminkit kas nuorodą unsure.gif
Pati nedrįsau, bet pažiūrėt labai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 07, 18:50)

pirma ir trecia gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 17:55)
buk gera, kelk iskart cia paveiksliukus.. nes atsidarinet gal ir nera labai sunku, bet vis tiek uztrunka laiko smile.gif

jei nezinai kaip, tai puslapi su .jpg galu kopijuok i langeli IMG

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif nemokėjau įkelti tiesiai blush2.gif kitą kartą bandysiu kelt jau tiesiai, nes kaip supratau šitos dar nėra geros, tad jų jau ir nebekelsiu smile.gif
Atsakyti
Labai sudominot tuo projektu "365" smile.gif Manau reiktų pabandyti tokį tikslą įgyvendint. Aišku, būtų dar geriau pradėti nuo sausio 1 d., bet jaučiu jei nepradėsiu greit, tai taip ir neprisiversiu biggrin.gif o čia būtų labai geras paskatinimas kasdien bent kažkiek laiko praleisti su fotoaparatu. O tai dabar šiek tiek atitolau nuo to... unsure.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 17:51)
Zolubai nesiau sita gelyte. Tai siaip sake grazu, bet jis paliktu tik zieda. be to kupsto apcioj. tipo minimalizmas geriausia sia butu.. man tai kazkaip graziau su kupstu. nes tik ziedas tai nuobodu.. bet man rodos, kad as turiu beda per daug i foto prikraut biggrin.gif

Mano nuomone be kupsto irgi geriau žiūrėtųsi. Galbūt daryčiau iš vis horizontalią nuotrauką palikdama tik vieną gėlytę šone.

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 12:17)
Iš vakarykštės fotosesijos

Labai patiko visa serija. Taip tobulai viskas suderinta: ir aplinka, ir rūbai, ir aksesuarai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 16:51)
pati sugalvojau biggrin.gif kad fotkinau fotkinau, ir visai nesigavo niekas.. galvoj susikuri grazius vaizdus, lyg apgalvoji kazkiek.. o kai paskui paziuri, s.. gavos ir tiek. tai nusivyliau siandien savim biggrin.gif

user posted image

Oi, kur as tai girdejau biggrin.gif Zodis i zodi:)

O man kupstas grazu.be jo butu neidomu, o kupstas atsveria gele ir siaip idomiau su juo.
Atsakyti
vsiekutės, tarpe tarp mokslų, kai galva galutinai neveikia, tam, kad turbūt dar labiau patąsyčiau savo nervus hihihi.gif bandžiau daryt ND. Aš, matyt, esu iš tų vištų, kurios vis kažko negali atlikti doh.gif bet štai po n+k nuotraukų mano rezultatas. Aš juo labai patenkinta, o kaip jūs įvertinsit bus matyt unsure.gif

ND 1
user posted image
user posted image
user posted image

erm.. čia biški off topic.. gal kas regresinę analizę suprantat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 07, 17:30)
erm.. čia biški off topic.. gal kas regresinę analizę suprantat?  bigsmile.gif

nd gerai smile.gif o is kurios temos cia ta regresine analize? biggrin.gif ekonomika kokia?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 18:36)
nd gerai smile.gif o is kurios temos cia ta regresine analize? biggrin.gif ekonomika kokia?biggrin.gif

Statistika su SPSS, psichologija biggrin.gif tuoj nusišausiu...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 06, 23:44)
uj tikrai ne žiauriai  4u.gif  4u.gif  aš tik taip pasakiau, kad geriau sulaukti kokios kritikos.. šiaip jau sau įsivedžiau, kad jei nuotrauka nesulaukia nei teigiamų, nei neigiamų pasisakymų, tai reiškiasi ji visiškai nieko neverta... todėl ir bijau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pamenu šiuos tavo pamąstymus, kažkaip įstrigo man galvon smile.gif Esu nesulaukus jokių pasisakymų...bet ką padarysi...fotkinu toliau, nu noriu bent kažkiek patobulėti, netaikau į fotografę ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 07, 00:18)
o man kaip tik kontrastingumo trūksta...  ax.gif kažkokio akcento- minties ax.gif

Aš vakar susidėliojau sau galvoj, kad kiekviena spalva reiškia skirtingą metų laiką, o va lapas visad gražus išlieka, nu man kažkaip taip gražiai susišvietė viskas, tai ir fotkėj nėr priekaištų.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 00:38)
o tai imk ir nekapok smile.gif nesuprantu kur problemos smile.gif

Aš manau Laukine25 kalba apie tai, kad jai kapot privečia erdvės trūkumas kambaryje, na nėr kur atsitraukti pakankamai su 50mm unsure.gif
Aš kai ruošiuosi kažką pafotkinti, tai mane tenkina šis objektyvas, nes tada iš anksto pasiruošiu daugiau erdvės, bet va jeigu matau vaikas kažką gražiai veikia, noriu greitai nufotkint, tai ne visada įsitenku su juo. Nežinau kur turėčiau kabėt ant lubų, kad tilptų mažosios lovytė ir ji joje biggrin.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 07, 11:16)
Visiškai sutinku, pradžiai tikrai 50mm f1,8 geriausias objektyvas, vienintelė  bėda, kad jis labai trumpalaikis - daug fotografuojant neišvengiamai kur stukteli, trinkteli... ir jau normaliai nefokusuoja.

unsure.gif Durnai paklausiu, o čia oficialiai pripažintas šis jo minusas g.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 12:17)
Iš vakarykštės fotosesijos

Man patiko, tik kažkodėl labai smalsu, kaip atrodytu spalvotos fotkės ax.gif
Modeliui medalis, tokiu oru pozuot 4u.gif Suderinta viskas, na aplinka, modelio apranga, pats modelis, jo nuotaika.
Norėčiau nuorodos, kur visų pasakų fotkės, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 07, 18:53)
Norėčiau nuorodos, kur visų pasakų fotkės, dėkui 4u.gif

aš irgi norėčiau... mačiau tik 2.. gal daugiau ir nėra? bigsmile.gif
Atsakyti