Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 11 07, 15:31)
Ka tada man sakyt.Nufotkinau pasaka, o det bijau, nes po Irmoskos ir A.S belieka tik issitrint is SM, is Flikro, ir kaip sake Laukine-eit grioviu kast.

robobebrai, daryk tvarka! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 07, 14:44)
robobebrai, daryk tvarka!  biggrin.gif

Kut-kudakst, ko-ko-ko-ko!!! biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, perdariau be blico 1 nd blush2.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/

Ar užskaitysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 07, 14:31)
Ka tada man sakyt.Nufotkinau pasaka, o det bijau, nes po Irmoskos ir A.S belieka tik issitrint is SM, is Flikro, ir kaip sake Laukine-eit grioviu kast.

nu čia dabar ax.gif jau mano pasakėlė tai tikrai paprastai ir gana primityviai atlikta, tik džiaugiuosi, kad daugeliui patiko jog ne banaliai įgyvendinau rolleyes.gif ax.gif eik geriau fotkint kaip griovį kasi biggrin.gif o šiaip tai manau visai fainas dalykas yra flickr kai žmonės kuria 366 albumą ir kasdien fotografuoja ir įdeda nors vieną nuotrauką.. nors trumpam kasdien paimsi į rankas fotoaparatą ir biškiuką pamaigysi, geresnėm dienom gal ir visą fotosesija išeis rolleyes.gif tikrai po žingsniuka judėsi pirmyn, o jei dar kasnors sukritikuos tavo nuotrauką tai išvis fantastika, bus ir mokytis iš ko... aš vis noriu pradėt, bet ir lieka tai tik noru ... doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif bandau taisytis su 5 namų darbu ax.gif naturali šviesa

debeselis
user posted image

custom
user posted image

auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2010 11 07, 17:14)

antrojoje nuotraukoje nematau fokuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 11 07, 15:14)
nu čia dabar  ax.gif  jau mano pasakėlė tai tikrai paprastai ir gana primityviai atlikta, tik džiaugiuosi, kad daugeliui patiko jog ne banaliai įgyvendinau  rolleyes.gif  ax.gif  eik geriau fotkint kaip griovį kasi  biggrin.gif  o šiaip tai manau visai fainas dalykas yra flickr kai žmonės kuria 366 albumą ir kasdien fotografuoja ir įdeda nors vieną nuotrauką.. nors trumpam kasdien paimsi į rankas fotoaparatą ir biškiuką pamaigysi, geresnėm dienom gal ir visą fotosesija išeis  rolleyes.gif  tikrai po žingsniuka judėsi pirmyn, o jei dar kasnors sukritikuos tavo nuotrauką tai išvis fantastika, bus ir mokytis iš ko... aš vis noriu pradėt, bet ir lieka tai tik noru ...  doh.gif

Jo, ir as atkreipiau demesi i tuos nuotrauku ciklus-kasdien po nuotrauka.Labai gera ideja.

QUOTE(stashiene @ 2010 11 07, 15:16)
Laba 4u.gif  bandau taisytis su 5 namų darbu ax.gif naturali šviesa

Gerai. smile.gif
Atsakyti
Idejau, eikit mane skandint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 07, 15:49)

ačiū bigsmile.gif

yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 07, 16:45)
antrojoje nuotraukoje nematau fokuso 4u.gif

o kaip su kitom kaladelem? blush2.gif

http://farm2.static....6a121ba71_m.jpg
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 07, 14:31)

O ka sake Zolubas apie gelyte?

Ir kas tau pasake visa tai, ar pati susvaigai? biggrin.gif

pati sugalvojau biggrin.gif kad fotkinau fotkinau, ir visai nesigavo niekas.. galvoj susikuri grazius vaizdus, lyg apgalvoji kazkiek.. o kai paskui paziuri, s.. gavos ir tiek. tai nusivyliau siandien savim biggrin.gif

Zolubai nesiau sita gelyte. Tai siaip sake grazu, bet jis paliktu tik zieda. be to kupsto apcioj. tipo minimalizmas geriausia sia butu.. man tai kazkaip graziau su kupstu. nes tik ziedas tai nuobodu.. bet man rodos, kad as turiu beda per daug i foto prikraut biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 16:51)
Zolubai nesiau sita gelyte. Tai siaip sake grazu, bet jis paliktu tik zieda. be to kupsto apcioj. tipo minimalizmas geriausia sia butu.. man tai kazkaip graziau su kupstu. nes tik ziedas tai nuobodu.. bet man rodos, kad as turiu beda per daug i foto prikraut biggrin.gif

man irgi gražiau su kupstu, nes kitaip tai tas žiedas kaip ore kabantis..
Atsakyti