Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 06, 23:16)
Spalvota, kontrastinga, grakštus lapas pasirinktas. Visumoj patiko, tik darnoriu paklausti, kokiu tikslu tokia foto? Smalsu koks buvo pačios autorės užmanymas ax.gif

Uzmanymas buvo 'spalvotas ruduo'. Kadangi i lauka nosi iskisu tik tada, kai jau tamsu, o rudeniniu nuotrauku vis tiek norisi - atsinesiau lapus namo (situs tiesa sakant is kito miesto net atsiveziau, nes labai patiko) ir emiau zaisti su apsvietimu ir skirtingais fonais, na taip pamazu ir iki pop art idejos atejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 06, 22:42)

Tiesa, Laukine, sveikinu su blog'u 4u.gif

Atiu. 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 06, 22:49)
Pas mane 30mm f1,4. Patalpoj dažniausiai tik su juo ir fotografuoju - tinka ir patinka smile.gif

hm... tas negerai.. Gal tada kažkurį laiką dar pasiliksiu prie penkiadešimtuko rolleyes.gif O jei unsure.gif jau ką, trauksiu zoominį. Nes bijau kad su tuo fixu nesiliausiu kapojus foto...
Atsakyti
paprasta man draugas visai neblogai ryskus ir jb tinka , tik va sunelio blasko medis , maciau fb grazesniu turi blush2.gif

keliu kritikai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 06, 23:27)
paprasta  man draugas visai neblogai ryskus ir jb tinka , tik va sunelio blasko medis , maciau fb grazesniu turi  blush2.gif
keliu kritikai smile.gif

ačiū... čia gal dar vis nesugebėjimas atsirinkt doh.gif doh.gif doh.gif jau kaip įsikertu kokią foto... reiks peržiūrėt po kelių dienų 4u.gif

Man patinka berniuko akytės- tokios ryškios, tik emocijos norėčiau prie šių gyvų akių švelnesnės... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 06, 23:26)
Atiu.  4u.gif
hm... tas negerai.. Gal tada kažkurį laiką dar pasiliksiu prie penkiadešimtuko  rolleyes.gif O jei  unsure.gif jau ką, trauksiu zoominį. Nes bijau kad su tuo fixu nesiliausiu kapojus foto...

o tai imk ir nekapok smile.gif nesuprantu kur problemos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 06, 23:27)
keliu kritikai smile.gif

na, man tai per daug betvarkes. ir vaikas kazkoks piktas/liudnas, ir tu drabuzeliu per daug. akys butu grazios, bet kai aplink jas taip kasdieniska, tai man jos nesiziuri tokiam kontekste..
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 06, 21:55)
  'rasau kaledu seniui laiska'' smile.gif  ir vis neapsisprendziu ar 35mm ar 50mm?..  doh.gif

biggrin.gif Aš šian diedui taip irgi sakiau,po to kai pažiūrėjau 'reportažą' apie mm. ,Brumbrumų įdėtą ...,tai jis man pabaksnojo į fotiką dry.gif Teks taupyt,senis pas mane šįmet nebeateis verysad.gif Nebent g.gif Su dukra susitart ,kad mamai užsakytų dovanų lotuliukas.gif
Atsakyti
eurikaite, man tai wb negeras

del objektyvu tai pirkau 50mm f1.8 nesukdamas galvos, vien del kainos. f1.4 jau 4 kartus brangesnis. Zinoma nepatinka bokeh pentagonai, bet kainos ir kokybes santykis konkurentu neturi. Akivaizdu, kad kuo brangiau moki, tuo geresni daikta gauni, pagal tai ir renkiesi.
Kas del mm, tai Loretoidas sneka siek tiek is kitos varpines, nes pas ja fullfreimas, todel jai 85 geriausias. 50mm cropui pats tas portretams, man taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 07 lapkričio 2010 - 00:00
jeee, saule lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 07, 09:26)
jeee, saule lenda biggrin.gif

thumbup.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 07, 09:34)
thumbup.gif  Sėkmės  4u.gif

vel uzsislepe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 06, 22:57)
eurikaite, man tai wb negeras

visi negeri g.gif
Atsakyti
o mano 1nd įvertintas visų tinkamai? brumbrumai įvertino, bet įdomu, ar kiti irgi priima? mastau.gif
Atsakyti