Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Almost @ 2010 11 06, 19:52)
clap.gif buvo labai sunku hihihi.gif bet su aiškiais paaiškinimais viskas įgyvendinama  4u.gif  4u.gif šiaip dabar pabandžiau tą patį padaryt ir su kitu fotiku, tai viskas irgi iškart gavosi gerai ir aiškiai.. nu Tu auksas esi  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif svarbu isisavinai..

eik kitu daryt wink.gif
Atsakyti
Iš šiandienos pasivaikščiojimo ax.gif Sūnaus draugas 4u.gif Kritikos lauksiu... blush2.gif

user posted image

Ir sūnus ax.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 06 lapkričio 2010 - 20:23
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 20:04)
biggrin.gif svarbu isisavinai..

eik kitu daryt wink.gif

jooo, šitą nd tai jau tikrai būsiu įsisavinus "nuo-iki" hihihi.gif gal visgi palauksiu dienos šviesos, nesiimsiu kitų kol kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 19:50)
neee... su 100mm reiskia, kad kai tu ziuresi pro akute, viskas bus arti arti... jei kambarys mazas, matysi iskart siena.. reik platesnio, 35mm pvz. tada reiskia, kad apglebsi daugiau vaizdo

Super, supratau. Bet.... auč unsure.gif
Papildyta:
Dar, brumbrumai- o pažiūrėk, kodėl nuo tų mm bažnyčia artėja ar tolsta, o žibintas daugmaž vietoj stovi? Ar aš čia kažko nesupratau?
Papildyta:
o kaži kaip šitas, labai blogai?
Įdomu kas geriau 50mm 1.4 ar 35mm 1.8f? Kažkodėl jaučiu, kad durnai klausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 06 lapkričio 2010 - 20:44
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 06, 20:39)
Super, supratau. Bet.... auč unsure.gif
Papildyta:

1,8 pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 06, 20:42)
1,8 pigiau ax.gif

Tai jo, bet matyt kainų skirtumas šitoks ne be reikalo... unsure.gif Blem, kuo giliau į mišką, tuo medžių daugėja smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As prisikarksejau snd. vienai draugei, kad noriu ja pafotkint. doh.gif Tai dabar suku galva, ka idomaus suigalvot, tema kokia... O dar tie visi techniniai, kompoziciniai dalykai. cool.gif Nu ir kur mano protas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 06, 20:42)
Dar, brumbrumai- o pažiūrėk, kodėl nuo tų mm bažnyčia artėja ar tolsta, o žibintas daugmaž vietoj stovi? Ar aš čia kažko nesupratau?

tai ten komponuota taip, kad stulpas visad butu toj pacioj vietoj. zmogus su fotiku tai visad kitoj vietoj... priklausomai nuo mm. kur 17mm, jis tovi salia stulpo, ir jis jam telpa i kadra. su 100mm kad tilptu stulpas i kadra, zmogus su fotiku jau turi gerokai nuo jo nutolti..

ar aiskiau?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 11 06, 20:59)
Sveikos. As prisikarksejau snd. vienai draugei, kad noriu ja pafotkint.  doh.gif  Tai dabar suku galva, ka idomaus suigalvot, tema kokia... O dar tie visi techniniai, kompoziciniai dalykai.  cool.gif  Nu ir kur mano protas...  unsure.gif

tai sugalvok tema, minti, o jau tada viskas pajudes smile.gif kad ir paprasta kokia - arbaros gerimas.. i jau tada savaime atsiranda detales, galima galvot kur gert, kas turi but aplink. gal lauke, gal kur balkone.. ir jau tada mintys liejasi biggrin.gif ir nebutina skubet. apgalvok bent siek tiek ir eik ramiai fotkint. paskui viskas gausis savaime wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 21:02)

ar aiskiau?smile.gif

TIAP. bigsmile.gif
Atsakyti
paprasta, jus man pasakykit kaip ta sviesuma toki isgaunat? As paklausiu tiesiai sviesiai ir staciokiskai. Surasykit visus parametrus naudotus siom foto. Diafragma, islaikymas, iso, zoom mm. atstumas iki objektos... Nu tikiuosi ne per naglai as cia. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 22:02)
tai ten komponuota taip, kad stulpas visad butu toj pacioj vietoj. zmogus su fotiku tai visad kitoj vietoj... priklausomai nuo mm. kur 17mm, jis tovi salia stulpo, ir jis jam telpa i kadra. su 100mm kad tilptu stulpas i kadra, zmogus su fotiku jau turi gerokai nuo jo nutolti..

ar aiskiau?smile.gif
Papildyta:

tai sugalvok tema, minti, o jau tada viskas pajudes smile.gif kad ir paprasta kokia - arbaros gerimas.. i jau tada savaime atsiranda detales, galima galvot kur gert, kas turi but aplink. gal lauke, gal kur balkone.. ir jau tada mintys liejasi biggrin.gif ir nebutina skubet. apgalvok bent siek tiek ir eik ramiai fotkint. paskui viskas gausis savaime wink.gif

Oi aciu labai uz patarimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mane labai stebina visu nuotrauku baltumas, sviesumas. Kazakip nesitiki, kad tai naturali sviesa. blush2.gif
Atsakyti
eee, mergos, gi siandien turejot prifotkinti pasaku. greit meskit i flickr, kiek gi galima laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 06, 21:08)
paprasta, jus man pasakykit kaip ta sviesuma toki isgaunat? As paklausiu tiesiai sviesiai ir staciokiskai. Surasykit visus parametrus naudotus siom foto. Diafragma, islaikymas, iso, zoom mm. atstumas iki objektos... Nu tikiuosi ne per naglai as cia.  biggrin.gif  4u.gif

tuoj susakysiu būtent šių foto taip
50 mm 1,8 objektyvas ISO 200 F 2.5 ir dienos šviesa ax.gif dar su curves šiek tiek šviesinta... nes man man dabar šviesių nuotraukų periodas ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 06, 21:11)
eee, mergos, gi siandien turejot prifotkinti pasaku. greit meskit i flickr, kiek gi galima laukt biggrin.gif

ir aš labai laukiu smile.gif
Atsakyti