Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(juuulita @ 2011 05 30, 17:48)
Merginos, gal galite patarti kokį atspalvi rinktis Naturtin dazų (ar kitokiu naturaliu) jei mano plaukai yra naturalus, tamsesnio medaus atspalvio? o noriu blondinišku ar tokiu kaip saulės nublukintu. Gal kuri turedama sviesius plaukus dar juos sviesinot?
Daug kas sako, kad mano plauku spalva labai grazi, kad daug kas pavydetu, bet patikekit, kaip man atsibodo ta spalva!
Jei dazyciau Naturtin sviesi 10N ar nesigaus tokia pernelyg blondiniska? Plauku dazyme patirties mazai turiu...

va tokia nedazytu spalva, dabar gal tamsesne, nes ta foto vasara daryta. noreciau tonu ar dviem sviesesniu smile.gif

user posted image

Aš dažiau su 10N. Šviesina gana stipriai. Mano plaukai iš prigimties tamsoki(8N), tai mane padarė tikra blondine. Man šie dažai labai nepatiko, nes man klaikiai graužė galvos odą. Jokie kiti cheminiai nėra taip niekad graužę, nors dažausi jau daug metų. Žilų plaukų neužmaskavo.
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 06 20, 16:53)
Aš dažiau su 10N. Šviesina gana stipriai. Mano plaukai iš prigimties tamsoki(8N), tai mane padarė tikra blondine. Man šie dažai labai nepatiko, nes man klaikiai graužė galvos odą. Jokie kiti cheminiai nėra taip niekad graužę, nors dažausi jau daug metų. Žilų plaukų neužmaskavo.

Na mano irgi naturalus kvieciu spalvos (N8), o noriu blondinisku N10. Girdejau, kad grauzia, bet jei plauku negadina - iskenteciau smile.gif Nors jei taip grauzia vargu ar nekenkia g.gif
Jei jums sitie nepatiko, vadinasi bandete ir kitokiu naturaliu dazu? Kadangi jusu plauku spalva tokia pati kaip mano idomu suzinoti ka dar bandete ir kas gavosi? Zilu plauku dar neturiu.
Beje, girdejau, kad dazant plaukus itakos turi hormonai, tad geriau "per tas dienas" nedazyti, ar cia tiesa?
Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2011 06 20, 23:10)
Na mano irgi naturalus kvieciu spalvos (N8), o noriu blondinisku N10. Girdejau, kad grauzia, bet jei plauku negadina - iskenteciau  smile.gif  Nors jei taip grauzia vargu ar nekenkia g.gif
Jei jums sitie nepatiko, vadinasi bandete ir kitokiu naturaliu dazu? Kadangi jusu plauku spalva tokia pati kaip mano idomu suzinoti ka dar bandete ir kas gavosi? Zilu plauku dar neturiu.

Dar dažiau su HERBATINT 10N iš Via naturalis

http://www.naturalis...-HERBATINT.html

Labai ilgai teko laikyti kol vos vos pašviesėjo. Plaukai po dažymo buvo švelnūs ir mažai apgadinti, bet manau, kad geriausia su tais dažais yra tamsinti ar dažyti tonas į toną.

Dar dažiau su NATURIGIN 11N . Yra pirkti Biotekoje ir Eko 123 ir dar PC "Savas" Kaune. Šitie dažai labai greit pašviesino. Nebuvo gelsvo atspalvio, bet jie taip pat man gana smarkokai graužė.

http://www.aukimekar...ka/plauku-dazai

Nors skaitant aprašymą, atrodo, kad tai nuostabus produktas, bet man plaukus gerokai "paėdė", o ir kaina nemaža. Daugiau nepirksiu.

Gal dar yra kokių natūralių šviesinančių dažų? Neužtikau kol kas, bet iš bandytų šių trijų, tai mano atveju, neverti nei vieni savo kainos.
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 06 21, 13:39)
Gal dar yra kokių natūralių šviesinančių dažų? Neužtikau kol kas, bet iš bandytų šių trijų, tai mano atveju, neverti nei vieni savo kainos.

Tints of nature turi. mirksiukas.gif Nebandžiau, maniškiai tamsūs.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 22, 18:49)
Tints of nature turi.  mirksiukas.gif Nebandžiau, maniškiai tamsūs.

Ačiū už informaciją smile.gif Rašo, kad šviesina tik 1 ir pusantro tono. Gal pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 06 23, 12:17)
Ačiū už informaciją smile.gif  Rašo, kad šviesina tik 1 ir pusantro tono. Gal pabandyti g.gif

g.gif , bet idomu ar geltonu nepadaro g.gif
labai nenoriu to geltono atspalvio doh.gif
gal kas bandet? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Germina @ 2011 06 21, 13:39)
Dar dažiau su  HERBATINT  10N iš Via naturalis

http://www.naturalis...-HERBATINT.html

Labai ilgai teko laikyti kol vos vos pašviesėjo. Plaukai po dažymo buvo švelnūs ir mažai apgadinti, bet manau, kad geriausia su tais dažais yra tamsinti ar dažyti tonas į toną.

Dar dažiau su NATURIGIN  11N . Yra pirkti Biotekoje ir Eko 123 ir dar PC "Savas" Kaune. Šitie dažai labai greit pašviesino. Nebuvo gelsvo atspalvio, bet jie taip pat man gana smarkokai graužė.

http://www.aukimekar...ka/plauku-dazai

Nors skaitant aprašymą, atrodo, kad tai nuostabus produktas, bet man plaukus gerokai "paėdė", o ir kaina nemaža. Daugiau nepirksiu.

apie NATURIGIN girdejau negeru atsiliepimu is pazystamu tai apie siuos net nesvarstau...
dar girdejau merginos, kurios turi sviesius plaukus sviesina su citrinu aliejumi smile.gif
reikia sumaisyti kiausinio tryni su 2 saukstais silto kefyro ir 3 lasais citrinu aliejaus. istepti per visa plauku ilgi, apsukti galva maistine plevele ir laikyti 30min. tokia procedura kartoti karta i savaite mirksiukas.gif dar nebandziau sio varianto biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Naturtint 5N atspalvį? Ašdažiau 6N, nes norėjau nuo visiškos blondinės eiti link tamsesnio atspalvio, tai ant šviesių plaukų dėjom sruogeles su 6N, jos gavosi tamsesnės ir bendrame vaizde plaukai patamsėjo, atspalvis išėjo į pilkumą, kokio ir norėjau, bet norėčiau dar tamsesnių. Galvoju, kad reikėtų dažyti imti numeriu tamsesnius 5N, bet ten spalva apibūdinta kaip šviesi kaštoninė, tai bijau, kad nesigautų atspalvis į rudumą/ryžumą. Gal kas turi patirties su šia spalva?
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2011 06 23, 11:55)
Gal kas bandėte Naturtint 5N atspalvį? Ašdažiau 6N, nes norėjau nuo visiškos blondinės eiti link tamsesnio atspalvio, tai ant šviesių plaukų dėjom sruogeles su 6N, jos gavosi tamsesnės ir bendrame vaizde plaukai patamsėjo, atspalvis išėjo į pilkumą, kokio ir norėjau, bet norėčiau dar tamsesnių. Galvoju, kad reikėtų dažyti imti numeriu tamsesnius 5N, bet ten spalva apibūdinta kaip šviesi kaštoninė, tai bijau, kad nesigautų atspalvis į rudumą/ryžumą. Gal kas turi patirties su šia spalva?

as kaip tik siandien daziau savo plaukucius su Naturtint 4u.gif maisiau 6N su 5N lygiom dalim ir gavosi nuostabi sviesiai svelniai naturaliai ruda spalva, , jokio ryzumo ir net kastonines spalvos nematyti,tokie lyg nedazyti o naturalus plaukai (ko man norejosi) sakyciau maloniai nustebau nes galvojau kad zoliniu pagrindu dazai turetu suteikt kastonini atspalvi smile.gif pati daziau ant savo jau ne karta dazytu tamsiai blondinisku plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofie: 24 birželio 2011 - 23:32
sveikos,

gal kas bandėt nėštumo metu Naturtint dažus? blush2.gif
bijojau dažyt iki pirmo trimestro pabaigos, o dabar jau baisu žiūrėti į ataugusias šaknis doh.gif sako, kad nestuke.gif visokių triukų būna su dažymu, tai nenukanda, tai kokia spalva keista gaunasi. Baisu eksperimentuot...
Esu gana blond... Tai nesinori nusigeltonint su šviesiais... Iš ties norėčiau natūralėt ir nuo to šviesumo pabėgt iki rudai-ryžokų plaukų, kažin ar verta eksperimentuot? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Radau naujus dažus IRIDIA su įmanomai mažai kenksmingų medžiagų, labai noriu su jais pabandyti dažytis, tad ir noriu paklausti gal kuri bandė šviesinti plaukus su kuriais nors iš jų? Kaip pašviesina? Ar nesigauna rusvi atspalviai? Kaip laiko?
Ypač domina pasisakymai tų merginų, kam šviesinant dažnai lenda nepageidaujamas rusvumas :/. Mane vilioja ash atspalviai.

http://www.beautyfor...-ir-be-PPD-2323

Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2011 06 20, 22:10)

mano irgi plaukai 7, 8 numeris ir esu bandzius ecocolors naturalius dazus, siaip tai labai gerai nudazo, bet greit nusiplauna doh.gif
Atsakyti
ieskojau atsiliepimu is bandziusiu naujus, atseit naturaliausius is dabar esanciu rinkoje Martis Respect dazus ir nieko neradau:( bet pabandziau ir dabar pasidalinsiu patirtimi ax.gif
Kaina...galetu buti ir pigesni, na bet turint tam tikru nuolaidu korteliu, suteikia mazyte nuolaidele...
Dazymas - daziausi pati, ipusejus pradejus gailetis, kad nepaprasiau drauges, nes labai sunkiai tepesi ir velesi plaukai g.gif net nelindo sukos, kad lygiai paskirstyti nors ten pataria su sepeciu dazyti g.gif bijojau, kad pasidengs nelygiai, bet viskas baigesi gerai. Kazkaip jie susigeria i plaukus g.gif nes kosytes 60ml, mano plaukai iki peciu, bet toks jausmas kad vos uzteko...tikrai ilgiems iki juosmens, manau, neuztektu vienos pakuotes doh.gif o gal g.gif
Kol kas rezultatu dziaugiuosi! Zylus plaukui (del ko ir butinai reikejo jau dazyti...) padenge 100proc, nudazius plaukai zvilga, tapo svelnus su spalva irgi viskas gerai (daziau tamsiai ruda R03), ziuresiu per kiek plovimu nusiplaus bigsmile.gif noretusi kad kuo ilgiau isliktu wub.gif
Atsakyti