QUOTE(juuulita @ 2011 05 30, 17:48)
Merginos, gal galite patarti kokį atspalvi rinktis Naturtin dazų (ar kitokiu naturaliu) jei mano plaukai yra naturalus, tamsesnio medaus atspalvio? o noriu blondinišku ar tokiu kaip saulės nublukintu. Gal kuri turedama sviesius plaukus dar juos sviesinot?
Daug kas sako, kad mano plauku spalva labai grazi, kad daug kas pavydetu, bet patikekit, kaip man atsibodo ta spalva!
Jei dazyciau Naturtin sviesi 10N ar nesigaus tokia pernelyg blondiniska? Plauku dazyme patirties mazai turiu...
va tokia nedazytu spalva, dabar gal tamsesne, nes ta foto vasara daryta. noreciau tonu ar dviem sviesesniu
Daug kas sako, kad mano plauku spalva labai grazi, kad daug kas pavydetu, bet patikekit, kaip man atsibodo ta spalva!
Jei dazyciau Naturtin sviesi 10N ar nesigaus tokia pernelyg blondiniska? Plauku dazyme patirties mazai turiu...
va tokia nedazytu spalva, dabar gal tamsesne, nes ta foto vasara daryta. noreciau tonu ar dviem sviesesniu
Aš dažiau su 10N. Šviesina gana stipriai. Mano plaukai iš prigimties tamsoki(8N), tai mane padarė tikra blondine. Man šie dažai labai nepatiko, nes man klaikiai graužė galvos odą. Jokie kiti cheminiai nėra taip niekad graužę, nors dažausi jau daug metų. Žilų plaukų neužmaskavo.