Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Tynka @ 2011 05 18, 14:40)
o geriau, lygiau nudazo negu tiesiog chna+basma? spalva atitinka paleteje pavaizduota?
Ir kaip suprantu, tavo pries tai irgi buvo chna+basma, na zolem dazyti, tai gerai nueme ta surya?

Nuėmė gerai, lygiai, o paletės spalvos nelabai atitinka, realiai gaunasi tamsiau.
Atsakyti
Šiandien mamai dažiau plaukus Naturtint dažais, mūsų spalvytė 5G Light Golden Chestnut
user posted image
Maišydama dažus nustebau, kad jie tokios gelinės, o ne kreminės konsistencijos. Tepasi labai gerai, nesmirda, puikiai nudažė žilus plaukus, spalvytė gavosi nuostabi - plaukai atrodo labai natūraliai, lyg nedažyti. Spalva gavosi tokia šilta, švelniai ruda su auksiniu atspalviu, jokio pilko atspalvio, ryžumo ar pašalinių spalvų. Plaukai blizga, o po to spalvos aktyvatoriaus pasidarė šilkiniai ir labai minkšti. Mama irgi patenkinta, prašė dar nupirkti smile.gif
Dabar žiūrėsim kaip laikysis spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 22 gegužės 2011 - 17:58
tikrai, įdomu, kaip laikysis spalva. Lauksiu atsiliepimų smile.gif Kol kas Surya siunčiuosi.
Atsakyti
Aš šiandien antrą kartą dažiau šaknis su Surya. Spalva nusiplauna gan greitai, nuo dažymo praėjo apie 3 savaites, tad jei norit ilgalaikės spalvos, šie dažai ne tokie. mirksiukas.gif Man patinka pats dažymo principas, tie dažai kaip koks dažantis balzamas. Išmozoji plaukus bet kaip, palaikai gerą pusvalandį ir viskas. Plaukai nudažyti, švelnūs, blizgantys. Po poros savaičių procedūrą pakartoji. Man pirmam kartui reikėjo beveik vso buteliuko, kitus kartus dažant užtenka po pusę. Plaukai vidutinio ilgio, nevešlūs.
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti kokį atspalvi rinktis Naturtin dazų (ar kitokiu naturaliu) jei mano plaukai yra naturalus, tamsesnio medaus atspalvio? o noriu blondinišku ar tokiu kaip saulės nublukintu. Gal kuri turedama sviesius plaukus dar juos sviesinot?
Daug kas sako, kad mano plauku spalva labai grazi, kad daug kas pavydetu, bet patikekit, kaip man atsibodo ta spalva!
Jei dazyciau Naturtin sviesi 10N ar nesigaus tokia pernelyg blondiniska? Plauku dazyme patirties mazai turiu...

va tokia nedazytu spalva, dabar gal tamsesne, nes ta foto vasara daryta. noreciau tonu ar dviem sviesesniu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Išbandžiau ir aš Naturtint plaukų dažus, nieko naujo pasakyti negaliu - plaukai blizga, tik spalva per tamsi, bet turbut apsiplaus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 02 birželio 2011 - 18:13
QUOTE(Tynka @ 2011 05 22, 18:28)
tikrai, įdomu, kaip laikysis spalva. Lauksiu atsiliepimų  smile.gif  Kol kas Surya siunčiuosi.

Na va, gavau, nusidažiau. Dažiau "Light brown". Tikrai gaunasi tamsiau, negu paletėje.smile.gif Žili nusidažė, bet šiek tiek šviesiau - t.y. galima įžiūrėti, kad čia žilas buvo. Daug metų dažiau žolėmis. Truputį pabodo.
Dabar žiūrėsiu, per kiek laiko nusiplaus. Tikiuosi nlb greitai. smile.gif
Atsakyti
Parašyk kokie įspūdžiai po kelių savaičių. mirksiukas.gif Nes aš chocolate nebepirksiu, labai jau raudonas atspalvis gaunasi... Galvoju dar light brown išbandyti, bet nepatinka, kad taip greitai nusiplauna. Greičiausiai, teks vėl prie žolių grįžti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 14, 17:21)
Parašyk kokie įspūdžiai po kelių savaičių.  mirksiukas.gif Nes aš chocolate nebepirksiu, labai jau raudonas atspalvis gaunasi... Galvoju dar light brown išbandyti, bet nepatinka, kad taip greitai nusiplauna. Greičiausiai, teks vėl prie žolių grįžti.  biggrin.gif

Man su žolėmis dažyti plaukai atrodo geriau. Labiau blizga, geriau pamaitinti atorodo, todėl žolinuosi toliau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 14, 14:21)
Parašyk kokie įspūdžiai po kelių savaičių.  mirksiukas.gif Nes aš chocolate nebepirksiu, labai jau raudonas atspalvis gaunasi... Galvoju dar light brown išbandyti, bet nepatinka, kad taip greitai nusiplauna. Greičiausiai, teks vėl prie žolių grįžti.  biggrin.gif

Parašysiu. Spalva gavosi tokia :
user posted image

Bet manau, kad foto nlb atspindi realią spalvą, taip sako ir vyras, kuris fotografavo ir man taip atrodo. Foto manau ir blizgesio daugiau, deja...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 06 14, 18:58)
Parašysiu. Spalva gavosi tokia :

Tynka, gera spalva thumbup.gif , bet man labiausiai norisi pagirti ne tiek spalvą, kiek pačių plaukų būklę wub.gif
Visgi tai, kad jie ilgą laiką buvo veikiami ne chemijos, o žolės, iškart pastebima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 14 birželio 2011 - 21:02
QUOTE(Selga @ 2011 06 14, 19:01)
Visgi tai, kad jie ilgą laiką buvo veikiami ne chemijos, o žolės, iškart pastebima  mirksiukas.gif

Labai dėkočiau už pagyras, jei būtų pelnytos smile.gif čia tik foto blizga tie plaukai, šiaip sausi jie pas mane... oi sausi. Ir aliejais tepu ir žolėm dažau, bet paskutiniu metu labai susausejo, tai neapsikentus ta surya padažiau (galgi ne taip jau visai chemija). Kol šviežiai dažyti - neblogai atrodo, bet pradės plautis - bijau, kad dar sausesni bus g.gif
Atsakyti