Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Ačiū. 4u.gif

Nea, patį ilgį patrumpino vos vos, bet pakarpė viršutinį sluoksnį, kad lengviau kristų. Tai čia galo nesimato. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 03, 17:17)
Ačiū.  4u.gif

Nea, patį ilgį patrumpino vos vos, bet pakarpė viršutinį sluoksnį, kad lengviau kristų. Tai čia galo nesimato. mirksiukas.gif

Apgavot biggrin.gif O kaip tuos dažus naudot? youtubėje keistai atrodo dažymo procedūra:sulaistyt plaukus g.gif
Atsakyti
Sulaistyt plaukus? biggrin.gif Nežinau... Nemačiau to video. Instrukcijoj paprastai parodyta - išplauni galvą, nusausini rankšluosčiu ir dažai. Tik negalima šukuoti, nes tipo nubrauksi dažus. Tai aš taip ir dažiau. ax.gif

Sulu, nesu aš dar tokia ciocė, kad reikėtų į mane kreiptis Jūs. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 03 gegužės 2011 - 16:54
QUOTE(micefee @ 2011 05 03, 17:53)
Sulaistyt plaukus? biggrin.gif Nežinau... Nemačiau to video. Instrukcijoj paprastai parodyta - išplauni galvą, nusausini rankšluosčiu ir dažai. Tik negalima šukuoti, nes tipo nubrauksi dažus. Tai aš taip ir dažiau.  ax.gif

Sulu, nesu aš dar tokia ciocė, kad reikėtų į mane kreiptis Jūs.  biggrin.gif

Šitame video atrodo,kad sulaisto tuos plaukus, netepa g.gif http://www.youtube.c...5C340FDA0A27FB1

Nejūsinsiu daugiau blush2.gif
Atsakyti
Ai tai čia bet kaip sutepė, nereikia didelio preciziškumo, panašiai kaip su chna dažant. ax.gif Man tai mama nudažė su teptuku, bet galima ir pačiai lengvai išsiteplioti.
Atsakyti
blaškausi tarp tokių dažų :
user posted image
My Webpage
ir tokių

user posted image
My Webpage

Gal turit kokių minčių, patirties?

Jau nemažai metų dažiau chna ir basma žolėmis, pati maišydama. Bet šiuo metu labai nusausėję plaukai (įtariu, kad dar ir nuo bandymų gaivinti įv. aliejais) ir šiaip jau pabodo tos žolinės teplionės, be to noriu mažiau raudonos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 03, 20:36)

Nesužiūrėjau šitos temos doh.gif o rudos spalvos mane labai domina, Micefee, gal nebūtų sunku man į až kaip nors foto pasiųsti? žinosiu dabar kad visas temas reik prenumeruot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 17 gegužės 2011 - 15:35
QUOTE(micefee @ 2011 05 03, 17:36)
Ai tai čia bet kaip sutepė, nereikia didelio preciziškumo, panašiai kaip su chna dažant.  ax.gif Man tai mama nudažė su teptuku, bet galima ir pačiai lengvai išsiteplioti.

O kaip dabar tavo plaukai, praejus kažkiek laiko po dažymo? Neišsausejo labai?
Atsakyti
Man atradimas sitie dazai - sake, 70 ar panasiai proc. naturalus ((cia net filmukas kaip naudoti)

nezinau, kaip sviesius dazo, mano tamsiems atspalvi suteike grazu ir laikosi gerai, nesmirda thumbup.gif Galvoju mamai irgi nupirkti, sake ir zilus nudazo, bet neaisku gal ziliems geriau cheminiai?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 05 17, 14:17)
user posted image
My Webpage
ir tokių

user posted image
My Webpage

Jau nemažai metų dažiau chna ir basma žolėmis, pati maišydama. Bet šiuo metu labai nusausėję plaukai (įtariu, kad dar ir nuo bandymų gaivinti įv. aliejais) ir šiaip jau pabodo tos žolinės teplionės, be to noriu mažiau raudonos spalvos.

Naturtint tik pagirti galiu - neblogai ir žilus plaukus nudažė, nėra ryškaus nusiplovimo, kardinaliai spalva nepasikeitė, išbertą galvą nei kiek nesudirgino smile.gif Plaukai blizga, nusausėjimo nepastebėta.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 05 17, 14:17)
My Webpage
ir tokių
My Webpage

Surya natūralesni.

QUOTE(Tynka @ 2011 05 17, 16:38)
O kaip dabar tavo plaukai, praejus kažkiek laiko po dažymo? Neišsausejo labai?

Vieną kartą tik dažiau, tai sunku pasakyti. Bet po to vieno karto neišsausėjo. Tik spalva greitai nusiplauna, nebe tokia sodri būna.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 18, 09:24)
Surya natūralesni.
Vieną kartą tik dažiau, tai sunku pasakyti. Bet po to vieno karto neišsausėjo. Tik spalva greitai nusiplauna, nebe tokia sodri būna.

o geriau, lygiau nudazo negu tiesiog chna+basma? spalva atitinka paleteje pavaizduota?
Ir kaip suprantu, tavo pries tai irgi buvo chna+basma, na zolem dazyti, tai gerai nueme ta surya?
Atsakyti