Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 20, 11:14)
Šeip jaučiasi vis tik tas peroksido kvapas  unsure.gif bet nėr ko norėt, juk jie nėra visiškai natūralūs.. Šeip dabar galvoju, galėjau biškį šviesesnę spalvą imt, labai jau juoda sau atrodau  biggrin.gif atpratau matyt, nuo chna su basma būdavau tokia nei tai bordo nei tai rusva  biggrin.gif ir jau atrodo reiktų į soliariumą nueit, nes atrodau kaip Mirtišė  biggrin.gif

Turėjote kažkiek pašviesėti, jei neklystu smile.gif Ar taip ir nepasiplovė nei kiek spalva? Aš mamą dažau, bandom pereiti prie geresnės sudėties priemonių. Naturtint dažiau visiškai žilus plaukus, puikiai nuėmė, su laiku atspalvis pašviesėjo. Galvoju ar dėl žilumo, ar čia dažų savybė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 04 26, 00:16)
Turėjote kažkiek pašviesėti, jei neklystu smile.gif Ar taip ir nepasiplovė nei kiek spalva? Aš mamą dažau, bandom pereiti prie geresnės sudėties priemonių. Naturtint dažiau visiškai žilus plaukus, puikiai nuėmė, su laiku atspalvis pašviesėjo. Galvoju ar dėl žilumo, ar čia dažų  savybė?  smile.gif

Kad dažiau beveik juodai, tai tikrai nepašviesėjau unsure.gif o šeip jau dvi savaitės kažkur, tai šiek tiek pasiplauna spalva. Ir manau kad tam turi įtakos Chna kuria dažiau prieš tai, nes kažkaip vėl prieš šviesą matosi rausvas atspalvis.. na gal "užmušiu" ją kadanors po kelių dažymų biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, noriu dazyti plaukus, gal galite patarti naturalius dazus, rekomenduokite kokie dazai butu geriausi?

aciu
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 26, 22:16)
sveiki, noriu dazyti plaukus, gal galite patarti naturalius dazus, rekomenduokite kokie dazai butu geriausi?

aciu

O argi sunku perskaityti tik šešis šios temos puslapius, kurių kiekviename tik apie tai ir kalbama?
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 26, 21:16)

aciu

Natūralūs dažai yra Chna, Basma. Yra dažų kurie yra natūralaus pagrindo, bet jei norite ilgai išliekančių, tai juose vis tiek kokių peroksidų yra.. Aš naudojau Naturtint.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 27, 13:48)
bet jei norite ilgai išliekančių, tai juose vis tiek kokių peroksidų yra..  Aš naudojau Naturtint.

Nusidažiau šiandien Surya Henna. Šių dažų sudėty peroksido nėra. tongue.gif

Kaip jau minėjau, dažiau "chocolate" spalva. Gavosi tamsesnė nei kad mano buvo. Dar matysiu, kaip dienos šviesoj atrodys. Bet man visai patinka, nors jau buvau atpratusi nuo tokios ryškios salvos, mano gan natūrali ruda buvo... Šiaip dar turėtų pasiplauti, nes rašo, jog jie semi-permanent.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 17, 17:40)
Man atrodo yra, tų pačių Naturtint berods, ir kitų. Tiesiog patarčiau apsilankyt eko parduotuvėse ir pasidomėt (aš kai tamsi tai į blondiniškus nelabai žvalgaus smile.gif ) bet šeip juose yra peroksido, tik nėra amoniako, ir kitų "negerumų"  smile.gif

Vadinasi ir karameles spalva turetu buti ju paleteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 21:57)
Vadinasi ir karameles spalva turetu buti ju paleteje? g.gif

Yra yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2011 04 29, 00:30)
Nusidažiau šiandien Surya Henna. Šių dažų sudėty peroksido nėra.  tongue.gif

Kaip jau minėjau, dažiau "chocolate" spalva. Gavosi tamsesnė nei kad mano buvo. Dar matysiu, kaip dienos šviesoj atrodys. Bet man visai patinka, nors jau buvau atpratusi nuo tokios ryškios salvos, mano gan natūrali ruda buvo... Šiaip dar turėtų pasiplauti, nes rašo, jog jie semi-permanent.

O kokia jų sudėtis? jaučiu žolelės visokios, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 29, 00:30)
Nusidažiau šiandien Surya Henna. Šių dažų sudėty peroksido nėra.  tongue.gif

Būkite rami, tikrai po kelių plovimų pašviesės. O Jūs dažėtės kreminiais dažais ar miltelių pavidalo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 02 gegužės 2011 - 20:26
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 01, 18:12)
O kokia jų sudėtis? jaučiu žolelės visokios, ar ne?  smile.gif

Rašo, kad į sudėtį įeina 15 Brazilijos žolių augančių Amazonės miškuose. biggrin.gif Bet yra ir dažų... Ir keletas abejotinos kilmės ingredientų, bet iš tų, kur naudoti dar kaip ir galima, o šiaip sudėtis nebloga.

QUOTE(Malibu @ 2011 05 02, 21:26)
Būkite rami, tikrai po kelių plovimų pašviesės. O Jūs dažėtės kreminiais dažais ar miltelių pavidalo?

Kreminiais. Aha, po antro plovimo šiek tiek šviesesnė spalva paliko. Ar bent jau man taip atrodo... Kitą kartą galvoju gal light brown pamėginti...

Va, kokia gavosi, čia šiandien fotkinta dieniniam apšvietime ne prieš tiesioginę saulę:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 gegužės 2011 - 22:26
QUOTE(micefee @ 2011 05 02, 22:22)
Rašo, kad į sudėtį įeina 15 Brazilijos žolių augančių Amazonės miškuose.  biggrin.gif Bet yra ir dažų... Ir keletas abejotinos kilmės ingredientų, bet iš tų, kur naudoti dar kaip ir galima, o šiaip sudėtis nebloga.
Kreminiais. Aha, po antro plovimo šiek tiek šviesesnė spalva paliko. Ar bent jau man taip atrodo... Kitą kartą galvoju gal light brown pamėginti...

Va, kokia gavosi, čia šiandien fotkinta dieniniam apšvietime ne prieš tiesioginę saulę:

Grazu smile.gif Tik kad su raudonu ryzu atspalviu jie atrodo, ne tamsaus sokolado spalva. Arba cia apsvietimas kaltas.

Jauciu su siais dazais neimanoma nusidazyti salta ruda spalva be raudono,ryzo atspalvio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mella: 03 gegužės 2011 - 12:09
Micefee man patinka spalvos sodrumas. thumbup.gif

O plaukus gal patrumpinote gerokai? g.gif
Atsakyti