Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Hermion@ @ 2012 07 03, 21:16)
Nusidažiau su Naturtint 9N (Honey blonde). Prieš tai buvau beveik "miltelinė" blondinė, o natūrali plaukų spalva lietuviška  biggrin.gif  (6-7 tonas). Norėjau šiek tiek pagyvinti/patamsinti.
Gavosi spalva identiška šitai nuotraukai, karamelinė, be geltonumo  thumbup.gif

Kaip keista g.gif , mano spalva daug šviesesnė net su Naturtint 8A, o kai buvau nusidažius su Naturtint 9A, tai iš vis, kaip viščiukas buvau. Gal mano pigmentui šie dažai netinka. Nors kaip po to žvilga plaukai, patenkinta ir džiaugiausi, kad radau mažiau kenksmingus smile.gif Po menėsio busiu vestuvėse, svečiuose, tad ir su spalvom bijau bežaisti.
Ar kur nors Lietuvoje matėte Naturtint Reflex?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 07 04, 09:46)
Kaip keista  g.gif , mano spalva daug šviesesnė net su Naturtint 8A, o kai buvau nusidažius su Naturtint 9A, tai iš vis, kaip viščiukas buvau. Gal mano pigmentui šie dažai netinka. Nors kaip po to žvilga plaukai, patenkinta ir džiaugiausi, kad radau mažiau kenksmingus  smile.gif  Po menėsio busiu vestuvėse, svečiuose, tad ir su spalvom bijau bežaisti.
Ar kur nors Lietuvoje matėte Naturtint Reflex?

O kur Jūs radote pirkti 9A spalvą g.gif - kažkaip niekur tokios nemačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 07 04, 10:55)
O kur Jūs radote pirkti 9A spalvą  g.gif - kažkaip niekur tokios nemačiau  blush2.gif

Ups, tikrai suklydau, buvau dažiusi pirmą kartą su 10A (pirkau pigu.lt)
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 07 04, 12:00)
Ups, tikrai suklydau, buvau dažiusi pirmą kartą su 10A (pirkau pigu.lt)

Na pasitaiko, pasitaiko visiems mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 07 04, 07:52)
Pylingas čia spec. galvai? Man reikia kažko panašaus. O tas gilaus valymo šampūnas - gal galit parekomenduoti kokį. Ir įtariu juo dažnai negalima plauti?

As turejus toky esu, visai patenkinta likau:

http://www.hiperfarm...4141-5628eefcf2

Buna dar kitoks baltam buteliuke su oranzine etikete sausiems plaukams. Siaip uztenka karta y sav. ar dvi - cia NERA ta priemone, kur yra geriau mirksiukas.gif

Galima ir paciai pasidaryt su rupia druska, SM yra receptuku 4u.gif
Skirta galvos odai. As naudoju silikonams ir kitiems biesams ( putos, lakas, dulkes, nesvarumai, sausa pleiskanojanti oda) pasalinti, nes ilgametes sankaupos gali trukdyti galvos odai kvepuoti ir del to gali pradeti slinkti plaukai. Cia aisku gincytina versija, bet as ja tikiu, nes esu turejus panasia beda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 04, 12:28)
...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 07 04, 15:48)

Ner uz ka 4u.gif
Beje, ne y tema visai - nusipirkau John Frieda sampuna ir kondicionieriu violetinius, neutralizuojantys ryzuma, tai ka jus sau galvojat.. Galvos oda liko zaizdota iki krauju po 2 sav. naudojimo verysad.gif Tad turincios alergijas - bukit atsargios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 07 04, 07:52)
Pylingas čia spec. galvai? Man reikia kažko panašaus. O tas gilaus valymo šampūnas - gal galit parekomenduoti kokį. Ir įtariu juo dažnai negalima plauti?

Yra Philip Martin‘s PURIFYING WASH valomasis plaukų sampunas. Bus naturalesnis produktas. Skelbiasi, kad ju priemones yra setifikuotos Ecosert
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 07 05, 17:07)
Yra  Philip Martin‘s PURIFYING WASH valomasis plaukų sampunas. Bus naturalesnis produktas. Skelbiasi, kad ju priemones yra setifikuotos Ecosert

Gal ir gerai būtų, bet gi kaina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugt sekmingu dazymu biggrin.gif Maisiau 7.7 su 10N 1:1 - tiek ryskikly, tiek aktyvatoriu smile.gif Stai kas gavos:

user posted image

user posted image

Tokia smeline spalvyte isejo, jokio ryzumo nieko thumbup.gif Saknys atrodo kaip su Ash buciau dazius. Manau apsistosiu ties sia spalvyte, esu labai patenkinta bigsmile.gif Plius planuoju nusipirkt Naturtint sampuna ir kondicionieriu, kurie buna prie dazu prideti - gal ilgiau spalva laikysis rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti