Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

i 
Pirkiniams gi yra atskira tema. Kam čia dedat, ką pirkot. Įdomiau skaityt jau atsiliepimus,o ne tai, ką nusipirkot.
Atsakyti
QUOTE(Dyyyy @ 2011 04 17, 23:38)
O galim pvz. Eurokos'e tų dažų rast ar ne? T.y Naturtint. g.gif

Nemanau.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 18, 18:35)

Išbandėt dažus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 18, 18:52)
Išbandėt  dažus?  ax.gif

Galit patikėt - dar ne biggrin.gif žiauriai laiko neturiu (diplominis i pabaiga jau, tai kiekviena akimirka brangi) Bet šeip gal nesąmoningai bandau dar kuo daugiau tos chna išplaut smile.gif na jau gal šiandien rasiu kokią valandžikę per pietus ir nusidažysiu smile.gif beje, kaip manot, juos kaip chna ant švarių ar jau "brandintų" plaukų reiktų tept? g.gif nes juose peroksido yra, tai gal būtų gerai, jei būtų "apsauginis sluoksnis" g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 19, 10:48)
Galit patikėt - dar ne  biggrin.gif žiauriai laiko neturiu (diplominis i pabaiga jau, tai kiekviena akimirka brangi) Bet šeip gal nesąmoningai bandau dar kuo daugiau tos chna išplaut  smile.gif na jau gal šiandien rasiu kokią valandžikę per pietus ir nusidažysiu smile.gif beje, kaip manot, juos kaip chna ant švarių ar jau "brandintų" plaukų reiktų tept?  g.gif nes juose peroksido yra, tai gal būtų gerai, jei būtų "apsauginis sluoksnis"  g.gif

Mano irgi ta pati situacija biggrin.gif
Turėtų būti intrukcijoje parašyta ant kokių plaukų, nors turbūt ant sausų, neplautų geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 19, 15:09)
Mano irgi ta pati situacija  biggrin.gif
Turėtų būti intrukcijoje parašyta ant kokių plaukų, nors turbūt ant sausų, neplautų geriausia g.gif

o, smagu likimo draugų rasti biggrin.gif drinks_cheers.gif na arba neparašyta, arba aš nedaskaičiau g.gif eisiu šiandien jau vakare dažyt pagaliau, nes jau nuo kompo varva akys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 19 balandžio 2011 - 16:11
Jau nusidažiau thumbup.gif ir esu baisiai patenkinta bigsmile.gif spalvytė puiki (tamsiai tamsiai ruda, kokia ir buvau prieš chna wub.gif ), nuėmė ryžumą chną, kuo labai džiaugiuosi biggrin.gif ir šeip tiesiog malonumas dažyt po chna doh.gif puiki konsistencija, dažai skalsūs, ir pagaliau žolės nesimėto po visus namus biggrin.gif na žiūrėsim kaip bus toliau, kolkas likau patenkinta. Dažiau vat šiais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 19, 21:57)
Jau nusidažiau  thumbup.gif ir esu baisiai patenkinta  bigsmile.gif spalvytė puiki (tamsiai tamsiai ruda, kokia ir buvau prieš chna wub.gif ), nuėmė ryžumą chną, kuo labai džiaugiuosi  biggrin.gif ir šeip tiesiog malonumas dažyt po chna  doh.gif puiki konsistencija, dažai skalsūs, ir pagaliau žolės nesimėto po visus namus  biggrin.gif na žiūrėsim kaip bus toliau, kolkas likau patenkinta.

thumbup.gif O kaip kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 20, 10:35)
thumbup.gif O kaip kvapas?

Šeip jaučiasi vis tik tas peroksido kvapas unsure.gif bet nėr ko norėt, juk jie nėra visiškai natūralūs.. Šeip dabar galvoju, galėjau biškį šviesesnę spalvą imt, labai jau juoda sau atrodau biggrin.gif atpratau matyt, nuo chna su basma būdavau tokia nei tai bordo nei tai rusva biggrin.gif ir jau atrodo reiktų į soliariumą nueit, nes atrodau kaip Mirtišė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 20, 11:14)
Šeip jaučiasi vis tik tas peroksido kvapas  unsure.gif bet nėr ko norėt, juk jie nėra visiškai natūralūs.. Šeip dabar galvoju, galėjau biškį šviesesnę spalvą imt, labai jau juoda sau atrodau  biggrin.gif atpratau matyt, nuo chna su basma būdavau tokia nei tai bordo nei tai rusva  biggrin.gif ir jau atrodo reiktų į soliariumą nueit, nes atrodau kaip Mirtišė  biggrin.gif

O natūraliai atrodo, ne kaip su spalvotu šalmu? biggrin.gif Vasara ateis, įdegsite 4u.gif dar nuo mokslo perbalusios dabar
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 20, 11:19)
O natūraliai atrodo, ne kaip su spalvotu šalmu?  biggrin.gif Vasara ateis, įdegsite  4u.gif dar nuo mokslo perbalusios dabar

Šeip sakau, spalva lygiai tokia pat, kaip dažydavau su cheminiais tamsiai tamsiai ruda, beveik juoda biggrin.gif nežinau, aš kai kone dešimt metų tamsi buvau tai man natūralu, bet šeip aišku matosi kad nenatūrali spalva rolleyes.gif o nuo mokslų ne tik perbalus bet dar ir akys raudonos biggrin.gif plius juodi plaukai ir balta oda - ligonio išvaizda garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandete plauku dazus Martis respect (parduotuveje Juaros)? smile.gif
Atsakyti