i | Pirkiniams gi yra atskira tema. Kam čia dedat, ką pirkot. Įdomiau skaityt jau atsiliepimus,o ne tai, ką nusipirkot. |
QUOTE(Dyyyy @ 2011 04 17, 23:38)
O galim pvz. Eurokos'e tų dažų rast ar ne? T.y Naturtint.
Nemanau.
QUOTE(Sulu @ 2011 04 18, 18:52)
Išbandėt dažus?
Galit patikėt - dar ne žiauriai laiko neturiu (diplominis i pabaiga jau, tai kiekviena akimirka brangi) Bet šeip gal nesąmoningai bandau dar kuo daugiau tos chna išplaut na jau gal šiandien rasiu kokią valandžikę per pietus ir nusidažysiu beje, kaip manot, juos kaip chna ant švarių ar jau "brandintų" plaukų reiktų tept? nes juose peroksido yra, tai gal būtų gerai, jei būtų "apsauginis sluoksnis"
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 19, 10:48)
Galit patikėt - dar ne žiauriai laiko neturiu (diplominis i pabaiga jau, tai kiekviena akimirka brangi) Bet šeip gal nesąmoningai bandau dar kuo daugiau tos chna išplaut na jau gal šiandien rasiu kokią valandžikę per pietus ir nusidažysiu beje, kaip manot, juos kaip chna ant švarių ar jau "brandintų" plaukų reiktų tept? nes juose peroksido yra, tai gal būtų gerai, jei būtų "apsauginis sluoksnis"
Mano irgi ta pati situacija
Turėtų būti intrukcijoje parašyta ant kokių plaukų, nors turbūt ant sausų, neplautų geriausia
QUOTE(Sulu @ 2011 04 19, 15:09)
Mano irgi ta pati situacija
Turėtų būti intrukcijoje parašyta ant kokių plaukų, nors turbūt ant sausų, neplautų geriausia
o, smagu likimo draugų rasti na arba neparašyta, arba aš nedaskaičiau eisiu šiandien jau vakare dažyt pagaliau, nes jau nuo kompo varva akys
Jau nusidažiau ir esu baisiai patenkinta spalvytė puiki (tamsiai tamsiai ruda, kokia ir buvau prieš chna ), nuėmė ryžumą chną, kuo labai džiaugiuosi ir šeip tiesiog malonumas dažyt po chna puiki konsistencija, dažai skalsūs, ir pagaliau žolės nesimėto po visus namus na žiūrėsim kaip bus toliau, kolkas likau patenkinta. Dažiau vat šiais
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 19, 21:57)
Jau nusidažiau ir esu baisiai patenkinta spalvytė puiki (tamsiai tamsiai ruda, kokia ir buvau prieš chna ), nuėmė ryžumą chną, kuo labai džiaugiuosi ir šeip tiesiog malonumas dažyt po chna puiki konsistencija, dažai skalsūs, ir pagaliau žolės nesimėto po visus namus na žiūrėsim kaip bus toliau, kolkas likau patenkinta.
O kaip kvapas?
QUOTE(Sulu @ 2011 04 20, 10:35)
O kaip kvapas?
Šeip jaučiasi vis tik tas peroksido kvapas bet nėr ko norėt, juk jie nėra visiškai natūralūs.. Šeip dabar galvoju, galėjau biškį šviesesnę spalvą imt, labai jau juoda sau atrodau atpratau matyt, nuo chna su basma būdavau tokia nei tai bordo nei tai rusva ir jau atrodo reiktų į soliariumą nueit, nes atrodau kaip Mirtišė
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 20, 11:14)
Šeip jaučiasi vis tik tas peroksido kvapas bet nėr ko norėt, juk jie nėra visiškai natūralūs.. Šeip dabar galvoju, galėjau biškį šviesesnę spalvą imt, labai jau juoda sau atrodau atpratau matyt, nuo chna su basma būdavau tokia nei tai bordo nei tai rusva ir jau atrodo reiktų į soliariumą nueit, nes atrodau kaip Mirtišė
O natūraliai atrodo, ne kaip su spalvotu šalmu? Vasara ateis, įdegsite dar nuo mokslo perbalusios dabar
QUOTE(Sulu @ 2011 04 20, 11:19)
O natūraliai atrodo, ne kaip su spalvotu šalmu? Vasara ateis, įdegsite dar nuo mokslo perbalusios dabar
Šeip sakau, spalva lygiai tokia pat, kaip dažydavau su cheminiais tamsiai tamsiai ruda, beveik juoda nežinau, aš kai kone dešimt metų tamsi buvau tai man natūralu, bet šeip aišku matosi kad nenatūrali spalva o nuo mokslų ne tik perbalus bet dar ir akys raudonos plius juodi plaukai ir balta oda - ligonio išvaizda garantuota
Gal kas bandete plauku dazus Martis respect (parduotuveje Juaros)?