Cia 10N perpus su 7.7, gavos realiai tikrai grazi spalvyte Gal tikrai pabandysiu nusipirkt 8A ir isgaut grazia spalvyte, jeigu y zalsvuma man nedazys
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 29, 17:41)
Cia 10N perpus su 7.7, gavos realiai tikrai grazi spalvyte Gal tikrai pabandysiu nusipirkt 8A ir isgaut grazia spalvyte, jeigu y zalsvuma man nedazys
Tikrai graži
O aš jau praradau turėti gražios spalvos ir gražius plaukus. Tiesa, dabartinė spalva gal ir graži, bet ji gelsvoka, nors ir dažiau su 8A, labai šviesi ir prie veido nelabai tinka. O ir slenka siaubingai, nors ir vitaminus geriu, aliejus, kaukes naudoju, rozmarinų vandeniu pasitepu, bet pastebėjau, kad po dažymo kuokšteliai iškritusių plaukų daug didesni. Ar jums merginos taip yra buvę? Gal man kažkuri sudedamoji dalis šių dažų netinka?
QUOTE(Adera777 @ 2012 07 02, 09:49)
O aš jau praradau turėti gražios spalvos ir gražius plaukus. Tiesa, dabartinė spalva gal ir graži, bet ji gelsvoka, nors ir dažiau su 8A, labai šviesi ir prie veido nelabai tinka. O ir slenka siaubingai, nors ir vitaminus geriu, aliejus, kaukes naudoju, rozmarinų vandeniu pasitepu, bet pastebėjau, kad po dažymo kuokšteliai iškritusių plaukų daug didesni. Ar jums merginos taip yra buvę? Gal man kažkuri sudedamoji dalis šių dažų netinka?
Tai kokios spalvos tu nori? Maisyk tada 6N ar 7N su 8A ir bus tamsesne Siaip dazai plauku slinkimo neytakoja, jie luzinet pradeda, jeigu netinka dazas. Jeigu kazkam alergiska butum - bertu galvos oda. Tad cia kitos bedos ieskot reiktu - as irgi kazkada dazus kaltinau, o kalta buvo mano mityba
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 02, 12:42)
Tai kokios spalvos tu nori? Maisyk tada 6N ar 7N su 8A ir bus tamsesne Siaip dazai plauku slinkimo neytakoja, jie luzinet pradeda, jeigu netinka dazas. Jeigu kazkam alergiska butum - bertu galvos oda. Tad cia kitos bedos ieskot reiktu - as irgi kazkada dazus kaltinau, o kalta buvo mano mityba
visiškai pritariu
man tapatį sakė ir mano kirpėja
priežastis kažkur kitur.
Siaip dazai plauku slinkimo neytakoja, jie luzinet pradeda, jeigu netinka dazas. Jeigu kazkam alergiska butum - bertu galvos oda. Tad cia kitos bedos ieskot reiktu - as irgi kazkada dazus kaltinau, o kalta buvo mano mityba
Labai abejoju kai pradėjau su naturaliais chna milteliais dažyti, praktiška nustoji slinkti plaukai, net išpešti sunku buvo, dabar kai pakeičiau dažus - irgi chna, bet "pagerinta" - su spalva, tai iškart prasidėjo slinkimas, net vonia užsikemša
Nu gal sutamimas tada,- nežinau.
QUOTE(AuroraBO @ 2012 07 02, 13:16)
Labai abejoju kai pradėjau su naturaliais chna milteliais dažyti, praktiška nustoji slinkti plaukai, net išpešti sunku buvo, dabar kai pakeičiau dažus - irgi chna, bet "pagerinta" - su spalva, tai iškart prasidėjo slinkimas, net vonia užsikemša
Prasta mityba, stresas, sampunas/kondicionierius, per daug apnasu, trukdanciu galvos odai kvepuot ( pvz. jeigu daznai daromos kaukes, kondicionierius dedami lieciant galvos oda, putos, lakas ir t.t. - tam reikia kartais daryti pylinga ar naudoti gilaus valymo sampuna). Gali but sutapimas, kad pvz. pries menesy kazkas yvyko, labai susinervavot, maziau miegat, neissimiegat. Nuo tokiu reiskiniu plaukai nepradeda slinkt iskart, tai jau pasekme, kas buvo pries 3-6 sav. Gal bedu su skydliauke turit?Nes kaip sakau - nuo dazymo plaukai luzineja, bet neslenka
Gal paskaičius mano postus ir susidaro tokia nuomonė, kad pati nebežinau ko noriu, bet žinau tai, kad gavausi daug daug šviesesnė, nei ant 8A dėžutės pavaizduota, o galų gale ne dėl šviesumo pergyvenu, o dėl geltonumo, kuris man visiškai netinka. Galvojau ir apie tai, kad gal maišyti 6N su kažkuriuo 5 numeriu ar dar kaip nors, bet bijau, kad paskui nesigaučiau "ryžoka" (atsiprašau už tokį žodį) ar oranžinė, ar tamsiai oranžinė, nes gal ir mano plaukų pigmentas kaltas, bet jau nebežinau kaip elgtis. Kaip minėjau anksčiau, tai jau 3 kartus dažiausi per 2 mėn., tik dėl to, kad vis ta spalva geltona atsiranda. Bandžiau ir pilkintoją, bet ne daug padeda.
QUOTE(Adera777 @ 2012 07 02, 16:31)
Na siu dazu vienintelis minusas man - kad spalva tikrai issiplauna y ryzuma, bet man jis tinka, nors ir nepatinka Dabar kitakart maisysiu 10N su 7.7 - nes gavos tikrai gan saltoka spalva, bus ydomu pamegint As nemanau, kad nezinot, ko norit, tiesiog pastebejau, kad kai kurios, tame tarpe ir as buvau, peikia peikia dazus, ale vistiek tais paciais dazo
aš tai pasilieku ties 10A man jie visai neblogai, o kai atradau dar tuos trumpalaikius kaip dažanti šampūną pilkinančius dažus iš natūralesnių, tai man liuks
Nusidažiau su Naturtint 9N (Honey blonde). Prieš tai buvau beveik "miltelinė" blondinė, o natūrali plaukų spalva lietuviška (6-7 tonas). Norėjau šiek tiek pagyvinti/patamsinti.
Gavosi spalva identiška šitai nuotraukai, karamelinė, be geltonumo
Gavosi spalva identiška šitai nuotraukai, karamelinė, be geltonumo
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 02, 12:19)
.... tam reikia kartais daryti pylinga ar naudoti gilaus valymo sampuna). Gali but sutapimas, kad pvz. pries menesy kazkas yvyko, labai susinervavot, maziau miegat, neissimiegat.
Pylingas čia spec. galvai? Man reikia kažko panašaus. O tas gilaus valymo šampūnas - gal galit parekomenduoti kokį. Ir įtariu juo dažnai negalima plauti?