Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 21, 14:23)
FrostyFrosty Naturtint, Herbatint ir visi kiti dazai be PPD, amoniaku, metalu drusku/dulkiu ir t.t. buvo specialiai sukurti zmonems, kenciantiems nuo alergiju sioms sudetinems dalims. Maziausiai nusiskundimu ir buvo Naturtint dazais, aisku jei yra alergija peroksidui ( buna ir taip), tai tada su jokiais dazais nepraslysi. Reikia bandyti, mano galai irgi netrupa, skalpo neniesti/nepersti nudazius, tai jie tikrai svelnus labai smile.gif
Basari`a, mano tokie gaunasi su 10N  smile.gif Tik jau trecia savaite po dazymo isryzeja labai doh.gif

Dabar negaliu pasižiūrėti sudėties Naturtint dažų, neturiu šalia, bet kas dėl PPD (parafenilendiaminas), man atrodo kaip tik juos, kas iš blogiukų, dažuose mačiau g.gif g.gif g.gif , tik aišku gal mažesni kiekiai nei įprastuose blush2.gif
Atsakyti
Na va, vakar nusidaziau siais:
user posted image
PRIES:
user posted image
PO:
[/URL]
user posted image

Spalva dar labai intensyvi, plaunant siek tiek pasikeis, bet manau pavadinima Natural Chesnut atitinka puikiai. Kaip ir anksciau galiu pagirti, kad dazosi nesunkiai - nenuvarva dazu nei laselis, visiskai negrauzia odos, plaukai igauna labai daug blizgesio. Tiesa, maniskiai kadangi labai sausi, tai issigastu vis, kad dazu neuzteks, nes juos tiesiog "sueda" labai greit. Sampuno dezutej uztenka isplauti dviem kartam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 22 birželio 2012 - 10:51
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 22, 11:49)
Na va, vakar nusidaziau siais:
user posted image
Spalva dar labai intensyvi, plaunant siek tiek pasikeis, bet manau pavadinima Natural Chesnut atitinka puikiai. Kaip ir anksciau galiu pagirti, kad dazosi nesunkiai - nenuvarva dazu nei laselis, visiskai negrauzia odos, plaukai igauna labai daug blizgesio. Tiesa, maniskiai kadangi labai sausi, tai issigastu vis, kad dazu neuzteks, nes juos tiesiog "sueda" labai greit. Sampuno dezutej uztenka isplauti dviem kartam.

oho, bet spalva tai gerokai tamsesnė, nei ant dėžutės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 22, 11:49)

Ir man tas pats. Dažant kas mėnesį tik šaknis vos užtenka dviems kartams doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(femme @ 2012 06 22, 12:00)
oho, bet spalva tai gerokai tamsesnė, nei ant dėžutės doh.gif

O man, sakyčiau, kaip tik labai panašus tamsumas ir spalva foto, ir ant dėžutės g.gif , aišku pats tamsumas plaunant kažkiek ir pašviesės dar
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 21, 23:08)
O man, sakyčiau, kaip tik labai panašus tamsumas ir spalva foto, ir ant dėžutės  g.gif , aišku pats tamsumas plaunant kažkiek ir pašviesės dar

Spalva sakyciau grynai tokia kaip tos moters ant pakuotes. ax.gif Nors jei lyginti su ta spalva sone- taip gaunasi tamsesne. Bet man siek tiek tamsesne gavosi ir ana karta, dazant su 3N - taciau po to isryskejo labai grazi spalva, po keliu plovimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 22 birželio 2012 - 11:12
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 22, 11:01)
Dabar negaliu pasižiūrėti sudėties Naturtint dažų, neturiu šalia, bet kas dėl PPD (parafenilendiaminas), man atrodo kaip tik juos, kas iš blogiukų, dažuose mačiau  g.gif  g.gif  g.gif , tik aišku gal mažesni kiekiai nei įprastuose  blush2.gif

Tu teisi drinks_cheers.gif Yra Phenylediamine Sulfate, Aminophenol, Laminoanisole Sulfate saraso gale, kas liudija maziausia kieky is visu sudedamuju daliu 4u.gif

Be parabenu, silikonu, parafino, mineraliniu alieju, metalu, papildomu kvapu, SLS, formaldehyde derivatives.
Papildyta:
Zuzi_soka - labai grazi spalva, o kaip blizga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 21, 14:23)
FrostyFrosty Naturtint, Herbatint ir visi kiti dazai be PPD, amoniaku, metalu drusku/dulkiu ir t.t. buvo specialiai sukurti zmonems, kenciantiems nuo alergiju sioms sudetinems dalims. Maziausiai nusiskundimu ir buvo Naturtint dazais, aisku jei yra alergija peroksidui ( buna ir taip), tai tada su jokiais dazais nepraslysi. Reikia bandyti, mano galai irgi netrupa, skalpo neniesti/nepersti nudazius, tai jie tikrai svelnus labai smile.gif
Basari`a, mano tokie gaunasi su 10N  smile.gif Tik jau trecia savaite po dazymo isryzeja labai doh.gif

man irgi nuryžėja doh.gif
kaži čia kaltas pats plaukas ar kietas vanduo? g.gif

Zuzi_šoka lb lb graži spalvytė išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 22, 13:23)
man irgi nuryžėja  doh.gif
kaži čia kaltas pats plaukas ar kietas vanduo?  g.gif

Zuzi_šoka lb lb graži spalvytė išėjo  thumbup.gif

Plaukas per daug pigmento turi, as skalauju ir su virintu vandeniu, ir su actu, ir filtras ystatytas - tiesa pasakius nepastebejau skirtumo biggrin.gif Tik tame, kad plaukai svelnesni, minkstesni, labiau blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 20, 23:15)
Naturtint 10A man taip pasviesina  ax.gif Plaukas gan tamsokas ir stiprus orandzinis plauku pigmentas.

user posted image

Man su Naturtint 10A irgi gavosi pernelyg oranžinė spalva, kuri man visai netiko prie veido, nors kai kam sakė, kad labai graži, "nepigi" spalva. Tada neapsikentusi po savaitės "tonavau" (t.y. dažiau apie 17-20 min.) su 8A. Tada spalva buvo super, bet tik trumpam, matyt reikėjo palaikyti ilgiau, nes labai greitai atsiplovė ir vėl buvau geltonai-rusvai-oranžinė. Vakar (jau buvo praėjęs mėnuo) dažiau su 8A ir laikiau 37-40 min., tikiuosi taip greitai nenusiplaus.
P.S. Žinau, kad negerai dažyti taip dažnai, stengiuosi saugoti plaukus, bet kai spalva nepatiko, tai vėl teko dažyti.
Dabar su 8A spalva tamsios blondinės, šaltesnio atspalvio, man patinka, bet jei vėl pašviesės, kitą kartą norėtųsi dar tamsesnės spalvos, bet kad nerandu Naturtint su A raide, nei 7A, nei 6A.
P.S. Mano plaukų spalva gavosi šviesesnė, nei ant dėžutės http://www.holosfood...img/884224b.jpg, nors paparastai gaudavosi netgi tamsesnė su kitais dažais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 25 birželio 2012 - 09:25
QUOTE(Tropicana @ 2012 06 21, 22:20)
Aš būtent blizgesio ir noriu, ačiū už atsakymą, o tu iš interneto užsisakinėjai? ar jie kažkur parduotuvę turi?  g.gif

As is parduotuves perku, man arciausiai yra Mindaugo Maximoj, antram aukste. Nes siustis gana brangu +10Lt.
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 04 15, 20:11)
As galvaujau maisyti pilka ir gelsva spalvas g.gif
Labai panasi spalva gaunasi kai maisai  ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde with 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, and 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde with 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown doh.gif
Gaunasi va tokia ax.gif
user posted image

QUOTE(JLab @ 2012 04 15, 21:04)
As kaip supratau reikia maisyti  ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde su 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, ir 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde su 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown visas keturias spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown tai grinai tokia nesigaus doh.gif  Bet as galvoju gal iseitu 7N maisant su 8A, bet pirma man reikia nusviesinti plaukus, kad isbandyt doh.gif

Tai merginos, dabar kai atsirado Naturtint 7.7, gal yra bandžiusių ar planuojančių bandyti kažkokį miksiuką daryti, kad išgauti panašią spalvą, kaip nuotraujoje?
Atsakyti
user posted image

Pirmasis dazytas ant mano sviesiu plauku 2 dalys 10N, 1 dalis 7.7 ir viena dalis 8G

Antrasis dazytas tik 7.7

Nustebino tai, kad 7.7 yra tamsesnis, mazdaug 6 lygio y tamsesne puse, spalva ruda y matine puse, ta prasme be atspalvio jokio ryzo - kazi kaip butu issiplovus g.gif

Dabar dar uzmerkiau viena sruoga 10N su 7.7 lygiom dalim smile.gif Gaila neturiu 8A biggrin.gif
Atsakyti