Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(KERERA @ 2012 06 20, 15:36)
user posted image
Pasidalinsiu savo atsiliepimais. Naturtin man nepatiko spalva (norejau tamsiai rudos. o isejo tokia nekokia. O tamsesniu jie neturi).Taciau labai patiko MARTIS dazai. Ir spalva grazi, ir laiko gerai, ir nelabai plauka dziovina. Siuo metu apsistojusi ties siais dazais.

Kur pirkai? Kokia kaina? Žadu su naturin dažyti ir irgi noriu tamsiai rudos spalvos tai sunerimau dabar, kas buvo blogai? kodėl išėjo nekokia spalva? unsure.gif
Atsakyti
Man su Naturtint gavosi labai labai tamsiai ruda.. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas patars kaip pašviesinti gerokai plaukus natūraliais dažais? Kas geriausiai veikia?
Atsakyti
QUOTE(iFilomena @ 2012 06 20, 23:05)
Gal kas patars kaip pašviesinti gerokai plaukus natūraliais dažais? Kas geriausiai veikia?

Naturtint 10A man taip pasviesina ax.gif Plaukas gan tamsokas ir stiprus orandzinis plauku pigmentas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 20 birželio 2012 - 22:16
QUOTE(Tropicana @ 2012 06 20, 16:29)
Kur pirkai? Kokia kaina? Žadu su naturin dažyti ir irgi noriu tamsiai rudos spalvos tai sunerimau dabar, kas buvo blogai? kodėl išėjo nekokia spalva?  unsure.gif

Radau ; http://www.juara.lt/...php?sec=8&id=19
Ilgalaikiai 40 litų kainuoja.
Aš niekaip neapsisprendžiu kuriais geriau dažyti po chna g.gif kažkaip mažai atsiliepimų apie Herbatin g.gif kodėl dažniau renkaties Naturint? Ar dėl kainos?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 20, 17:27)
Man su Naturtint gavosi labai labai tamsiai ruda.. rolleyes.gif

su kokia spalva? ax.gif
noriu pabandyti Naturitint, norėčiau šiek tiek šviesesnės rudos su auksiniu atspalviu... Tik vat nežinau kokią imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2012 06 20, 15:36)
user posted image
Pasidalinsiu savo atsiliepimais. Naturtin man nepatiko spalva (norejau tamsiai rudos. o isejo tokia nekokia. O tamsesniu jie neturi).Taciau labai patiko MARTIS dazai. Ir spalva grazi, ir laiko gerai, ir nelabai plauka dziovina. Siuo metu apsistojusi ties siais dazais.

Domina ir mane šie dažai, bet kaži kaip su šviesiom spalvom, nes mano irgi turi stiprų oranžinį pigmentą g.gif , o be to ir jie brangesni už Naturtint doh.gif

QUOTE(Basari'a @ 2012 06 20, 23:15)
Naturtint 10A man taip pasviesina  ax.gif Plaukas gan tamsokas ir stiprus orandzinis plauku pigmentas.

user posted image

Gražiai jums gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 20, 23:15)
Naturtint 10A man taip pasviesina  ax.gif Plaukas gan tamsokas ir stiprus orandzinis plauku pigmentas.

drinks_cheers.gif bet bijau as pirkti, nes su cheminiais testas alergijos teigiamas buvo.Kaip manote , galiu su naturint praslysti ? tikrai ju sudetis daug naturalesne nei parduotuviniu garnieru visokiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 21, 10:14)
Domina ir mane šie dažai, bet kaži kaip su šviesiom spalvom, nes mano irgi turi stiprų oranžinį pigmentą  g.gif , o be to ir jie brangesni už Naturtint  doh.gif
Gražiai jums gaunasi  thumbup.gif

nepašviesins jie kaip naturtin, pusseserė kuri dažo šviesiai bandė, tai sakė, tik atspalvi uždėjo ax.gif

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 06 21, 11:36)
drinks_cheers.gif  bet bijau as pirkti, nes su cheminiais testas alergijos teigiamas buvo.Kaip manote , galiu su naturint praslysti ? tikrai ju sudetis daug naturalesne nei parduotuviniu garnieru visokiu ?  g.gif

na mano nuomonė, kad tikrai tikrai, o tai parodo man, netrupantis plaukų galiukai ax.gif mano galvos oda lb jautri, o su šiais dažais man visiškai nieko thumbup.gif
Atsakyti
FrostyFrosty Naturtint, Herbatint ir visi kiti dazai be PPD, amoniaku, metalu drusku/dulkiu ir t.t. buvo specialiai sukurti zmonems, kenciantiems nuo alergiju sioms sudetinems dalims. Maziausiai nusiskundimu ir buvo Naturtint dazais, aisku jei yra alergija peroksidui ( buna ir taip), tai tada su jokiais dazais nepraslysi. Reikia bandyti, mano galai irgi netrupa, skalpo neniesti/nepersti nudazius, tai jie tikrai svelnus labai smile.gif
Basari`a, mano tokie gaunasi su 10N smile.gif Tik jau trecia savaite po dazymo isryzeja labai doh.gif
Atsakyti
[quote=Tropicana,2012 06 20, 15:29]
Kur pirkai? Kokia kaina? Žadu su naturin dažyti ir irgi noriu tamsiai rudos spalvos tai sunerimau dabar, kas buvo blogai? kodėl išėjo nekokia spalva? unsure.gif
[/quo

As norejau sodrios ryskios tamsiai rudos spalvos, o isejo tokia pasiplovusi ruda (na kaip su chna).Ir man plaukai po ju neblizgejo. O su sitais kai dazau, tai gaunu atspalvi kaip su cheminiais dazais, taciau maisant dazus tikrai jokio amoniako kvapo nera. Is siaip man jie labai tiko, neslinko plaukai.
Perku Juara parduotuveje. Galima netu uzsisakyti.
Beje pirkau ju dazanti trumpalaiki sampuna, tai efekto nelabai pajutau, tik kad spalva susivienodino ir svelnus buvo plaukai.
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2012 06 21, 15:15)

As norejau sodrios ryskios tamsiai rudos spalvos, o isejo tokia pasiplovusi ruda (na kaip su chna).Ir man plaukai po ju neblizgejo. O su sitais kai dazau, tai gaunu atspalvi kaip su cheminiais dazais, taciau maisant dazus tikrai jokio amoniako kvapo nera. Is siaip man jie labai tiko, neslinko plaukai.
Perku Juara parduotuveje. Galima netu uzsisakyti.
Beje pirkau ju dazanti trumpalaiki sampuna, tai efekto nelabai pajutau, tik kad spalva susivienodino ir svelnus buvo plaukai.

Aš būtent blizgesio ir noriu, ačiū už atsakymą, o tu iš interneto užsisakinėjai? ar jie kažkur parduotuvę turi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tropicana: 21 birželio 2012 - 22:21