Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 14:27)
Merginos matet atsirado dvi naujos puikios spalvos NATURTINT  thumbup.gif

NAUJIENA

vau, kaip faina thumbup.gif . Vis žiūrėdavau į tą smėlio spalvą ir galvodavau, jog galėtų ir pas mus atsirasti, dar esu užklaususi "Sveikų produktų" ar neatsiras, bet nežadėjo. Be to kažkas rašė, kad jie išimami ir gamybos g.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 18, 15:17)
Pagaliau ir pas jus atsirado tos spalvytes 4u.gif  7,7 labai y rusvuma pasirode man, turiu namuose pakuote g.gif O jeigu kas 9,31 bandysit, butinai pasidalinkit yspudziais drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif butinai lauksim atsiliepymų 4u.gif . Įdomu ir man būtų išbandyti, gal dar geresnė spalva gautusi nei su A10, bet pirma palauksiu, gal kuri pirma išbandys ir pasidalins įspūdžiais, nes pati tik vakar dažiau A10 ir dar kartui turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 13:27)
Merginos matet atsirado dvi naujos puikios spalvos NATURTINT  thumbup.gif

NAUJIENA

kokios abi grazios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 06 18, 15:36)
vau, kaip faina  thumbup.gif . Vis žiūrėdavau į tą smėlio spalvą ir galvodavau, jog galėtų ir pas mus atsirasti, dar esu užklaususi "Sveikų produktų" ar neatsiras, bet nežadėjo. Be to kažkas rašė, kad jie išimami ir gamybos  g.gif
drinks_cheers.gif butinai lauksim atsiliepymų 4u.gif . Įdomu ir man būtų išbandyti, gal dar geresnė spalva gautusi nei su A10, bet pirma palauksiu, gal kuri pirma išbandys ir pasidalins įspūdžiais, nes pati tik vakar dažiau A10 ir dar kartui turiu  blush2.gif

o Naturitint reali spalva atitinka paletę? blush2.gif esu natūrali lietuviška rudoji tongue.gif ar nesigaus labai tamsiai su 7.7 ? unsure.gif
Mačiau vakar pakuotę gyvai Sveikuose produktuose, ant dėžutės spalva labai graži.
Ir dar, ar Naturitint spalvos turi "ryžą" atspalvį, linkusios nuryžėti plaunant? blush2.gif Ar žilus gerai uždažo?

Aš prieš gerą savaitę dažiau su Tints of Nature, tai plaukai pastebimai pašiurkštėjo, galiukai išsausėjo verysad.gif Iki dažymo nenaudojau balzamo, tik aliejuką plaukų galiukas jau nusausinus, bet dabar išplautų tik su šampūnu net iššukuoti negaliu doh.gif
Įdomu kaip Naturitint su plaukais draugauja?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 06 19, 09:41)
o Naturitint reali spalva atitinka paletę? blush2.gif esu natūrali lietuviška rudoji tongue.gif ar nesigaus labai tamsiai su 7.7 ? unsure.gif
Mačiau vakar pakuotę gyvai Sveikuose produktuose, ant dėžutės spalva labai graži.
Ir dar, ar Naturitint spalvos turi "ryžą" atspalvį, linkusios nuryžėti plaunant? blush2.gif Ar žilus gerai uždažo?

Aš prieš gerą savaitę dažiau su Tints of Nature, tai plaukai pastebimai pašiurkštėjo, galiukai išsausėjo verysad.gif Iki dažymo nenaudojau balzamo, tik aliejuką plaukų galiukas jau nusausinus, bet dabar išplautų tik su šampūnu net iššukuoti negaliu doh.gif

Siurkstus tikrai nepalieka;) Atsiplauna man greitai, galiukai maziau luzineja(nezinau ar butent nuo siu dazu),zilu neturiu negaliu pasakyti;) ax.gif Man spalva gaunasi tamsesne bet po poros plovimu buna tokia kaip ant pakelio;)
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 06 18, 21:41)

Plauku bukle po Naturtint nepablogejo, netrukus vel dazysiu. O nusidaze siek tiek tamsiau, veliau spalva buvo tokia kokios ir norejau. ax.gif
Plaukai mano apskritai sausi, garbanoti, tokia ju struktura - nuolat reikia litro balzamo, aliejuko galams kad nesipustu ir daugmaz gerai atrodytu. Taciau tikrai nepastebejau pakitimu po dazymo siais dazais. mirksiukas.gif
Nezinau kaip nuryzejimo...paieskojau nuotrauku. Naturaliai esu irgi tokia lietuviska rudoji. lotuliukas.gif
Cia plaukai praejus po dazymo Naturtint 3N kokiem dviem menesiams - su saules ryskiu apsvietimu ir be jo:
user posted image

user posted image

Pirmoje nuotraukoje lyg ir yra tas toks ryzumas, bet labiau raudonumas lenda..sunku pasakyt. g.gif Fotografuota ta pacia diena, mat kiek reiksmes turi apsvietimas. rolleyes.gif

Noreciau paklausti patarimo - man labai grazi pasirode ta 7.7 spalva, kazi jei nusidazyciau ja? Ar tai butu per didelis zingsnis sviesumo link? (Nenoriu pakenkti savo pakuloms, kurios ir taip labai jautrios... doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 19 birželio 2012 - 12:10
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 19, 12:49)
Plauku bukle po Naturtint nepablogejo, netrukus vel dazysiu. O nusidaze siek tiek tamsiau, veliau spalva buvo tokia kokios ir norejau.  ax.gif
Plaukai mano apskritai sausi, garbanoti, tokia ju struktura - nuolat reikia litro balzamo, aliejuko galams kad nesipustu ir daugmaz gerai atrodytu. Taciau tikrai nepastebejau pakitimu po dazymo siais dazais.  mirksiukas.gif
Nezinau kaip nuryzejimo...paieskojau nuotrauku. Naturaliai esu irgi tokia lietuviska rudoji.  lotuliukas.gif

Noreciau paklausti patarimo - man labai grazi pasirode ta 7.7 spalva, kazi jei nusidazyciau ja? Ar tai butu per didelis zingsnis sviesumo link? (Nenoriu pakenkti savo pakuloms, kurios ir taip labai jautrios... doh.gif )

Mūsų plaukai pagal aprašymą labai labai panašūs drinks_cheers.gif
Čia visai nedažyti (nors ir dabar labai panašūs):
user posted image
Beveik visi natūraliai garbanoti plaukai yra sausi, jų daug, bet jie patys ploni, porėti, todėl bet koks dažymas juos veikia labiau, nei tiesius ir storus.
Dėl šviesumo tai net nežinau, aš tai pergyvenu, kad per tamsi būsiu su 7.7 blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Metus dažiau plaukus su chna, bet jie labai išsausėjo. Norėčiau dažyti su kitais švelniais dažais , kokius rekomenduotumėte?
Atsakyti
Visa si tema pagrinde apie Naturtint ir Herbatint..perskaitykit, issirinksit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, bandysiu išsirinkti 4u.gif
Atsakyti
ar tarp jusu yra tokiu kurios daresi alergini testa su nenaturaliais dazais ir jis buvo teigiamas, o pradejus dazyti su cia placiausiai aptarinejamais herbatint ir naturtint testas nebepasitvirtino ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 19 birželio 2012 - 18:59
Siandiena darysiu testa:) Su cheminiais nedariau ax.gif
Atsakyti
user posted image
Pasidalinsiu savo atsiliepimais. Naturtin man nepatiko spalva (norejau tamsiai rudos. o isejo tokia nekokia. O tamsesniu jie neturi).Taciau labai patiko MARTIS dazai. Ir spalva grazi, ir laiko gerai, ir nelabai plauka dziovina. Siuo metu apsistojusi ties siais dazais.
Atsakyti