Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 13, 08:42)
Ačiū 4u.gif kur perkate herbatin? Naturint skaičiau, kad lietuvoje pigiau pirkti, o Herbatinas gal iš Iherb-o geriau?

pirkau VCUP'o trečio aukšto "salelėje" eko-produktų 4u.gif 45 Lt
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 13, 00:26)
Clairol jums geriau uz Matrix? biggrin.gif

man matrix spalvos po 5-7 plovimu beveik visiskai nusiplauna. o situ ne.
Atsakyti
Sveikos, kreipiuosi labiau i sviesiaplaukes 4u.gif mano plaukai sviesus, bet balinti ju nereikia, tieisog atspalvi paauksuoju labiau, spindesio sutreikiu dazais, realiai ivairiomis spalvomis dazausi jau apie desimtmeti, bet nesenai prisiskaiciau visokiu straipsniu apie baisias alergines reakcijas, pagalvojau kiek gi ten chemijos ir pirma karta (!) per visa savo dazymosi istorija nutariau atlikti alergini testa, jis buvo teigiamas, net ne po paros ar dvieju, po 5min eme persteti ir ta vieta paraudo unsure.gif o anksciau visada daziausi ir mazdaug nieko tokio .... Dabar net baisu pasidare kiek save nuodijau, juolab man net nereikia jokios tokios spalvos isgauti kardinalios g.gif Gal kuri patars gera linija, naturaliu, sviesiu plauku dazu? g.gif

p.s koks skirtumas tarp ekologisku ir naturaliu p.dazu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 17 birželio 2012 - 17:08
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 06 17, 16:58)
Sveikos, kreipiuosi labiau i sviesiaplaukes  4u.gif  mano plaukai sviesus, bet balinti ju nereikia, tieisog atspalvi paauksuoju labiau, spindesio sutreikiu dazais, realiai ivairiomis spalvomis dazausi jau apie desimtmeti, bet nesenai prisiskaiciau visokiu straipsniu apie baisias alergines reakcijas, pagalvojau kiek gi ten chemijos ir pirma karta (!) per visa savo dazymosi istorija nutariau atlikti alergini testa, jis buvo teigiamas, net ne po paros ar dvieju, po 5min eme persteti ir ta vieta paraudo  unsure.gif  o anksciau visada daziausi ir mazdaug nieko tokio .... Dabar net baisu pasidare kiek save nuodijau, juolab man net nereikia jokios tokios spalvos isgauti kardinalios  g.gif Gal kuri patars gera linija, naturaliu, sviesiu plauku dazu?  g.gif
p.s koks skirtumas tarp ekologisku ir naturaliu p.dazu ?  g.gif

Net negaliu tiksliai pasakyt bet naturalus yra is gamtos zoleles visokios o ekologiski tai pavyzdziui tu neisgausi kazkokios tai medziagos naudodamas zoleles todel pasirenki sveikiasnes medziagas kurios nekenkia zmogui;) Nevykes paaiskinimas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ar dazant plaukus saknys ir galai jums gaunasi vienodos spalvos? O gal kazkas anksciau turejo tokia problema ir atrado dazus, kurie nudazo tolygiai? bigsmile.gif
Atsakyti
Tamsiai dazant man susidazo vienodai bet greitai nusiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 17, 23:19)
Sveikos smile.gif
Ar dazant plaukus saknys ir galai jums gaunasi vienodos spalvos? O gal kazkas anksciau turejo tokia problema  ir atrado dazus, kurie nudazo tolygiai? bigsmile.gif

manau čia ne pačiuose dažuose (jei kalbam apie natūralius) problema, o tame, kad plaukų galai dažniausiai būna sausesni ir labiau porėti, todėl spalva į juos įsigeria labiau.
Instrukcijoje rašo, kad dažant plaukus tokiu atveju reikia pirmiausia tepti spalvą ant šaknų, o galiukus tik kokias 10 min. prieš skalaujant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar dažot su shikakai milteliais? Nusipirkau daugiau galvos plovimui, bet, atrodo, kad jie kažkiek ir dažo g.gif Esu tamsiaplaukė.
Atsakyti
Merginos matet atsirado dvi naujos puikios spalvos NATURTINT thumbup.gif

NAUJIENA
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 06 18, 09:54)
manau čia ne pačiuose dažuose (jei kalbam apie natūralius) problema, o tame, kad plaukų galai dažniausiai būna sausesni ir labiau porėti, todėl spalva į juos įsigeria labiau.
Instrukcijoje rašo, kad dažant plaukus tokiu atveju reikia pirmiausia tepti spalvą ant šaknų, o galiukus tik kokias 10 min. prieš skalaujant 4u.gif

Tai ir bus mano klaida doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar užtenka Herbatino dviem kartams, jei plaukai trumpi ?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 14:27)
Merginos matet atsirado dvi naujos puikios spalvos NATURTINT  thumbup.gif

NAUJIENA

Pagaliau ir pas jus atsirado tos spalvytes 4u.gif 7,7 labai y rusvuma pasirode man, turiu namuose pakuote g.gif O jeigu kas 9,31 bandysit, butinai pasidalinkit yspudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti