Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Sveikos 4u.gif
Plaukų nedažiau nuo žalios jausnystės, taigi jau 10 metų tongue.gif
Būčiau ir toliau nedažius, bet pradėjo lįsti žili blush2.gif
Kol kas tik vietomis, bet jau akis bado doh.gif kadangi plaukai natūraliai garbanori, ploni ir jų daug, su chemija susigadinčiau per vieną dažymą doh.gif
Skaičiau atsiliepimus apie visokius natūralius ir pusiau natūralius plaukų dažus. Buvau išsirinkusi pagal komentarus Naturitint ir kažkaip per klaidą sumaišiau juos su Herbatint... Nusipirkau Herbatint 5D (light golden chestnut) ir galvoju paskaitysiu dar atsiliepimus jau konkrečiai apie šią spalvą - kai atsidariau amazon atsiliepimus, plaukai pasišiaušė, absoliuti dauguma komentavo, kad Herbatint spalvos nudažo net iki 3 tonų tamsiau, nei ant pakuotės ir paletėse blink.gif Kelios dažiusios šiuo atspalviu skundėsi, kad spalva juoda su vos matomu raudonumu blink.gif
Ačiū dievui pakeitė man konsultantė tuos dažus į "Tints of Nature" to paties kodo splalvytę (5D light golden brown) - spalva atitiko norimą, atrodo labai natūraliai, niekas net nepastebėjo, kad plaukus dažiau lotuliukas.gif
Plaukams žalingo poveikio kol kas nepastebėjau, tik vat neįgudusiai dažytojai teko prašyti pagalbos - dažų konsistencija toks skystas gelis, kuris neputoja, greitai susigeria, todėl vien užtepti ant plaukų užėmė 30 min. - tiek kiek reikia laikyti dažus (tepiau ant šaknų, o po to ant visų plaukų, nes plaukų galiukai paprastai geriau įgeria dažą).
Vienintelis minusus - žilų plaukų 100 proc. nepamėmė, tik kad "užmaskavo", bet jie liko šviesesni. Instrukcijoje rašo, kad žilus geriausiai "ima" N paletės spalvos, o jei norisi tokio efekto su D ir M palečių spalvomis, reikia maišyti per pusę su to paties tamsumo N spalva (mano atveju būtų 5D + 5N).

Tokie mano įspūdžiai 4u.gif Sekantį kartą gal bandysiu tonu šviesesnį atspalvį ir maišysiu su N spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 10, 23:27)
Nu nu, kas cia dabar?Visas baru, mokau nedazyt taip daznai, nebraukt per visa plauka, o cia.. doh.gif  biggrin.gif Kokia galutine spalvyte gavos? 4u.gif As esu kazkada turejus per 2 sav. 6 dazymus ( taip taip 6! du is ju pilnas sruogavimas + spalvos visiskas isemimas milteliais), tai plaukas buvo tragiskas - kuo maziau sukuot, kuo svelniau elgtis, lepinti priemonemis 4u.gif Man labai padejo trynys+medus+kiausinis+schwarzkopf repair rescue kaukyte maza 4u.gif

Galutine spalvai graziai auksine wub.gif , na man tokia patinka, ne balta, bet ir ne visciuko geltonumo, turi lengva aukso atspalvi, bet as taip ir norejau, o del eksperimentu ai doh.gif sumasciau, kad gal man tiktu mano naturali spalva , tai kai gavau komplimentu, kad esu grazi 50-mete tai iskart is atsidaziau atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 11, 02:18)
Visu pirma linkejimai lengvai  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif Man atrodo Basari`a kazka minejo, jog ji daze, sviesino tiksliau su Naturtint, kai laukesi 4u.gif Su tamsiom spalvom maziau bedu, vat sviesinant labai y ryzuma daznai gaunasi. Kokia spalvyte nusipirkai? 4u.gif

Si karta su Naturtint 4N - Natural Chesnut, butinai idesiu nuotraukas kai nusidazysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 06 11, 22:03)
Galutine spalvai graziai auksine  wub.gif , na man tokia patinka, ne balta, bet ir ne visciuko geltonumo, turi lengva aukso atspalvi, bet as taip ir norejau, o del eksperimentu  ai  doh.gif  sumasciau, kad gal man tiktu mano naturali spalva , tai kai gavau komplimentu, kad esu grazi 50-mete tai iskart is atsidaziau atgal  blush2.gif

Va va su naturaliom spalvom ir tokiais komplimentais tai.. doh.gif biggrin.gif As net nesulaukiu zodzio grazi, iskart - jezau kaip sunykus, isblyskus, paakiai kokie, kuo sergi? blink.gif Tai gal tiek to rolleyes.gif O tau ta auksine neissiplauna y ryzuma veliau? Man irgi grazus auksas gaunas, ale po to isryzeja kazko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 12, 15:44)
Si karta su Naturtint 4N - Natural Chesnut, butinai idesiu nuotraukas kai nusidazysiu.  mirksiukas.gif

Lauksim 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia daugiausiai apie šviesius plaukus šnekat, o kuo geriau tamsius dažyti - Herbatint ar Naturtint g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 12, 16:40)
Čia daugiausiai apie šviesius plaukus šnekat, o kuo geriau tamsius dažyti - Herbatint ar Naturtint  g.gif

na žiūrint koks tas tamsumas - aš visą laiką įsivaizdavau, kad mano plaukų spalva - tamsiai ruda, bet pagal Herbatint paletę nuo dark brown skiriuosi kokiais 3 tonais, matyt jie daugiau italėms pritaikyti tongue.gif

Skaičiau, kad normali "lietuviška" šokoladinė spalva išgaunama su Herbatint 6N natural dark blonde blink.gif

bet kokiu atveju susidariau nuomonę, kad tamsiai herbatint dažo be problemų, problema, kad per tamsiai doh.gif todėl reikia rinktis 1-2 tonais šviesesnę spalvą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 06 12, 05:26)
na žiūrint koks tas tamsumas - aš visą laiką įsivaizdavau, kad mano plaukų spalva - tamsiai ruda, bet pagal Herbatint paletę nuo dark brown skiriuosi kokiais 3 tonais, matyt jie daugiau italėms pritaikyti tongue.gif

Skaičiau, kad normali "lietuviška" šokoladinė spalva išgaunama su Herbatint 6N natural dark blonde blink.gif

bet kokiu atveju susidariau nuomonę, kad tamsiai herbatint dažo be problemų, problema, kad per tamsiai doh.gif todėl reikia rinktis 1-2 tonais šviesesnę spalvą 4u.gif

Tiksliai pasakyta - as dazau su Naturtint - pati esu lietuviska tamsiaplauke - lotuliukas.gif Kai nusidaziau su 3N - Dark Chesnut Brown - tapau JUODA. Nemeluoju. aisku, atsiplove paskui, ilgainiui spalva tik grazejo. Uz poros sav.dazysiu siek tiek sviesesne.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 06 11, 13:05)
Ar yra cia moteru, kurios daze Naturtint dazais besilaukiant?  ax.gif  As nusipirkus dezute, ketinu po keliu savaiciu dazyt.. bet baiminuosi, o kas jei spalva visai nesigaus, ar netokia, kokia noriu? blink.gif

aš dažiau, man viskas liuks thumbup.gif

QUOTE(Stichija @ 2012 06 11, 22:03)
Galutine spalvai graziai auksine  wub.gif , na man tokia patinka, ne balta, bet ir ne visciuko geltonumo, turi lengva aukso atspalvi, bet as taip ir norejau, o del eksperimentu  ai  doh.gif  sumasciau, kad gal man tiktu mano naturali spalva , tai kai gavau komplimentu, kad esu grazi 50-mete tai iskart is atsidaziau atgal  blush2.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 12, 16:15)
Va va su naturaliom spalvom ir tokiais komplimentais tai.. doh.gif  biggrin.gif As net nesulaukiu zodzio grazi, iskart - jezau kaip sunykus, isblyskus, paakiai kokie, kuo sergi? blink.gif Tai gal tiek to rolleyes.gif O tau ta auksine neissiplauna y ryzuma veliau? Man irgi grazus auksas gaunas, ale po to isryzeja kazko verysad.gif
Papildyta:
Lauksim 4u.gif  drinks_cheers.gif

oi aš prie jūsų merginos prisidedu doh.gif lotuliukas.gif

Egliukasz man irgi truputį poto nurižėja doh.gif
Atsakyti
user posted image
kiek skaiciau laikomi naturalaisi dazais ir spalva laikosi ir blizga jau keli metai tik jais ir dazausi karts nuo karto keisdama spalvas o ir kaina nedidele juo labiau kad kokybe gerokai skiriasi nuo tokiu kaip loreal ir matrix bent man.
Atsakyti
Clairol jums geriau uz Matrix? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 06 12, 18:26)

Ačiū 4u.gif kur perkate herbatin? Naturint skaičiau, kad lietuvoje pigiau pirkti, o Herbatinas gal iš Iherb-o geriau?
Papildyta:
QUOTE(linivo @ 2012 06 12, 23:33)
user posted image
kiek skaiciau laikomi naturalaisi dazais ir spalva laikosi ir blizga jau keli metai tik jais ir dazausi karts nuo karto keisdama spalvas o ir kaina nedidele juo labiau kad kokybe gerokai skiriasi nuo tokiu kaip loreal ir matrix bent man.

Kur jų yra pirkti?
Atsakyti
Siaip Clairol, nei naturalus nei ka, ne sitoj temoj apie juos diskutuoti, cia Naturaliu plauku dazu tema, kur plepam apie dazus be PPD, amoniako ir visu kitu biesu, ko tuose dazuose apstu 4u.gif Tad sitiems postam yra atskira temuke cia, prasom:

http://www.supermama...;#entry56227716
Atsakyti