Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Vakar jau nusipirkau Naturtint dažus, bandysiu šiandien dažyt. Klausiau konsultantės gal yra girdėjus kaip po Chna paima, bet sakė atseit negirdėjo nieko rolleyes.gif nežinau, informacinam lapelyje parašyta kad jei dažyta su chna su Naturtint dažyti tik tada kai nusiplaus spalva g.gif na nežinau aš maždaug prieš mėnesį dažiau dvižingsniu, tai jau viršugalvis ryžas darosi biggrin.gif ai bandysiu, nenuims tai nenuims cool.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 15, 09:29)
Vakar jau nusipirkau Naturtint dažus, bandysiu šiandien dažyt. Klausiau konsultantės gal yra girdėjus kaip po Chna paima, bet sakė atseit negirdėjo nieko  rolleyes.gif nežinau, informacinam lapelyje parašyta kad jei dažyta su chna su Naturtint dažyti tik tada kai nusiplaus spalva  g.gif na nežinau aš maždaug prieš mėnesį dažiau dvižingsniu, tai jau viršugalvis ryžas darosi  biggrin.gif ai bandysiu, nenuims tai nenuims  cool.gif

Kokia spalva dažysit?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 15, 12:17)
Kokia spalva dažysit?

Dark Chestnut Brown smile.gif bet šiandien deja neturėjau kada, tek atidėt sekmadieniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 15, 16:32)
Dark Chestnut Brown  smile.gif bet šiandien deja neturėjau kada, tek atidėt sekmadieniui  biggrin.gif

Graži spalva, įdomūs bus įspūdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 15, 17:11)
Graži spalva, įdomūs bus įspūdžiai.

Na aš visada dažydavau tamsiai rudai, poto tik nuo chna tokia į ryžą pradėjau panašėt biggrin.gif bijau tik kad gali nenuimt tie dažai raudonumo kuris lenda nuo chna.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 15, 17:37)
Na aš visada dažydavau tamsiai rudai, poto tik nuo chna tokia į ryžą pradėjau panašėt  biggrin.gif bijau tik kad gali nenuimt tie dažai raudonumo kuris lenda nuo chna.

Reikia tikėtis, kad kažkiek nuims. g.gif

Vis dėlto nusprendžiau, kad ir aš su jais bandysiu,tik po kokio mėnesio, kai chna apsiplaus, kažkoks burokėlių atsplavis lenda nuo chna blink.gif
Atsakyti
O ar karameles spalvos naturaliu dazu buna?
Atsakyti
Ir šiandien mamai paėmiau tokius
user posted image
Dažysim kitą savaitę
Atsakyti
Lauksiu įspūdžių. thumbup.gif

Aš pasiėmiau Surya Henna "Chocolate" spalvą. ax.gif Turėčiau už kokios savaitėlės gauti... Nekantrauju išbandyti.
Atsakyti
Sveikos,
nusprendžiau pabandyt pašviesint savo plaukučius. t.y tapt blondine. biggrin.gif Niekada jų nedažiau ir kažkaip nesinori dažyt plaukus tais visokiais chemikatais. schmoll.gif Girdėjau kad po to plaukai po to dažymo labai slinkt pradeda... doh.gif Tai va gal žinote kokių natūralių plaukų dažų blondinems? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyyyy @ 2011 04 16, 14:26)
Sveikos,
nusprendžiau pabandyt pašviesint savo plaukučius. t.y tapt blondine.  biggrin.gif Niekada jų nedažiau ir kažkaip nesinori dažyt plaukus tais visokiais chemikatais. schmoll.gif Girdėjau kad po to plaukai po to dažymo labai slinkt pradeda...  doh.gif Tai va gal žinote kokių natūralių plaukų dažų blondinems?  rolleyes.gif

Man atrodo yra, tų pačių Naturtint berods, ir kitų. Tiesiog patarčiau apsilankyt eko parduotuvėse ir pasidomėt (aš kai tamsi tai į blondiniškus nelabai žvalgaus smile.gif ) bet šeip juose yra peroksido, tik nėra amoniako, ir kitų "negerumų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 17, 17:40)
Man atrodo yra, tų pačių Naturtint berods, ir kitų. Tiesiog patarčiau apsilankyt eko parduotuvėse ir pasidomėt (aš kai tamsi tai į blondiniškus nelabai žvalgaus smile.gif ) bet šeip juose yra peroksido, tik nėra amoniako, ir kitų "negerumų"  smile.gif

O galim pvz. Eurokos'e tų dažų rast ar ne? T.y Naturtint. g.gif
Atsakyti