Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Ajile @ 2012 04 25, 19:41)
Isbandziau as Naturtint 9N.Tai ryza isejo.Idomu kai nusiplovineja si spalva? g.gif Seip norejau siektiek sviesesnio pilkumo,bet...

Ant kokios spalvos plaukų dažėte g.gif ? Būtų įdomu pamatyti foto blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar yra cia bandziusiu Naturtint po chna? As daziausi kelis kartus Khadi iv.atspalviais, tai visi duodavo ryza atspalvi, kas man nepatinka. Noreciau rudos-rudai-pilkos spalvos. Gal kas pasidalintu ispudziais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 26, 07:43)
Ant kokios spalvos plaukų dažėte g.gif ? Būtų įdomu pamatyti foto  blush2.gif

Norejau ikelti nuotraukas,bet is kompo neiseina g.gif O daziau ant naturaliu praktiskai plauku,kurie yra lietuvisko pilkumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajile: 27 balandžio 2012 - 10:36
user posted image na isejo ikelt-cia spalva po dazymo,bandziau ten ant tos pacios nuotraukos priklijuoti spalva ikito,bet ne labai matosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajile: 27 balandžio 2012 - 12:26
QUOTE(Ajile @ 2012 04 27, 12:23)
user posted image na isejo ikelt-cia spalva po dazymo,bandziau ten ant tos pacios nuotraukos priklijuoti spalva ikito,bet ne labai matosi  g.gif

Kokie grazus jusu plaukai, man spalvyte nesiblogeja;) ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ajile, man grazi jusu spalvyte 4u.gif Tik kaip su 9N gan tamsoka atrodo g.gif Matyt kiekvienai gaunasi tikrai labai skirtingai smile.gif
O jau kaip blizga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 27 balandžio 2012 - 14:15
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 27, 15:15)
Ajile, man grazi jusu spalvyte 4u.gif Tik kaip su 9N gan tamsoka atrodo g.gif Matyt kiekvienai gaunasi tikrai labai skirtingai smile.gif
O jau kaip blizga wub.gif

aha drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus 4u.gif Blizgesys tai cia nuo blico turbut,realiai taip tikrai neblizga blush2.gif Sakot tamsoki?Gal,kad laikiau tik pusvalandi g.gif Na spalva idomi,nors vadinasi medaus blond,bet man tai cia labiau cinamona primena.Idomu ar issiplaus tas ryzumas per 5 avaites?Visai noreciau kazkoki kita atspalvi pabandyti.Ar esat kas daziusios vien tik 8N?Ar labai tamsiai gautusi?
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2012 04 27, 19:35)
Aciu uz komplimentus  4u.gif Blizgesys tai cia nuo blico turbut,realiai taip tikrai neblizga  blush2.gif Sakot tamsoki?Gal,kad laikiau tik pusvalandi  g.gif Na spalva idomi,nors vadinasi medaus blond,bet man tai cia labiau cinamona primena.Idomu ar issiplaus tas ryzumas per 5 avaites?Visai noreciau kazkoki kita atspalvi pabandyti.Ar esat kas daziusios vien tik 8N?Ar labai tamsiai gautusi?

Jeigu norit sviesiau, tai tada 10N imkit, bus pustoniu-tonu sviesiau. Nes su 8N busite tamsesne nei dabar esate. As maisau spalvas siaip. As laikau minimum 40 min., nes man kazkaip labiausiai spalva nukanda nuo 40 iki 50 min.
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2012 04 27, 19:35)
Aciu uz komplimentus  4u.gif Blizgesys tai cia nuo blico turbut,realiai taip tikrai neblizga  blush2.gif Sakot tamsoki?Gal,kad laikiau tik pusvalandi  g.gif Na spalva idomi,nors vadinasi medaus blond,bet man tai cia labiau cinamona primena.Idomu ar issiplaus tas ryzumas per 5 avaites?Visai noreciau kazkoki kita atspalvi pabandyti.Ar esat kas daziusios vien tik 8N?Ar labai tamsiai gautusi?

Labai graži plaukų spalva gavosi wub.gif Aš tokios norėčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 27 balandžio 2012 - 20:17
Sveikos merginos, prisiskaičiusi gerų atsiliepimų nusidažiau ir aš su Naturtint 10A. Dažiausi vakar vakare, plaukai švelnūs, slidūs, ar nekenkia pamatysiu tik po kurio laiko, bet spalva doh.gif aš dabar karamelinė-apelsininė. Nežinau ką dabar daryti, kolegės sako, kad "visai nieko", bet bet man prie veido visai netinka. Reikėtų kad šaknys būtų temsesnės. Gal sakau reikėtų užsidėti Naturtint 8A, bet kaip tada gausiuos? Ir po kurio laiko jau galėčiau, kad nepakenkt labai plaukams. Skaičiau visą temą, tai viena mergina taip darė, nepamenu niko. Dar tikiuosi, kad kažkiek pasiplaus tas geltonumas verysad.gif
Atsiliepkit, kas turite patirties su 8A numeriuku.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 05 18, 09:26)
Sveikos merginos, prisiskaičiusi gerų atsiliepimų nusidažiau ir aš su Naturtint 10A. Dažiausi vakar vakare, plaukai švelnūs, slidūs, ar nekenkia pamatysiu tik po kurio laiko, bet spalva  doh.gif  aš dabar karamelinė-apelsininė. Nežinau ką dabar daryti, kolegės sako, kad "visai nieko", bet bet man prie veido visai netinka. Reikėtų kad šaknys būtų temsesnės. Gal sakau reikėtų užsidėti Naturtint 8A, bet kaip tada gausiuos? Ir po kurio laiko jau galėčiau, kad nepakenkt labai plaukams. Skaičiau visą temą, tai viena mergina taip darė, nepamenu niko. Dar tikiuosi, kad kažkiek pasiplaus tas geltonumas  verysad.gif
Atsiliepkit, kas turite patirties su 8A numeriuku.

tikrai drąsiai gali dažyti, nuims ta geltonumą, bus tokia rusva su trupučių pilkumu.
Atsakyti