Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 23, 15:15)

drinks_cheers.gif As dabar bandysiu gryzti y sia tureta spalva:

O kokiu Nr. dazet pries paskutini dazyma? As daziau Naturtint 8A, laikiau 45 min., tai tikrai gana sviesi (i ryzuma) gavausi. O taip noretusi pilkesnes ir tamsesnes spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 04 23, 20:15)
O kokiu Nr. dazet pries paskutini dazyma? As daziau Naturtint 8A, laikiau 45 min., tai tikrai gana sviesi (i ryzuma) gavausi. O taip noretusi pilkesnes ir tamsesnes spalvos ax.gif

Dazyta 10N buvo ir pora laseliu 8G, kad nepazaliuotu. Gaunuosi ir as gelsva, bet veliau prasiplauna gerokai ir grazi spalvyte lieka 4u.gif Kita karta ketinu dazyti 10N ir maisysiu 7.7, bus labiau y ruduma bent teoriskai, o kaip praktiskai bus, matysiu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 23, 15:15)

Papildyta:
drinks_cheers.gif As dabar bandysiu gryzti y sia tureta spalva:

user posted image

Ir jau tada nevarysiu Dievo y medy kaip sakant ir dziaugsiuos biggrin.gif  biggrin.gif

Man irgi graži senoji buvusi spalva thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2012 04 23, 19:27]
Man irgi anksciau labiau patiko, be to dabar jaucias galai zymiai sausesni nei pries dazyma - vel gaivint plaukus reiks unsure.gif

O kuo Jūs gaivinate plaukus g.gif? Mano irgi nuo pusės ilgio link galiukų sausi doh.gif
Atsakyti
[quote=pantera72,2012 04 24, 14:50]
[quote=Egliukasz,2012 04 23, 19:27]
Man irgi anksciau labiau patiko, be to dabar jaucias galai zymiai sausesni nei pries dazyma - vel gaivint plaukus reiks unsure.gif

O kuo Jūs gaivinate plaukus g.gif? Mano irgi nuo pusės ilgio link galiukų sausi doh.gif
[/quote]

Man patikimiausias - alyvuogiu aliejus su kiausinio tryniu ir medum arba paprastas kokosu aliejus/ laikau siltai maziausiai 6 val., dazniausiai palieku pernakt. Riebaus naturalaus jogurto kauke su avokadu, jokiu fenu, tiesinimu, palaidu plauku. Plius plovimas vesiu vandeniu ir perpilimas actu 4u.gif Uztrunka ilgai, bet verta smile.gif Va ir siandien niekur nesiruosiu eiti daugiau, tai kefyras su alyv. aliejum ant galvos, mieliu kauke ant veido, gerai kad MB darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 24, 15:36)
Man patikimiausias - alyvuogiu aliejus su kiausinio tryniu ir medum arba paprastas kokosu aliejus/ laikau siltai maziausiai 6 val., dazniausiai palieku pernakt. Riebaus naturalaus jogurto kauke su avokadu, jokiu fenu, tiesinimu, palaidu plauku. Plius plovimas vesiu vandeniu ir perpilimas actu 4u.gif Uztrunka ilgai, bet verta smile.gif Va ir siandien niekur nesiruosiu eiti daugiau, tai kefyras su alyv. aliejum ant galvos, mieliu kauke ant veido, gerai kad MB darbe biggrin.gif

Na jo, gerai kad MB darbe :hihihi Na reiks ir man pabandyti tokių kaukių g.gif , aliejais tai teplioju ir aš visada, jei plaunu tik galvą irgi tik su vėsiu, jei besimaudydama, tai tuo metu kada plaukams skirta irgi kiek įmanoma vėsesniu, bet va be džiovintuvo apseiti tai negaliu niekaip- juo džiovindama didelio šepečio pagalba glotninu juos nes kitaip nepakenčiami man jie doh.gif doh.gif doh.gif , taip pat nekenčiu drėgno oro, nes tampu pikts liuts doh.gif
Atsakyti
Klausimėlis ax.gif Ar ash dažai skirti tik maišyti su kitais numeriukais, ar galima dažyti ir jais vienais g.gif Dabar žiūriu į Herbatint Ach blonde C7, ten rašo, kad maišyti su N7. Ar vienas C7 savo darbo nepadarys g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 04 25, 09:02)
Klausimėlis ax.gif Ar ash dažai skirti tik maišyti su kitais numeriukais, ar galima dažyti ir jais vienais g.gif  Dabar žiūriu į Herbatint Ach blonde C7, ten rašo, kad maišyti su N7. Ar vienas C7 savo darbo nepadarys g.gif  biggrin.gif

Galima ir dazyti vienais, bet yra rizika likti per pilkai/zalsvai, ypac su Herbatint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 25, 12:29)
Galima ir dazyti vienais, bet yra rizika likti per pilkai/zalsvai, ypac su Herbatint 4u.gif

O su Naturtint daugiau nedažysiu, likau per dau ryžą biggrin.gif Dažiau su 8A.
Mano plaukas šviesintas, tai dažant vien su Herbatint 7C, jis patamsės kažkiek, ar visdėlto geriau maišyti su natūralia spalva N7 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 25 balandžio 2012 - 11:35
QUOTE(Puk @ 2012 04 25, 12:33)
O su Naturtint daugiau nedažysiu, likau per dau ryžą biggrin.gif  Dažiau su 8A.
Mano plaukas šviesintas, tai dažant vien su Herbatint 7C, jis patamsės kažkiek, ar visdėlto geriau maišyti su natūralia spalva N7 g.gif

7 siaip gan tamsi spalva, tai busite tamsi blondine - sviesi brunete. Jeigu imsit 7C ant sviesinto plauko, rizikuojat likti tamsiai zilos spalvos rolleyes.gif As siaip maisyciau. Ir imciau as 8C geriau su 8N arba 8N su FF5. Cia va pavyzdukai is lenkiu forumo:

http://www.forum.her...wtopic.php?t=26

Galit pasiziuret, kaip ir kokiom proporcijom maisyt 4u.gif
Atsakyti
Jus ant apelsinines spalvos planuojate deti herbatint 7C? as vis svarstau kaip man pasipilkinti ta geltona spalva verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*neva* @ 2012 04 25, 14:42)
Jus ant apelsinines spalvos planuojate deti herbatint 7C? as vis svarstau kaip man pasipilkinti ta geltona spalva  verysad.gif

jau ir atsake Egliukasz smile.gif
Atsakyti
Isbandziau as Naturtint 9N.Tai ryza isejo.Idomu kai nusiplovineja si spalva? g.gif Seip norejau siektiek sviesesnio pilkumo,bet...
Atsakyti