Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Neiseina nuotrauku normaliu padaryt, nes fotografuojant atrodo graziau nei yra - sviesiau ir lygesne spalva. Nes realybej galai sviesiai ryzi, o saknys vos ne raudonai ryzos doh.gif Spalva buvo amber blonde 76. Ji turi turet ryzumo, aukso, bet neysivaizdavau, kad tokia tamsi gausis. Lauksiu kol atsiplaus rolleyes.gif

Spalva pries dazyma:

user posted image

Po su/be blico:

user posted image

user posted image

Spalva gavosi identiska tokiai, kokia naudodavau anksciau su L`oreal Richesse beamoniakiniais 7.23 arba 7.32. Tikrai nesitikejau, kad gausis taip tamsiai g.gif Saknys isvis liko nenukastos, jie nesviesina net 1 tono schmoll.gif Nors kaip raso 1-2 tonais be baliklio, su juo - daugiau. Ka noret is 2% rolleyes.gif
Atsakyti
Nerodo tu nuotrauku "PO" blush2.gif
Atsakyti
ar naudojate tuos pilkintojus? nes ta oranzine spalva ziuriu jau niekad manes neapleis, nebet nusidazysiu juodai doh.gif rekomendavote AVEDA,bet LT nematau ju pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 22, 23:16)

aga nerodo po, bet prieš spalva man tai visai tokia nebloga buvo thumbup.gif

aš tai aš daugaiu jaučiu neeksperimentuosiu, man Naturtint lb lb patinka ir kaina gera ir visi kiti pliusai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*neva* @ 2012 04 23, 12:09)
ar naudojate tuos pilkintojus? nes ta oranzine spalva ziuriu jau niekad manes neapleis, nebet nusidazysiu juodai  doh.gif  rekomendavote AVEDA,bet LT nematau ju pirkti  unsure.gif

kad nėr pas mus niekur tų pilkinančių šampūnų be blogiukų doh.gif

va šita planuoju išbandyti keletą būdų - sumaišyti su paprastu šampūnų ir viena keliom min užtept.

My Webpage
Atsakyti
Sorry merginos, kazka pridirbau, keliu per nauja nuotraukas PO:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taip kad matot, vaizdelis tikrai ne koks, su Naturtint maniau idealiai neatrode, nu bet po situ nuomone pakeiciau, nes vaizdelis.. doh.gif biggrin.gif Kaip matot, naturalios saknys net nenusidaze blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 23, 12:50)
aga nerodo po, bet prieš spalva man tai visai tokia nebloga buvo  thumbup.gif
aš tai aš daugaiu jaučiu neeksperimentuosiu, man Naturtint lb lb patinka ir kaina gera ir visi kiti pliusai  ax.gif

drinks_cheers.gif As dabar bandysiu gryzti y sia tureta spalva:

user posted image

Ir jau tada nevarysiu Dievo y medy kaip sakant ir dziaugsiuos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Egliukasz aga, šaknų visai nepaėmė doh.gif na spalva, kad ir truputį į ryžuma, bet man visai tokia nieko ax.gif nors kokia buvo, man gražesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 23, 11:50)

kad nėr pas mus niekur tų pilkinančių šampūnų be blogiukų  doh.gif

va šita planuoju išbandyti keletą būdų - sumaišyti su paprastu šampūnų ir viena keliom min užtept.

My Webpage

bandysiu su dilgelem, sako,kad jos pilkina blush2.gif

http://public.fotki....eringulia/foto/

Idejau i albuma foto, paskutini karta visdelto daziau su herbatint 10N platinum blonde, labai vyliausi,kad nupilkis man plaukus, taciau tik vos vos pasviesino, liko neintensivus,bet matomas geltonas atspalvis. Isbedos visai nebloga spalva, bet as nesusidraugauju su ja, man norisi pilkesniu biggrin.gif pavyzdziu http://www.michaelab...ons-gallery-67/

O plaukuose margumas gavosi, nuo pirmo dazymo su naturitint, kuomet nusidare ryzas apelsinas, blukinau sruogelemis garenjier dazais (kad tik nuimti ta geltonuma), pamenu buvo didziule panika man doh.gif

siaip esu patenkinta herbatint dazais, nes dazai neturi visiskai visiskai jokio kvapo, man asmeniskai maziau pagriauze jau nudazyta galvele, o laikiau ilgai, apie 1.30 val. nuo dazymo pradzios.
Atsakyti
Sveikos ar toliau verta daryti naturtint dazais jei dazant syla galva ir priekis prie grifkos lyg ir parausta??? Ar tai gali buti alergija? Kitokiu pozymiu dazimo metu ir po jo nera;)
Atsakyti
galva man nesyla, bet kakta irgi parausta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 04 23, 16:31)
bandysiu su dilgelem, sako,kad jos pilkina  blush2.gif

http://public.fotki....eringulia/foto/

Idejau i albuma foto, paskutini karta visdelto daziau su herbatint 10N platinum blonde, labai vyliausi,kad nupilkis man plaukus, taciau tik vos vos pasviesino, liko neintensivus,bet matomas geltonas atspalvis. Isbedos visai nebloga spalva, bet as nesusidraugauju su ja, man norisi pilkesniu  biggrin.gif pavyzdziu http://www.michaelab...ons-gallery-67/

O plaukuose margumas gavosi, nuo pirmo dazymo su naturitint, kuomet nusidare ryzas apelsinas, blukinau sruogelemis garenjier dazais (kad tik nuimti ta geltonuma), pamenu buvo didziule panika man  doh.gif

siaip esu patenkinta herbatint dazais, nes dazai neturi visiskai visiskai jokio kvapo, man asmeniskai maziau pagriauze jau nudazyta galvele, o laikiau ilgai, apie 1.30 val. nuo dazymo pradzios.

o su kokia spalva dažote plaukus?
nes nu šaknis nėra lb tamsios, keista, kad geriau nenušviesina.
matosi ten kur rusvi, tokie ir likę, o kur jau plaukai labaiu pašviesinti, tai normaliai nusipilkino .

Papildyta:
QUOTE(JLab @ 2012 04 23, 17:21)
Sveikos ar toliau verta daryti naturtint dazais jei dazant syla galva ir priekis prie grifkos lyg ir parausta??? Ar tai gali buti alergija? Kitokiu pozymiu dazimo metu ir po jo nera;)

man prie kaktos viršuje irgi kartais parausta.
kaisti niekas nekaista.
bet manau svarbiausia, kad nesijaustų kokio deginimo ir stipraus niežiejimo, tada manau viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 23, 15:55)
Egliukasz  aga, šaknų visai nepaėmė  doh.gif  na spalva, kad ir truputį į ryžuma, bet man visai tokia nieko  ax.gif  nors kokia buvo, man gražesnė  ax.gif

Man irgi anksciau labiau patiko, be to dabar jaucias galai zymiai sausesni nei pries dazyma - vel gaivint plaukus reiks unsure.gif O dabartine spalva tai realybej baisiai demeta - kur sviesiau ten sviesiai gelsva-ryza, dar ok, bet kur saknys buvo, tai jetus - raudonai ryzi biggrin.gif doh.gif Jauciu pilsiu kefyro ant galvos, gal greiciau nusiplaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JLab @ 2012 04 23, 17:21)

Tai gal kokias prieziuros priemones ( lakus, putas) naudojat? Nes tada gali but, kad su tom priemonem dazai reaguoja g.gif
Atsakyti
Ne nenaudoju jokiu putu ar lako;)
Atsakyti