Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 17, 20:51)
Pas mane nuo sviesinimo biggrin.gif O plauku tai buvo NNNNNNN.. Be iskarpymo smarkaus atrodydavau kaip su salmu doh.gif O kadangi mano yra atsviesinti is juodu plius daugybe kartu dazyta tiek skirtingu kirpeju, tiek mano pacios, tai tiesiog trupet pradejo, nes tiesiog visiskai issausejes plaukas buvo doh.gif Nebesviesinu su milteliais ir dazais, stipresniais nei 6% jau nuo praeitu metu liepos pab., tai skirtumas jauciamas thumbup.gif
Anksciau netgi kai slinkdavo, tai butas nuklotas plaukais, o ant galvos nesijausdavo storio prasme. Man kirpejos maisydavo 2-2,5 tubeles dazu smile.gif Ir cia plaukam, kurie buvo iki menciu smile.gif Gaila sitam kompe foto neturiu, ykelciau parodyt mirksiukas.gif
Kaip sakant, pati kalta, koks velnias nese y ta plauku sviesinima doh.gif
Papildyta:
Taip jie raso 4u.gif Bet siaip radus buvau straispny, kad jeigu dazuose blogiuku yra ne daugiau nei 0,1%, jie vadinasi naturalus, ekologiski ir t.t.Taip kad as tuo abejoju, nes naturaliais visgi drysciau vadinti tik zoles unsure.gif

aaaa, matote kaip, tada manau taip ax.gif
aš taip drastiškai nesu dažius ax.gif gal tik kažkiek kartelių drastiškiau biggrin.gif
man labiausiai plaukai skilindėdavo ir trupėjo tuo periodu, kai dažydavau plaukus milteliais ir sruoguodavau doh.gif
Atsakyti
Gerai, rodausi - siame triptike pirma nuotrauka iskart po dazymo, antroji ir trecioji sios savaite begyje (skirtingi atspalviai skirtinguose apsvietimuose g.gif . (25-tam puslapyje yra mano naturaliu plauku foto IKI dazymo ir iskart po jo.)

user posted image

Plauku spalva siandien po 7 savaiciu dazymo. Si spalva man priimtiniausia - ji nera tokia juoda ir kartu neturi mano naturalios spalvos "ryzumo". Fotografuota su blicu, realybej spalva kiek tamsesne.
user posted image

Kita karta dazysiu sviesesniasi nei 3N, isvis galvoju pabandyti kazkokius i raudonuma/bakalzano spalvos, bet nebezinau, ar dar madinga ta spalva siuo metu. g.gif
Is esmes dazymas Naturtint dazais plaukams nei kiek nepakenke, nei slinkt pradejo, nei issausejo ar sumazejo blizgesio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 18 balandžio 2012 - 15:36
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 18, 16:33)
Gerai, rodausi - siame triptike  pirma nuotrauka iskart po dazymo, antroji ir trecioji sios savaite begyje (skirtingi atspalviai skirtinguose apsvietimuose g.gif . (25-tam puslapyje yra mano naturaliu plauku foto IKI dazymo ir iskart po jo.)

user posted image

Plauku spalva siandien po 7 savaiciu dazymo. Si spalva man priimtiniausia - ji nera tokia juoda ir kartu neturi mano naturalios spalvos "ryzumo". Fotografuota su blicu, realybej spalva kiek tamsesne.
user posted image

Kita karta dazysiu sviesesniasi nei 3N, isvis galvoju pabandyti kazkokius i raudonuma/bakalzano spalvos, bet nebezinau, ar dar madinga ta spalva siuo metu.  g.gif
Is esmes dazymas Naturtint dazais plaukams nei kiek nepakenke, nei slinkt pradejo, nei issausejo ar sumazejo blizgesio.  smile.gif

drinks_cheers.gif
P.S. aš tai manau, jog nei po vienų dažų po vieno karto panaudojimo blogas poveikis nepasijaučia (na nebent tik žmogus alergiškas sudėtinėms dalims), jei dažoma ne vien grynu peroksidu g.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 19, 10:25)
drinks_cheers.gif
P.S. aš tai manau, jog nei po vienų dažų po vieno karto panaudojimo blogas poveikis nepasijaučia  (na nebent tik žmogus alergiškas sudėtinėms dalims), jei dažoma ne vien grynu peroksidu  g.gif  blush2.gif  doh.gif

Ka turi omeny ne vien grynu peroksidu? g.gif Jis niekada nebuna grynas biggrin.gif
Siaip tai poveikis jaucias priklausomai nuo dazu sudeties plius peroksido stiprumo ir yra amoniakas/metalai/druskos ten ar ne. Netgi tos pacios zoles is pradziu issausina chemiskai apdorota plauka, iskart negerina juk jo bukles. Kas pazeista - atstatyt neiseis, galima tik priemonem uzmaskuot problema, augint ir nukirpt smile.gif Bent mano tokia nuomone ir patirtis.

Zuzi_soka - graziausia aisku paskutine foto thumbup.gif Siaip tai as jusu vietoj drasiai bandyciau 5N. Jeigu norit baklazano, grazi spalvyte yra is reflex serijos 5.62 - nepatiks, visiskai nusiplaus smile.gif Nors man noretusi sviesesniu siek tiek ir y rusvuma, bet cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 19, 00:07)

Zuzi_soka - graziausia aisku paskutine foto thumbup.gif Siaip tai as jusu vietoj drasiai bandyciau 5N. Jeigu norit baklazano, grazi spalvyte yra is reflex serijos 5.62 - nepatiks, visiskai nusiplaus smile.gif Nors man noretusi sviesesniu siek tiek ir y rusvuma, bet cia skonio reikalas 4u.gif

Aha, 5N labai netgi bandytina spalva. thumbup.gif Del baklazano dar pagalvosiu... g.gif Vistiek kai pabandysiu kita spalva - idesiu cia paveizejimui. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Gal kuri esate naudojusi šituos ax.gif http://www.saujageri...id=preke&nr=645
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 19, 13:07)
Ka turi omeny ne vien grynu peroksidu? g.gif Jis niekada nebuna grynas biggrin.gif
Siaip tai poveikis jaucias priklausomai nuo dazu sudeties plius peroksido stiprumo ir yra amoniakas/metalai/druskos ten ar ne. Netgi tos pacios zoles is pradziu issausina chemiskai apdorota plauka, iskart negerina juk jo bukles. Kas pazeista - atstatyt neiseis, galima tik priemonem uzmaskuot problema, augint ir nukirpt smile.gif Bent mano tokia nuomone ir patirtis.

Apie peroksidą turėjau galvoje šviesinimą vien tik peroksidu, ne jokiuose dažuose jo buvimu, o tik juo- taip kažkada daug kas darydavo doh.gif
Daugiau kas dėl plaukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 19, 21:43)
Apie peroksidą turėjau galvoje šviesinimą vien tik peroksidu, ne jokiuose dažuose jo buvimu, o tik juo- taip kažkada daug kas darydavo  doh.gif
Daugiau kas dėl plaukų  drinks_cheers.gif

Geras, pirmakart girdziu biggrin.gif As tik spalvos nuplovima esu dariusi su peroksido ir sampuno misiniu - puikiai pasalina zaluma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 21, 00:49)
Geras, pirmakart girdziu biggrin.gif As tik spalvos nuplovima esu dariusi su peroksido ir sampuno misiniu - puikiai pasalina zaluma biggrin.gif

buvo, buvo ir taip- ir man teko mokyklos laikais taip plaukus "pasigražinti" doh.gif
Atsakyti
Na ka, atsiliepimai apie Sanotint - vien tik minusai palyginus su Naturtint!!! doh.gif Gailiuos net, kad pirkau.

1. Sumaisyti dazai yra labai tirsti. Sunku tepti, skirstyti - pirma karta gyvenime pasigailejau, kad nieko namie ner, kas galetu padeti biggrin.gif Kai paprastai plaukus nusitepu per 10 min, cia uztruko 25 min. doh.gif Pliusas tai, kad nevarva, bet su Naturtint geline konsistencija ner net ka lygint schmoll.gif
2. Spalva per ryza. Ta paty gaunu ir su Naturtint, bet...
3. Kvapas - tragiskas doh.gif
4. Nepatiko sampunas, o vietoj balzamo yra kazkoks tepaliukas drekinantis tepti plaukus po plovimo, nenuskalaujamas. Smirda kaip mociutes ir dieduku odekolonai is tarybiniu laiku doh.gif
5. Sunaudojau visa paka dazu, su Naturint lieka puse ar trecdalis tepant visus plaukus. Ir turis 5 ml mazesnis. Naturtint 60 ml, cia po 55ml.
6. Jokio blizgesio, jausmo, kad plaukas pamaitintas - kaip tik atrodo pasausejes unsure.gif

Zodziu, foto bus kai isdzius plaukai ir normalus apsvietimas, bet toliau dazysiu su Naturtint.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 21, 08:00)
Na ka, atsiliepimai apie Sanotint - vien tik minusai palyginus su Naturtint!!! doh.gif Gailiuos net, kad pirkau.
<...>
Zodziu, foto bus kai isdzius plaukai ir normalus apsvietimas, bet toliau dazysiu su Naturtint.

Oho...idomu, lauksim foto. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 22, 11:22)
Oho...idomu, lauksim foto.  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti