QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 17, 20:51)
Pas mane nuo sviesinimo O plauku tai buvo NNNNNNN.. Be iskarpymo smarkaus atrodydavau kaip su salmu O kadangi mano yra atsviesinti is juodu plius daugybe kartu dazyta tiek skirtingu kirpeju, tiek mano pacios, tai tiesiog trupet pradejo, nes tiesiog visiskai issausejes plaukas buvo Nebesviesinu su milteliais ir dazais, stipresniais nei 6% jau nuo praeitu metu liepos pab., tai skirtumas jauciamas
Anksciau netgi kai slinkdavo, tai butas nuklotas plaukais, o ant galvos nesijausdavo storio prasme. Man kirpejos maisydavo 2-2,5 tubeles dazu Ir cia plaukam, kurie buvo iki menciu Gaila sitam kompe foto neturiu, ykelciau parodyt
Kaip sakant, pati kalta, koks velnias nese y ta plauku sviesinima
Papildyta:
Taip jie raso Bet siaip radus buvau straispny, kad jeigu dazuose blogiuku yra ne daugiau nei 0,1%, jie vadinasi naturalus, ekologiski ir t.t.Taip kad as tuo abejoju, nes naturaliais visgi drysciau vadinti tik zoles
Anksciau netgi kai slinkdavo, tai butas nuklotas plaukais, o ant galvos nesijausdavo storio prasme. Man kirpejos maisydavo 2-2,5 tubeles dazu Ir cia plaukam, kurie buvo iki menciu Gaila sitam kompe foto neturiu, ykelciau parodyt
Kaip sakant, pati kalta, koks velnias nese y ta plauku sviesinima
Papildyta:
Taip jie raso Bet siaip radus buvau straispny, kad jeigu dazuose blogiuku yra ne daugiau nei 0,1%, jie vadinasi naturalus, ekologiski ir t.t.Taip kad as tuo abejoju, nes naturaliais visgi drysciau vadinti tik zoles
aaaa, matote kaip, tada manau taip
aš taip drastiškai nesu dažius gal tik kažkiek kartelių drastiškiau
man labiausiai plaukai skilindėdavo ir trupėjo tuo periodu, kai dažydavau plaukus milteliais ir sruoguodavau