Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

As kazkaip daug apie Sanotint dazus skaitau, ir radau parasyta, kad tiek Classic, tiek Light turi 2%. Tai vadinas jie nesviesina nieko. Nes jie turi ir vadinama Lightening Kit, kuris yra skirtas ypilti y siuos dazus, jei norima pasviesint 1-3 atspalviais g.gif As issirinkau ne tokia jau ir sviesia spalvyte, manau uzsisakyti ir pabandyti nusipirkti be Lightening, o jei per tamsi gausis, kita karta uzsisakysiu jy smile.gif Nes galva tai jau siaubingai atrodo, kaip margutis biggrin.gif
Papildyta:
Radau video, kur panele dazos sviesiai su Sanotint Light + Lightening Kit blink.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Kai jai taip sviesiai nukando, niekas manes neytikins, kad ten ner ne 1% tu blogiuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 17, 15:12)
As kazkaip daug apie Sanotint dazus skaitau, ir radau parasyta, kad tiek Classic, tiek Light turi 2%. Tai vadinas jie nesviesina nieko. Nes jie turi ir vadinama Lightening Kit, kuris yra skirtas ypilti y siuos dazus, jei norima pasviesint 1-3 atspalviais g.gif As issirinkau ne tokia jau ir sviesia spalvyte, manau uzsisakyti ir pabandyti nusipirkti be Lightening, o jei per tamsi gausis, kita karta uzsisakysiu jy smile.gif Nes galva tai jau siaubingai atrodo, kaip margutis biggrin.gif
Papildyta:
Radau video, kur panele dazos sviesiai su Sanotint Light + Lightening Kit blink.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Kai jai taip sviesiai nukando, niekas manes neytikins, kad ten ner ne 1% tu blogiuku schmoll.gif

oho tikrai kaip gerai nušviesino g.gif
tai tarkim aš isirinku ash spalvą, tai į tuos ash dažus, turiu supilti dar ta šviesiklį Lightening?
bet kiek brangiai tada isšeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astrada @ 2012 04 17, 11:49)
Ash bandziau Sanotint dazus ir sekmingai juos naudoju apie pora metu.sie dazai atsiplauna palaipsniui,nera vadinamosios ataugimo juosteles.galva plaunu kiekviena diena,tai man jie menesi istempia,aisku visishkai neanusiplauna.esu brunete,plaukai labai ploni,prie shaknu riebus,o galiukai sausi.dazant su visokiais lorealiais ir garnierais man jau po dvieju savaiciu plaukai kaip stagarai pasidarydavo,reikalaudavo dregmes ir jokios kaukes nepamaitindavo ju.su shiais dazais shitas jausmas dingo.vienintelis minusas nepakenciamas kondicionieriaus po plauku dazymo kvapas,primena bobuciu kvepalelius.
Bandziau ir cia ishgirtuosius Naturtint,tai man jie po savaites nusiplaudavo,bet kaip ir visos cia minejo,kad po dazymo tikrai labai svelnus ir blizgus plaukuciai palieka.
O Naturigint tai atsimenu kaip savo didziausia koshmara,nes vien tik vadinamuju priedu ,esanciu pakuotes viduje kokybe labai prasta.spaudziant dazus is tuteles jos shonai pradejo trukineti ir pati ta tutele atrodo sutrupes rankose.tokiu pirstiniu irgi nebuvau macius kiek esu dazius,na o po dazymo plaukai labai trupejo,plius griauze galva.

QUOTE(Basari'a @ 2012 04 17, 12:32)
o jūs čia su kuriais dažot, su tais vadinamais classic ar tais lengvesniais, akd taip atsiplauna  ax.gif 
nes jei taip atsiplauna, tai šviesūs tonai jaučiu kaži ar ką pašviesintų  g.gif

Aha ir man įdomu kodėl taip apsiplauna g.gif , bet kaip įdomiai ir su Naturtint- niekad nenusiplauna spalva g.gif , na nebent su tamsiais dažant, bet irgi pirmąkart tai išgirdau g.gif

Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 17, 15:36)
oho tikrai kaip gerai nušviesino  g.gif
tai tarkim aš isirinku ash spalvą, tai į tuos ash dažus, turiu supilti dar ta šviesiklį Lightening?
bet kiek brangiai tada isšeina  ax.gif

drinks_cheers.gif g.gif na tikrai žiauriai brangiai
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 17, 15:46)
Aha ir man įdomu kodėl taip apsiplauna  g.gif , bet kaip įdomiai ir su Naturtint- niekad nenusiplauna spalva  g.gif , na nebent su tamsiais dažant, bet irgi pirmąkart tai išgirdau  g.gif

Papildyta:
drinks_cheers.gif  g.gif na tikrai žiauriai brangiai

na man šviesumas irgi truputį atsiplauna, plaukai patamsėja, bet aš manau kad čia taip dėl kieto vandens g.gif

norėčiau išbandyti, bet tikrai labai brangiai išeina, nežinau man naturtint kolkas optimaliausias variantas ax.gif nes užtenka dviem kartams padažyti šaknis ax.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu, kodel LT Naturtint yra pigesni uz Sanotint, cia UK, ju kaina ta pati - £9.99 g.gif
As isbandysiu, nes man tas pats iseina, nes visada Naturtint dvieju spalvu dazant reik ax.gif Tik bandysiu be to Lightening pirma, nes l. sviesiu plauka era pas mane jau praejusi smile.gif Negaliu pakest atauginejanciu saknu biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Naturtint - po dazymo praejo pusantro menesio, galva plaunu kas 2-3 dienas, spalva iki siol man tik grazeja. lotuliukas.gif Jei is pradziu buvo per tamsi (beveik juoda) - Dark chesnut brown 3N - tai dabar ji tikrai atitinka savo pavadinima. Jei kam idomu - idesiu kada nuotraukas palyginimui. Plaukai blizga, nei kiek nenusilpo. Sekanti karta tikrai vel rinksiuos siuos dazus! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 17 balandžio 2012 - 17:02
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 17, 18:01)
As tai nesuprantu, kodel LT Naturtint yra pigesni uz Sanotint, cia UK, ju kaina ta pati - £9.99 g.gif
As isbandysiu, nes man tas pats iseina, nes visada Naturtint dvieju spalvu dazant reik ax.gif Tik bandysiu be to Lightening pirma, nes l. sviesiu plauka era pas mane jau praejusi smile.gif Negaliu pakest atauginejanciu saknu biggrin.gif

aaa, tai jei vienoda kaina, tai būtinai išbandyk ir pasidalinsi įspūdžiais thumbup.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 17, 18:02)
Noriu pagirti Naturtint - po dazymo praejo pusantro menesio, galva plaunu kas 2-3 dienas, spalva iki siol man tik grazeja.  lotuliukas.gif  Jei is pradziu buvo per tamsi (beveik juoda) - Dark chesnut brown 3N - tai dabar ji tikrai atitinka savo pavadinima. Jei kam idomu - idesiu kada nuotraukas palyginimui. Plaukai blizga, nei kiek nenusilpo. Sekanti karta tikrai vel rinksiuos siuos dazus!  thumbup.gif

žinoma, kad pasirodykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 17, 18:02)
Noriu pagirti Naturtint - po dazymo praejo pusantro menesio, galva plaunu kas 2-3 dienas, spalva iki siol man tik grazeja.  lotuliukas.gif  Jei is pradziu buvo per tamsi (beveik juoda) - Dark chesnut brown 3N - tai dabar ji tikrai atitinka savo pavadinima. Jei kam idomu - idesiu kada nuotraukas palyginimui. Plaukai blizga, nei kiek nenusilpo. Sekanti karta tikrai vel rinksiuos siuos dazus!  thumbup.gif

Aisku butu ydomu foto thumbup.gif Man mano spalva nepatinka, smarkiai atsiplauna, bet kad plaukai atsigavo, sutvirtejo - pastebi visi thumbup.gif Net maniskis sako, kad suemus plaukus dabar jau jaucias, kad jie storesni, nes sviesinau plaukus 5 metus, buvo likus ziurkes uodegyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 17, 18:45)
Aisku butu ydomu foto thumbup.gif Man mano spalva nepatinka, smarkiai atsiplauna, bet kad plaukai atsigavo, sutvirtejo - pastebi visi thumbup.gif Net maniskis sako, kad suemus plaukus dabar jau jaucias, kad jie storesni, nes sviesinau plaukus 5 metus, buvo likus ziurkes uodegyte doh.gif

bet ar tai tikrai gali nuo šviesinimo? tai ir prieš tai gal buvo ne iš storųjų ax.gif

na nes aš 10 metų šviesinų, tai nepasakyčiau, kad pas mane jau tokia plona kasa likus, man plaukai labiau išslinko ne nuo dažymo, o po pirmo vaiko gimimo ax.gif
Atsakyti
O tie Sanotint dazai irgi nekenksmingi, ir be tu didziausiu blogiuku kaip ir naturtint?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 17, 19:24)
bet ar tai tikrai gali nuo šviesinimo? tai ir prieš tai gal buvo ne iš storųjų  ax.gif

na nes aš 10 metų šviesinų, tai nepasakyčiau, kad pas mane jau tokia plona kasa likus, man plaukai labiau išslinko ne nuo dažymo, o po pirmo vaiko gimimo  ax.gif

Pas mane nuo sviesinimo biggrin.gif O plauku tai buvo NNNNNNN.. Be iskarpymo smarkaus atrodydavau kaip su salmu doh.gif O kadangi mano yra atsviesinti is juodu plius daugybe kartu dazyta tiek skirtingu kirpeju, tiek mano pacios, tai tiesiog trupet pradejo, nes tiesiog visiskai issausejes plaukas buvo doh.gif Nebesviesinu su milteliais ir dazais, stipresniais nei 6% jau nuo praeitu metu liepos pab., tai skirtumas jauciamas thumbup.gif
Anksciau netgi kai slinkdavo, tai butas nuklotas plaukais, o ant galvos nesijausdavo storio prasme. Man kirpejos maisydavo 2-2,5 tubeles dazu smile.gif Ir cia plaukam, kurie buvo iki menciu smile.gif Gaila sitam kompe foto neturiu, ykelciau parodyt mirksiukas.gif
Kaip sakant, pati kalta, koks velnias nese y ta plauku sviesinima doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JLab @ 2012 04 17, 20:07)
O tie Sanotint dazai irgi nekenksmingi, ir be tu didziausiu blogiuku kaip ir naturtint?smile.gif

Taip jie raso 4u.gif Bet siaip radus buvau straispny, kad jeigu dazuose blogiuku yra ne daugiau nei 0,1%, jie vadinasi naturalus, ekologiski ir t.t.Taip kad as tuo abejoju, nes naturaliais visgi drysciau vadinti tik zoles unsure.gif
Atsakyti
Na man svarbiausia kad minimaliai pazeistu plaukus ir nesukeltu tu baisiu alerginiu reakciju unsure.gif
Atsakyti