Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 04 15, 20:17)

aga, keik panagrinėjau, tai šių dažų atspalvių aortimentas tikrai pakankamai platus yra.

Papildyta:

o kokia graži spalva.
tai čia rezultatas maždaug sumaišius 7N su 8A?

drinks_cheers.gif ir ankstesnėj foto lb graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 15, 19:17)
na nea, balta tai nenorėčiau tikrai  biggrin.gif

aga, keik panagrinėjau, tai šių dažų atspalvių aortimentas tikrai pakankamai platus yra.

Papildyta:

o kokia graži spalva.
tai čia rezultatas maždaug sumaišius 7N su 8A?

As kaip supratau reikia maisyti ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde su 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, ir 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde su 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown visas keturias spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown tai grinai tokia nesigaus doh.gif Bet as galvoju gal iseitu 7N maisant su 8A, bet pirma man reikia nusviesinti plaukus, kad isbandyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JLab: 15 balandžio 2012 - 20:05
QUOTE(JLab @ 2012 04 15, 21:04)
As kaip supratau reikia maisyti  ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde su 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, ir 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde su 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown visas keturias spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown tai grinai tokia nesigaus doh.gif  Bet as galvoju gal iseitu 7N maisant su 8A, bet pirma man reikia nusviesinti plaukus, kad isbandyt doh.gif

o tai rudi dabar plaukučiai?
tai gal pradžioje užtektų su kokių 8A pabandyti ax.gif
Atsakyti
Aciu uz padejima apsispresti 4u.gif as paskutini karta jau norejau dazytis 10A, bet matyt vietoj to nusipirkau 9N ir vel gavausi apelsinas verysad.gif

http://www.nutribeau...ney-blonde.aspx

si karta ant kaktos uzsirasysiu koki numeriuka pirkti, o ne paveikliukais vadovausiuos doh.gif biggrin.gif
moteriske ant foto ideta ta pati, tai mane ir suklaidino turbut

Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 04 16, 12:50)
Aciu uz padejima apsispresti  4u.gif  as paskutini karta jau norejau dazytis 10A, bet matyt vietoj to nusipirkau 9N ir vel gavausi apelsinas  verysad.gif

http://www.nutribeau...ney-blonde.aspx

si karta ant kaktos uzsirasysiu koki numeriuka pirkti, o ne paveikliukais vadovausiuos  doh.gif  biggrin.gif
moteriske ant foto ideta ta pati, tai mane ir suklaidino turbut

medaus blondinė, tai todėl taip ir išėjo, aš ir prieš dėdama į tašę dažus dar kartą į numeriuką pažiūriu biggrin.gif

tai bėkit, papirkit dabar 8A ir nuims ta geltonumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 16, 10:16)
o tai rudi dabar plaukučiai?
tai gal pradžioje užtektų su kokių 8A pabandyti  ax.gif

Taip rudi, dazyti rainbow henna light brown;) Nesigautu tokia kokios noriu spalva tikrai dazant su 8a. Esu dazius su 10N tai tik pora tonu pasviesejo plaukai, buvo nedazyti;)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 04 16, 18:30)
Taip rudi, dazyti rainbow henna light brown;) Nesigautu tokia kokios noriu spalva tikrai dazant su 8a. Esu dazius su 10N tai tik pora tonu pasviesejo plaukai, buvo nedazyti;)

ane? nu mano pakankamai tamsūs plaukai, bet tikrai labiau pašviesina, su šia spalva būnų geltona kaip viščiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 04 16, 18:30)

Tai jei su henna dazius esat, nevarkit - jums net 10N ar 10A ar 8A nieko nespasviesins, tik gal kur atauge naturalius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 16, 18:52)
Tai jei su henna dazius esat, nevarkit - jums net 10N ar 10A ar 8A nieko nespasviesins, tik gal kur atauge naturalius smile.gif

o tai kodėl čia taip yra po tų žolinių dažų? ax.gif
Atsakyti
Na as dar tik du kartus daziau tai manau vitaminas c isimtu ta spalva;)
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 15, 13:32)
Na labai sveikintina thumbup.gif  4u.gif Nes as pvz. vistiek ziuriu, kad maziau blogiuku butu, bet man ir kaina daug ka lemia, nes manau ekologijos kainos yra perspaustos siek tiek, ypac, kai koks sampunas ar kas kitas gali vadintis atseit naturaliu su 5% naturaliais produktais doh.gif  blink.gif Nenoriu sitom temom irgi plestis, nes cia OT smile.gif
Klausimas - gal kuri bandet Sanotint dazus? 4u.gif

Ash bandziau Sanotint dazus ir sekmingai juos naudoju apie pora metu.sie dazai atsiplauna palaipsniui,nera vadinamosios ataugimo juosteles.galva plaunu kiekviena diena,tai man jie menesi istempia,aisku visishkai neanusiplauna.esu brunete,plaukai labai ploni,prie shaknu riebus,o galiukai sausi.dazant su visokiais lorealiais ir garnierais man jau po dvieju savaiciu plaukai kaip stagarai pasidarydavo,reikalaudavo dregmes ir jokios kaukes nepamaitindavo ju.su shiais dazais shitas jausmas dingo.vienintelis minusas nepakenciamas kondicionieriaus po plauku dazymo kvapas,primena bobuciu kvepalelius.
Bandziau ir cia ishgirtuosius Naturtint,tai man jie po savaites nusiplaudavo,bet kaip ir visos cia minejo,kad po dazymo tikrai labai svelnus ir blizgus plaukuciai palieka.
O Naturigint tai atsimenu kaip savo didziausia koshmara,nes vien tik vadinamuju priedu ,esanciu pakuotes viduje kokybe labai prasta.spaudziant dazus is tuteles jos shonai pradejo trukineti ir pati ta tutele atrodo sutrupes rankose.tokiu pirstiniu irgi nebuvau macius kiek esu dazius,na o po dazymo plaukai labai trupejo,plius griauze galva.

Atsakyti
QUOTE(astrada @ 2012 04 17, 11:49)
Ash bandziau Sanotint dazus ir sekmingai juos naudoju apie pora metu.sie dazai atsiplauna palaipsniui,nera vadinamosios ataugimo juosteles.galva plaunu kiekviena diena,tai man jie menesi istempia,aisku visishkai neanusiplauna.esu brunete,plaukai labai ploni,prie shaknu riebus,o galiukai sausi.dazant su visokiais lorealiais ir garnierais man jau po dvieju savaiciu plaukai kaip stagarai pasidarydavo,reikalaudavo dregmes ir jokios kaukes nepamaitindavo ju.su shiais dazais shitas jausmas dingo.vienintelis minusas nepakenciamas kondicionieriaus po plauku dazymo kvapas,primena bobuciu kvepalelius.
Bandziau ir cia ishgirtuosius Naturtint,tai man jie po savaites nusiplaudavo,bet kaip ir visos cia minejo,kad po dazymo tikrai labai svelnus ir blizgus plaukuciai palieka.
O Naturigint tai atsimenu kaip savo didziausia koshmara,nes vien tik vadinamuju priedu ,esanciu pakuotes viduje kokybe labai prasta.spaudziant dazus is tuteles jos shonai pradejo trukineti ir pati ta tutele atrodo sutrupes rankose.tokiu pirstiniu irgi nebuvau macius kiek esu dazius,na o po dazymo plaukai labai trupejo,plius griauze galva.

o jūs čia su kuriais dažot, su tais vadinamais classic ar tais lengvesniais, akd taip atsiplauna ax.gif
nes jei taip atsiplauna, tai šviesūs tonai jaučiu kaži ar ką pašviesintų g.gif
Atsakyti