QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 15, 13:32)
Na labai sveikintina
Nes as pvz. vistiek ziuriu, kad maziau blogiuku butu, bet man ir kaina daug ka lemia, nes manau ekologijos kainos yra perspaustos siek tiek, ypac, kai koks sampunas ar kas kitas gali vadintis atseit naturaliu su 5% naturaliais produktais
Nenoriu sitom temom irgi plestis, nes cia OT
Klausimas - gal kuri bandet Sanotint dazus?
Ash bandziau Sanotint dazus ir sekmingai juos naudoju apie pora metu.sie dazai atsiplauna palaipsniui,nera vadinamosios ataugimo juosteles.galva plaunu kiekviena diena,tai man jie menesi istempia,aisku visishkai neanusiplauna.esu brunete,plaukai labai ploni,prie shaknu riebus,o galiukai sausi.dazant su visokiais lorealiais ir garnierais man jau po dvieju savaiciu plaukai kaip stagarai pasidarydavo,reikalaudavo dregmes ir jokios kaukes nepamaitindavo ju.su shiais dazais shitas jausmas dingo.vienintelis minusas nepakenciamas kondicionieriaus po plauku dazymo kvapas,primena bobuciu kvepalelius.
Bandziau ir cia ishgirtuosius Naturtint,tai man jie po savaites nusiplaudavo,bet kaip ir visos cia minejo,kad po dazymo tikrai labai svelnus ir blizgus plaukuciai palieka.
O Naturigint tai atsimenu kaip savo didziausia koshmara,nes vien tik vadinamuju priedu ,esanciu pakuotes viduje kokybe labai prasta.spaudziant dazus is tuteles jos shonai pradejo trukineti ir pati ta tutele atrodo sutrupes rankose.tokiu pirstiniu irgi nebuvau macius kiek esu dazius,na o po dazymo plaukai labai trupejo,plius griauze galva.