Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(pantera72 @ 2012 04 15, 09:36)
Taip, būtent tiktai taip jau du metus  mirksiukas.gif

pas mane nieko namie nerastumėt, na išskyrus dabar tą šampūną kuris keliaus į šiukšlių dėžę jei pusseserė nenorės jo  ax.gif

O kaip pas jus su maistu irgi tik ekologiški g.gif ? Juk tai, manau, beveik neįmanoma visko ekologiško gauti, o be to ką ir galima, tai tikrai ne pagal atlyginimus minimalius kainos, jei tik taip maitintis, tai reikštu badavimą, nes neįperkama, o be to ir aplinka žiauriai užteršta  verysad.gif  doh.gif  verysad.gif
Man dar ekologija toli gražu ne pagal kišenę  verysad.gif bash.gif: , stengiuosi nors tik vaistus, vitaminus, kosmetika, kiek įmanoma, na ir maisto kur kiek įmanoma mažiau nuodų  doh.gif  g.gif

čia apie maistą įtariu geriau nekalbėti biggrin.gif bet tikrai stengiames kiek galime.
ekologija nelabai tikiu, tikiu užauginta/pagaminta be š...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 15 balandžio 2012 - 09:41
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 14, 23:07)
Taip, būtent tiktai taip jau du metus  mirksiukas.gif
pas mane nieko namie nerastumėt, na išskyrus dabar tą šampūną kuris keliaus į šiukšlių dėžę jei pusseserė nenorės jo  ax.gif

Na labai sveikintina thumbup.gif 4u.gif Nes as pvz. vistiek ziuriu, kad maziau blogiuku butu, bet man ir kaina daug ka lemia, nes manau ekologijos kainos yra perspaustos siek tiek, ypac, kai koks sampunas ar kas kitas gali vadintis atseit naturaliu su 5% naturaliais produktais doh.gif blink.gif Nenoriu sitom temom irgi plestis, nes cia OT smile.gif
Klausimas - gal kuri bandet Sanotint dazus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 15, 10:41)
čia apie maistą įtariu geriau nekalbėti  biggrin.gif  bet tikrai stengiames kiek galime.
ekologija nelabai tikiu, tikiu užauginta/pagaminta be š...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 15, 13:32)
Na labai sveikintina thumbup.gif  4u.gif Nes as pvz. vistiek ziuriu, kad maziau blogiuku butu, bet man ir kaina daug ka lemia, nes manau ekologijos kainos yra perspaustos siek tiek, ypac, kai koks sampunas ar kas kitas gali vadintis atseit naturaliu su 5% naturaliais produktais doh.gif  blink.gif Nenoriu sitom temom irgi plestis, nes cia OT smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip
P.S. prisidedu ir aš prie sveikinimų Basari'ai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 15, 13:32)
Na labai sveikintina thumbup.gif  4u.gif Nes as pvz. vistiek ziuriu, kad maziau blogiuku butu, bet man ir kaina daug ka lemia, nes manau ekologijos kainos yra perspaustos siek tiek, ypac, kai koks sampunas ar kas kitas gali vadintis atseit naturaliu su 5% naturaliais produktais doh.gif  blink.gif Nenoriu sitom temom irgi plestis, nes cia OT smile.gif

nežinau kaip šį savo bruožą pavadinti, bet nėra pas mane viduriuko, jei kažką darau darau iki galo ax.gif aš kai taip sugalvojau ir nusprendžiau, kad mano to reikia, aš viską viską nuo ą iki z sudėjau į maišus ir atidaviau draugėm ir mamai. namiškiai buvo šokiruoti, pamanė, kad visai pasimaišė lotuliukas.gif namus valydavau tik su soda ir actu, plaukus plaudavau su soda, vietoj balzamo perskalaudavau actu, kol po truputį viską susipirkau, bet ir dabar namuose pirmoje vietoje yra actas-soda-citrina ax.gif blush2.gif neperku aš nieko lietuvoje, viską siunčiuosi, nebent kažko prireikia staigiai ax.gif

man irgi įdomus šie dažai, taip norisi man šviesenių plaukų, bet jau nuleidžiu rankas, kad įtariu su tais natūralesniais dažais to nelabai įmanoma pasiekti, ane? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 15, 14:40)

man irgi įdomus šie dažai, taip norisi man šviesenių plaukų, bet jau nuleidžiu rankas, kad įtariu su tais natūralesniais dažais to nelabai įmanoma pasiekti, ane?  ax.gif  g.gif

Na aš ir su cheminiais nesigaudavau lb šviesi, dažnai per geltona doh.gif , manau čia daugiau nuo plauko priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 15, 15:13)
Na aš ir su cheminiais nesigaudavau lb šviesi, dažnai per geltona  doh.gif , manau čia daugiau nuo plauko priklauso  g.gif

aš naudodavau keune 1517, tai nebloga spalvytė buvo, geltona neišeidavo, o pakankamai pilka, bet pilkumas nusiplaudavo ir būdavo tada liuks visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 15, 15:21)
aš naudodavau keune 1517, tai nebloga spalvytė buvo, geltona neišeidavo, o pakankamai pilka, bet pilkumas nusiplaudavo ir būdavo tada liuks visai  ax.gif

Aš dažydavau kirpykloje, bet irgi ne visada gaudavosi ko noriu, dėdavo ir atspalvį dar, po to, kai kirpykloje pasidarė per brangu, tai namie ir su Garnier 111, po to ir su profesionaliais Selective Itališkais- gaudavosi nebloga spalva, bet visada palaikydavau kažkiek ilgiau nei nurodyta būdavo instrukcijoje doh.gif

P.S. įdomu ir man būtų išbandyti tuos Sano Tint dažus g.gif , tik kaži kur juos nusipirkti įmanoma Panevėžyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 15 balandžio 2012 - 14:37
Manau jau tikrai sviesesne nebusit dazant su tokiais dazais, ir taip jie nemazai palyginus pasviesina ax.gif Anksciau tai juk tik chna ir basma naturaliam dazymui budavo biggrin.gif Mane Sanotint domina del to, kad didesnis spalvu pasirinkimas ir grazios tamsesnes blond spalvos - saknys per daug nelys, nes man cia baisiausias kosmaras po 2-3 sav. turint blond plaukus doh.gif
Beje Basari`a, jus man ir taip labai sviesi, nezinau, ka dar isgaut norit, kad isvis baltas butu? g.gif
Atsakyti
Mano plaukai dabar rudi,sviesiai, ar iseitu su naturaliais dazais nepazeidzian plauku isgauti tokia splava user posted image ??? Ir as dazant naturaliais dazais sviesia spalva jums nesusigadino plaukai kaip nuo paprastu cheminiu kiaune, loreal...?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 04 15, 19:44)
Mano plaukai dabar rudi,sviesiai, ar iseitu su naturaliais dazais nepazeidzian plauku isgauti tokia splava Ir as dazant naturaliais dazais sviesia spalva jums nesusigadino plaukai kaip nuo paprastu cheminiu kiaune, loreal...?smile.gif

tikrai nea mirksiukas.gif
aš kai šviesinu plaukus jau daug metų, tai galiu pasakyti, kad net nėr jų ko lyginti, tikrai plaukai taip nepasižeidžia ir ne vieną kartą tuos pačius plaukus šviesinant su natūraliais. Aš pati naudoju Naturtint.

dėl tokių plaukučių atspalvio ner nežianau su kokiais čia būtų galima išgauti kažką panašaus.
Atsakyti
As galvaujau maisyti pilka ir gelsva spalvas g.gif
Labai panasi spalva gaunasi kai maisai ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde with 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, and 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde with 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown doh.gif
Gaunasi va tokia ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JLab: 15 balandžio 2012 - 19:15
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 15, 16:39)
Manau jau tikrai sviesesne nebusit dazant su tokiais dazais, ir taip jie nemazai palyginus pasviesina ax.gif Anksciau tai juk tik chna ir basma naturaliam dazymui budavo biggrin.gif Mane Sanotint domina del to, kad didesnis spalvu pasirinkimas ir grazios tamsesnes blond spalvos - saknys per daug nelys, nes man cia baisiausias kosmaras po 2-3 sav. turint blond plaukus doh.gif
Beje Basari`a, jus man ir taip labai sviesi, nezinau, ka dar isgaut norit, kad isvis baltas butu? g.gif

na nea, balta tai nenorėčiau tikrai biggrin.gif

aga, keik panagrinėjau, tai šių dažų atspalvių aortimentas tikrai pakankamai platus yra.

Papildyta:
QUOTE(JLab @ 2012 04 15, 20:11)
As galvaujau maisyti pilka ir gelsva spalvas g.gif
Labai panasi spalva gaunasi kai maisai  ½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde with 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, and 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde with 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown spalvas bet lietuvoje nera spalvos Teide Brown doh.gif
Gaunasi va tokia ax.gif
user posted image

o kokia graži spalva.
tai čia rezultatas maždaug sumaišius 7N su 8A?
Atsakyti