Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(pantera72 @ 2012 04 10, 11:53)
Na, o pas mus Droge nėra, Sarmoj irgi nemačiau, o Kosmados nebėra pas mus.
Aš mačiau tuos dažus, o tų trumpalaikių dabar nepamenu ar mačiau, bet aš kai klausiau Juaros kur jos galima įsigyti, man parašė Norfos didesnėse vaistinėse

nu va vienoj vaisinėj jau užklausiau, t.y. mama, tai yra tik tie ilgalaikiai. na bet tikiuos rasiu ir tuos trumpalaikius ax.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 10, 12:48)
Siaip visur rasoma, kad Naturint/Herbatint naudojamas silpnas peroksidas, tokio stiprumo, kaip dezinfekuoti zaizda. Tai cia butu apie 3%. Bet kadangi neblogai nukanda tamsesny plauka, nesu linkusi tuo tiketi..Pvz. ant 10N aktyvatoriaus buteliuko rasoma 12 HP biggrin.gif  Tas HP aisku hydrogene peroxide. Bet kas 12?? Tikrai ne 12%, nes plaukai nukristu pusei merginu dazanciu biggrin.gif 12 vol? Tai butu apie 3,6%. Bet taip sviesiai jis nenukanda. Nebent kazkurios medziagos aktyvuoja ta peroksida stipriau. Taip kad gamintojui geriau zinoti, kam cia slepiami tokie dalykai smile.gif

na man rodos kad tuose 10 yra apie kokia 6 proc peroksido, bet nedaugiau ax.gif g.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau, kad tų trumpalaikių dažų Martis Respect gintarinėse vaistinėse nėra, visur tik ilgalaikiai. Gal dar norfos pažiūrėt, bet kaip suprantu norfos ir gintarinė vaistinė kaip ir taspats. Dar sarmoje reik pažiūrėti.

pantera72 o per kur kaip tu jiems rašiai užklausti dėl šių dažų?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 11, 09:37)
Išsiaiškinau, kad tų trumpalaikių dažų Martis Respect gintarinėse vaistinėse nėra, visur tik ilgalaikiai. Gal dar norfos pažiūrėt, bet kaip suprantu norfos ir gintarinė vaistinė kaip ir taspats. Dar sarmoje reik pažiūrėti.

pantera72 o per kur kaip tu jiems rašiai užklausti dėl šių dažų?

Aš per Facebook, yra jų profilis (Juara) ir buvo organizavę dažų bandymo konkursą, aišku man neteko (pasisekė tik dėl Naturtint, po to ir likau prie jų), tai beskaitinėdama paklausinėjau ir dėl dažų įsigijimo vietų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 11 balandžio 2012 - 09:00
Pasidažiau plaukučius, aišku išėjau geltona doh.gif
papirkau sintetinį pilkinantį šampūną, aišku nieko nepadėjo doh.gif o ir nukrato dabar blush2.gif toks jausmas, kad nuodų būčiau ant galvos užsipylus doh.gif
na neveltui du metus esu visiška natūraliste, matyt smegenis jau pasikeitusios. čia matyt panačiai jaučiuos kaip koks vegetaras būtų priverstas suvalgyti "šliosa" dešros biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau tik nereikia 4u.gif Tai ka, norit pasakyt, pas jus viskas viskas ekologiska?Nuo plauku dazu iki buitiniu reikmenu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 13, 18:40)
Pasidažiau plaukučius, aišku išėjau geltona  doh.gif
papirkau sintetinį pilkinantį šampūną, aišku nieko nepadėjo  doh.gif  o ir nukrato dabar  blush2.gif  toks jausmas, kad nuodų būčiau ant galvos užsipylus  doh.gif
na neveltui du metus esu visiška natūraliste, matyt smegenis jau pasikeitusios.  čia matyt panačiai jaučiuos kaip koks vegetaras būtų priverstas suvalgyti "šliosa" dešros  biggrin.gif

O kiek laiko laikei dažus? Turbūt kiek nurodyta g.gif - aš irgi būčiau apelsinas doh.gif . Na taip, tikrai. Aš nesu 100% natūralistė, dar nespėjau ir neišeina finansiškai kardinaliai viską pakeisti, be to ir dar ne visus sudėtines dalis atpažįstu blush2.gif , bet stengiuosi kiek įmanoma mažiau blogiukų naudoti, ypač kosmetikos/higienos priemones blush2.gif, tai man irgi, pamačius parduotuvėse kai kitos moterys perka visišką chemiją- nupurto ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 13 balandžio 2012 - 18:07
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 13, 19:05)
O kiek laiko laikei dažus? Turbūt kiek nurodyta g.gif - aš irgi būčiau apelsinas  doh.gif . Na taip, tikrai. Aš nesu 100% natūralistė, dar nespėjau ir neišeina finansiškai kardinaliai viską pakeisti, be to ir dar ne visus sudėtines dalis atpažįstu  blush2.gif , bet stengiuosi kiek įmanoma mažiau blogiukų naudoti, ypač kosmetikos/higienos priemones  blush2.gif, tai man irgi, pamačius parduotuvėse kai kitos moterys perka visišką chemiją- nupurto  ax.gif  blush2.gif

aga laikiau kiek reikia, gavaus ne apelsininė, labiau viščiukinė biggrin.gif

jooo, man taip pat, tai geriau būsiu geltona, bet tokių nesamonių nebedarysiu blush2.gif visą dieną kvapas erzina, tai ryt iš ryto vėl plaut galva lysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 13, 22:42)
aga laikiau kiek reikia, gavaus ne apelsininė, labiau viščiukinė  biggrin.gif

jooo, man taip pat, tai geriau būsiu geltona, bet tokių nesamonių nebedarysiu  blush2.gif  visą dieną kvapas erzina, tai ryt iš ryto vėl plaut galva lysiu  ax.gif

Na tai dar ne taip baisu, manau viščiukinė spalva geriau nei apelsininė g.gif Bet aš dar pastebėjau, kad tas geltonumas per kažkiek laiko plaunant apsiplauna ir dar kažkiek pašviesėja ax.gif
Atsakyti
Gal patartumete kaip issviesinti sia spalvyte, http://www.goodnessd...rant_170ml.html

galvoju arba 8A arba 10A, arba kelias i kirpykla, nes jau laikas dazyti, taciau labai bijau gautis apelsinas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2012 04 14, 16:01)
Gal patartumete kaip issviesinti sia spalvyte, http://www.goodnessd...rant_170ml.html

galvoju arba 8A arba 10A, arba kelias i kirpykla, nes jau laikas dazyti, taciau labai bijau gautis apelsinas  verysad.gif

ir aš taip pat manau, turėtu gerai būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 13, 19:04)
Nu jau tik nereikia 4u.gif Tai ka, norit pasakyt, pas jus viskas viskas ekologiska?Nuo plauku dazu iki buitiniu reikmenu? 4u.gif

Taip, būtent tiktai taip jau du metus mirksiukas.gif

pas mane nieko namie nerastumėt, na išskyrus dabar tą šampūną kuris keliaus į šiukšlių dėžę jei pusseserė nenorės jo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 14, 12:13)
Na tai dar ne taip baisu, manau viščiukinė spalva geriau nei apelsininė  g.gif  Bet aš dar pastebėjau, kad tas geltonumas per kažkiek laiko plaunant apsiplauna ir dar kažkiek pašviesėja  ax.gif

nu perdažiau su trumpu laikymu šiandien visgi visus plaukus su 8A ir širdis atsileido, nuėmė visą geltonumą, gėris thumbup.gif
aš truputį daugiau nei šaknis, tai tas geltonumas rėžė akį labai, o kai dažau tik šaknis ataugusias apie 1 - 1.5 cm, tai kad ir išeina geltoni, tai nieko baisaus būna, nes po 3-4 plovimų geltonumas atsiplauna-pranykstą. thumbup.gif

QUOTE(*neva* @ 2012 04 14, 16:01)

galvoju arba 8A arba 10A, arba kelias i kirpykla, nes jau laikas dazyti, taciau labai bijau gautis apelsinas  verysad.gif

jei norite tik panaikinti tokį atspalvį, tai užtektų manau tik 8A, bet jei norite pašviesinti labiau ir kad neliktų tokio orandžinio atspalvio, tai manau tektų su 10 A, o poto trumpai laikant ir su 8A.
Atsakyti
[quote=Basari'a,2012 04 14, 23:07]
Taip, būtent tiktai taip jau du metus mirksiukas.gif

pas mane nieko namie nerastumėt, na išskyrus dabar tą šampūną kuris keliaus į šiukšlių dėžę jei pusseserė nenorės jo ax.gif

O kaip pas jus su maistu irgi tik ekologiški g.gif ? Juk tai, manau, beveik neįmanoma visko ekologiško gauti, o be to ką ir galima, tai tikrai ne pagal atlyginimus minimalius kainos, jei tik taip maitintis, tai reikštu badavimą, nes neįperkama, o be to ir aplinka žiauriai užteršta verysad.gif doh.gif verysad.gif
Man dar ekologija toli gražu ne pagal kišenę verysad.gif bash.gif: , stengiuosi nors tik vaistus, vitaminus, kosmetika, kiek įmanoma, na ir maisto kur kiek įmanoma mažiau nuodų doh.gif g.gif
Atsakyti