QUOTE(Basari'a @ 2012 04 09, 22:57)
[quote=Basari'a,2012 04 10, 09:48]nu man ir atrodo, kad čia kaip tas dažantis-pilkinantis šampūnas
na jis 15.9 lt, tai nebrnagiai, bet kiek čia kaži ml, jaučiu to pakiuko gal turėtų užtekti kokiems 2-3 kartams perplaut plaukučiams
aš juos būtinai išbandysiu, paprašysiu kad pusseserė papirktų ir atvežtų kai važiuos į pajūrį
o tie antri, aš su jais dažiau po pirmo vaiko,tai gavausi tokia geltona geltona, kad mama kirpo plaukų sruogą, nešė kirpėjai mūsų, kad ji parinktų dažus, tam reikalui sutvarkyti
o jų yra pirkti ir paprastuose parduotuvėse ir tikrai kažkiek pigiau.
Na aišku, tada aš jų net nebandysiu, nes man atrodo maniškiai netgi labiau linkę geltonai gautis nei tavo
. Kažkada lb seniai teko su HennaPlius tamsiai dažytis, aišku kitais. P.S. bet aš kiek žiūrėjau, tai pas mus nemačiau šių dažų pirkti
O tų kur įdėjai linką su dažančiais trumpam, tai tos firmos dažų (kai kurių spalvų) pas mane mieste yra Norfos vaistinėj, tai manau Klaipėdoj tuo labiau turėtu būti, juk didesnis miestas ir visko dagiau
Aš tai dabar nusiperku, kai labai prireikia padėčiai pataisyti, ne labai geros sudėties dažantį šampūną lenkišką pakeliais
va tokį 01 arba 03 spalvą, abi