Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(pantera72 @ 2012 04 06, 15:23)

o kas čia juokinga, kad norėčiau šviesesnių už kviečių spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 06, 20:00)
o kas čia juokinga, kad norėčiau šviesesnių už kviečių spalvos?  g.gif

Ne, ne taip supratai, ne juokinga, tik šypsausi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 06, 20:04)
Ne, ne taip supratai, ne juokinga, tik šypsausi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

aaa ,aišku, galvojau ką čia ne taip parašiau ax.gif

aš iš tikrųjų visai norėčiau kokių šokoladinės spalvos plaukų, bet kad man visai netinka doh.gif o šviesių, kokių norėčiau nepavykstą išgaut, bet visvien manau į nieką nekeisčiau Naturtint dažų, nebent atsirastų kas dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 06 balandžio 2012 - 21:11
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 06, 22:10)
aš iš tikrųjų visai norėčiau kokių šokoladinės spalvos plaukų, bet kad man visai netinka  doh.gif o šviesių, kokių norėčiau nepavykstą išgaut, bet visvien manau į nieką nekeisčiau Naturtint dažų, nebent atsirastų kas dar geriau  biggrin.gif

Aš irgi norėčiau, dar ir kokių nors šviesiai rudų kažko panašaus į balintos kakavos, bet irgi nelabai turbūt atrodytų g.gif . Šiaip esu buvusi ir juoda, ir tamsiai ruda, tai su tokiai ir dokumentai buvo, vairuotojo pažymėjimas, pasas, tai ne karta sustabdę policininkai klausdavo ar mano teisės, o ne mamos arba asmens kodo paklausdavo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Tai va kaip man tamsūs tinka hihihi.gif Pasikeičiau ir pasą neseniai, kad niekas nepažindavo, o teises irgi nors senosios buvo be galiojimo termino doh.gif

Papildyta:
Velykų šviesų rytą linkiu Tau daug draugų,
Kiaušiniai lai ridenas ir mirga nuo spalvų.
Gražių pavasario dienų, ramybės, meilės kupinų,
Šį rytą palinkėt skubu ir bučinį skruostan nešu.

visas su kiaušinių švente mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 07 balandžio 2012 - 21:28
Klausimėlis, rašo, kad šiuose dažuose yra 10-16 dalių peroksido, tai kiek procentų blush2.gif tiek pat g.gif
Atsakyti
merginos, aš kaip suprantu čia kažkas panašaus kaip pilkinantis šampūnas ar tas pilkinantis dažantis balzamas, ane?

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 09, 22:57)
merginos, aš kaip suprantu čia kažkas panašaus kaip pilkinantis šampūnas ar tas pilkinantis dažantis balzamas, ane?

My Webpage

Na ir aš panašiai suprantu g.gif . Šiaip norėčiau ir šiuos dažus išbandyti, bei šiuos Henna Plius , bet šie abu žymiai brangesni už Naturtint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 10, 08:42)
Na ir aš panašiai suprantu  g.gif . Šiaip norėčiau ir šiuos dažus išbandyti, bei šiuos Henna Plius , bet šie abu žymiai brangesni už Naturtint  verysad.gif

nu man ir atrodo, kad čia kaip tas dažantis-pilkinantis šampūnas ax.gif
na jis 15.9 lt, tai nebrnagiai, bet kiek čia kaži ml, jaučiu to pakiuko gal turėtų užtekti kokiems 2-3 kartams perplaut plaukučiams g.gif
aš juos būtinai išbandysiu, paprašysiu kad pusseserė papirktų ir atvežtų kai važiuos į pajūrį ax.gif

o tie antri, aš su jais dažiau po pirmo vaiko,tai gavausi tokia geltona geltona, kad mama kirpo plaukų sruogą, nešė kirpėjai mūsų, kad ji parinktų dažus, tam reikalui sutvarkyti doh.gif lotuliukas.gif
o jų yra pirkti ir paprastuose parduotuvėse ir tikrai kažkiek pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 10 balandžio 2012 - 08:50
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 09, 22:57)

[quote=Basari'a,2012 04 10, 09:48]nu man ir atrodo, kad čia kaip tas dažantis-pilkinantis šampūnas  ax.gif
na jis 15.9 lt, tai nebrnagiai, bet kiek čia kaži ml, jaučiu to pakiuko gal turėtų užtekti kokiems 2-3 kartams perplaut plaukučiams  g.gif
aš juos būtinai išbandysiu, paprašysiu kad pusseserė papirktų ir atvežtų kai važiuos į pajūrį  ax.gif

o tie antri, aš su jais dažiau po pirmo vaiko,tai gavausi tokia geltona geltona, kad mama kirpo plaukų sruogą, nešė kirpėjai mūsų, kad ji parinktų dažus, tam reikalui sutvarkyti  doh.gif  lotuliukas.gif
o jų yra pirkti ir paprastuose parduotuvėse ir tikrai kažkiek pigiau.
blush2.gif

Na aišku, tada aš jų net nebandysiu, nes man atrodo maniškiai netgi labiau linkę geltonai gautis nei tavo doh.gif . Kažkada lb seniai teko su HennaPlius tamsiai dažytis, aišku kitais. P.S. bet aš kiek žiūrėjau, tai pas mus nemačiau šių dažų pirkti g.gif
O tų kur įdėjai linką su dažančiais trumpam, tai tos firmos dažų (kai kurių spalvų) pas mane mieste yra Norfos vaistinėj, tai manau Klaipėdoj tuo labiau turėtu būti, juk didesnis miestas ir visko dagiau mirksiukas.gif
Aš tai dabar nusiperku, kai labai prireikia padėčiai pataisyti, ne labai geros sudėties dažantį šampūną lenkišką pakeliais va tokį blush2.gif 01 arba 03 spalvą, abi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 10 balandžio 2012 - 09:21
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 10, 10:19)

Na aišku, tada aš jų net nebandysiu, nes man atrodo maniškiai netgi labiau linkę geltonai gautis nei tavo  doh.gif . Kažkada lb seniai teko su HennaPlius tamsiai dažytis, aišku kitais. P.S. bet aš kiek žiūrėjau, tai pas mus nemačiau šių dažų pirkti  g.gif
O tų kur įdėjai linką su dažančiais trumpam, tai tos firmos dažų (kai kurių spalvų) pas mane mieste yra Norfos vaistinėj, tai manau Klaipėdoj tuo labiau turėtu būti, juk didesnis miestas ir visko dagiau  mirksiukas.gif
Aš tai dabar nusiperku, kai labai prireikia padėčiai pataisyti, ne labai geros sudėties dažantį šampūną lenkišką pakeliais va tokį   blush2.gif 01 arba 03 spalvą, abi  thumbup.gif

aš tai henna mačiau droge, ten buvau pirkus, akropolio maximoje, manau kokioje sarmoje ar kosmadoje irgi yra. Yra ir henna pilko tono. bet va pasižiūrėjau juose yra nors minimaliai bet yra amonjako ax.gif

ane? norfos vaistinėje tų trumpalaikiu? nu reiks būtinai pasižiūrėti, noris išbandyti ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 10, 11:48)
aš tai henna mačiau droge, ten buvau pirkus, akropolio maximoje, manau kokioje sarmoje ar kosmadoje irgi yra. Yra ir henna pilko tono. bet va pasižiūrėjau juose yra nors minimaliai bet yra amonjako  ax.gif

ane? norfos vaistinėje tų trumpalaikiu? nu reiks būtinai pasižiūrėti, noris išbandyti  ax.gif  thumbup.gif

Na, o pas mus Droge nėra, Sarmoj irgi nemačiau, o Kosmados nebėra pas mus.
Aš mačiau tuos dažus, o tų trumpalaikių dabar nepamenu ar mačiau, bet aš kai klausiau Juaros kur jos galima įsigyti, man parašė Norfos didesnėse vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 04 09, 22:11)
Klausimėlis, rašo, kad šiuose dažuose yra 10-16 dalių peroksido, tai kiek procentų blush2.gif tiek pat g.gif

Siaip visur rasoma, kad Naturint/Herbatint naudojamas silpnas peroksidas, tokio stiprumo, kaip dezinfekuoti zaizda. Tai cia butu apie 3%. Bet kadangi neblogai nukanda tamsesny plauka, nesu linkusi tuo tiketi..Pvz. ant 10N aktyvatoriaus buteliuko rasoma 12 HP biggrin.gif Tas HP aisku hydrogene peroxide. Bet kas 12?? Tikrai ne 12%, nes plaukai nukristu pusei merginu dazanciu biggrin.gif 12 vol? Tai butu apie 3,6%. Bet taip sviesiai jis nenukanda. Nebent kazkurios medziagos aktyvuoja ta peroksida stipriau. Taip kad gamintojui geriau zinoti, kam cia slepiami tokie dalykai smile.gif
Atsakyti