Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Puk @ 2012 04 04, 17:35)
Gal galite įdėti nuotraukytę mirksiukas.gif

Sunkus atvejis. Niekad nebandžiau. Anksčiau dažydavau su Lorelio Casting Medium Brown. Tai gavosi visiškai tokia pati spalva, kaip ir anksčiau - medium brown. Dienos apšvietime - jokio aukso.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 19, 15:41)
Plaukai neturi zalio atspalvio, jis islenda neatitinkamai sumaisius dazus pagal plaukuose vyraujanty pigmenta smile.gif Siaip dazniausiai man jis islenda dazant su ash arba neutral, bet praeita karta buvo gerai, tik tamsesne spalvyte daziau smile.gif Anyway, zadu greit y LT gryzt, mano kirpeja sutvarkys kaip visada ir pabars biggrin.gif

Aš ir nesakiau žalio atspalvio g.gif , sakiau pigmento, nes yra trys pagrindinės spalvos kurių viena ir pas kiekvieną žmogų skirtingai vyraujanti, o nuo to ir priklauso koks atspalvis po dažymo gali išryškėti blush2.gif

QUOTE(Basari'a @ 2012 03 18, 22:22)
o reiks būtinai užbėgt pasinagrinėti tą sudėtį ir pasiklausinėt konsultantės ką pati ji paskys, gal pavyks kitą savaitę kokią dieną.  smile.gif

Na ar nebuvot užbėgusi pasidomėti kaip jums pasirodė tie dažai (Iridia) g.gif blush2.gif ?

QUOTE(biruchike @ 2012 03 23, 13:50)
Prisiskaiciau as cia jusu forumu ir pati nusprendziau isbandyt Naturtint dazus. Mano plaukai tamsus, mazdaug kaip 5 N - 6N, norejau truputi sviesesnes spalvos, nes vasara visad nublunku kaip reikiant.. Pardaveja patare isbandyti 7N, matysiu kas gausis.. (tikiuos ne ryza doh.gif ) pries tai plauku nedaziau daugiau nei pusantru metu, tikiuos gerai nusidazys  g.gif

Na ar jau dažėt plaukus? Kaip gavosi? Įdomu būtų pamatyti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 18, 16:23)
Kaži kodėl Jums gaunasi žalsvas atspalvis- turbūt Jūsų plaukai turi žalio pigmento jei gaunasi žalsvas atspalvis  g.gif  g.gif  g.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar vėl dažiau plaukus su Naturtint 10A ir šįsyk pabandžiau (kirpėjai patarus) truputį, kokį vieną dangtelį (nuo Naturtint dažų), įmaišyti dažančio balzamo pelenų spalvos (aišku sudėtis jo nekokia) na ir ką gal tai sutapimas, bet spalva gavosi puiki, jokio nepageidaujamo apelsininio atspalvio thumbup.gif . Gavosi graži natūraliai gelsvas atspalvis, tokio koks ir man patinka thumbup.gif . Balti Olialialiniai man nepatinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 05, 17:03)
Aš ir nesakiau žalio atspalvio  g.gif , sakiau pigmento, nes yra trys pagrindinės spalvos kurių viena ir pas kiekvieną žmogų skirtingai vyraujanti, o nuo to ir priklauso koks atspalvis po dažymo gali išryškėti  blush2.gif
Na ar nebuvot užbėgusi pasidomėti kaip jums pasirodė tie dažai (Iridia)  g.gif  blush2.gif ?
Na ar jau dažėt plaukus? Kaip gavosi? Įdomu būtų pamatyti foto  mirksiukas.gif

nea nebuvau nulėkusi iki akropolio dar ax.gif
bet gal dar iki finišo nulėksiu, jei sugalvosiu dar plaukučius padažyti ax.gif

QUOTE(pantera72 @ 2012 04 05, 17:27)
Vakar vėl dažiau plaukus su Naturtint 10A ir šįsyk pabandžiau (kirpėjai patarus) truputį, kokį vieną dangtelį (nuo Naturtint dažų), įmaišyti dažančio balzamo pelenų spalvos (aišku sudėtis jo nekokia) na ir ką gal tai sutapimas, bet spalva gavosi puiki, jokio nepageidaujamo apelsininio atspalvio  thumbup.gif . Gavosi graži natūraliai gelsvas atspalvis, tokio koks ir man patinka  thumbup.gif . Balti Olialialiniai man nepatinka  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

į ta visą masę įpilti dažančio paprasto šampūno? ar gerai supratau?
kokį pylėt?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 05, 20:17)

į ta visą masę įpilti dažančio paprasto šampūno? ar gerai supratau?
kokį pylėt?

Taip, sumaišiau dažus ir sugalvojau pabandyti įpilti truputį, nes prisiminiau kai kirpėja paminėjo tai. Turiu nusipirkusi (bandžiau taisyti padėti kai buvau gavusis truputi apelsininė, bet buvau pasidariusi violetinė kol nusiplovė doh.gif ) rusišką dažantį balzamą "Tonika" 8.10 pelenų perlinę spalvą, kažkas panašaus kaip būdavo Irida. Vieną kartą lašelį šliukštelėjau, išmaišiau, žiūriu neliko mėlyna, tada dar lašelį įlašinau, kad nepasirodytu per mažai blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 05, 21:27)
Taip, sumaišiau dažus ir sugalvojau pabandyti įpilti truputį, nes prisiminiau kai kirpėja paminėjo tai. Turiu nusipirkusi (bandžiau taisyti padėti kai buvau gavusis truputi apelsininė, bet buvau pasidariusi violetinė kol nusiplovė  doh.gif ) rusišką dažantį balzamą "Tonika" 8.10 pelenų perlinę spalvą, kažkas panašaus kaip būdavo Irida. Vieną kartą lašelį šliukštelėjau, išmaišiau, žiūriu neliko mėlyna, tada dar lašelį įlašinau, kad nepasirodytu per mažai  blush2.gif .

o tai kiek maždaug tie lašiukai ml? ax.gif
dal reiks ir man kažkada pabandyti smile.gif įdomu kaip suveiktu jei taip padaryti su 10N g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 05 balandžio 2012 - 22:00
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 05, 22:59)
o tai kiek maždaug tie lašiukai ml?  ax.gif
dal reiks ir man kažkada pabandyti  smile.gif įdomu kaip suveiktu jei taip padaryti su 10N  g.gif

Na kiek ml nežinau, nematavau, gal apie 10ml, kažkur būtų dangtelio nuo Naturtint dažų kiekio blush2.gif . Aš du kartus po lašą iš buteliuko įlašinau blush2.gif g.gif
Na, o kaip suveiktu su 10N net nežinau g.gif . Na, o man būtų įdomu pabandyti su 8N g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 06 balandžio 2012 - 09:11
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 06, 10:10)
Na kiek ml nežinau, nematavau, gal apie 10ml, kažkur būtų dangtelio nuo Naturtint dažų kiekio  blush2.gif . Aš du kartus po lašą iš buteliuko įlašinau  blush2.gif  g.gif
Na, o kaip suveiktu su 10N net nežinau  g.gif . Na, o man būtų įdomu pabandyti su 8N  g.gif

nu dabar bandysiu šį mėnesį dažyti vėl vien tik su 10A, jei išeis visvien labai į geltonumą, gal reiks išbandyti ax.gif

a tai norit tamsesnių šviesių?

o aš kaip tik kuo šviesesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 06, 11:26)
nu dabar bandysiu šį mėnesį dažyti vėl vien tik su 10A, jei išeis visvien labai į geltonumą, gal reiks išbandyti  ax.gif

a tai norit tamsesnių šviesių?

o aš kaip tik kuo šviesesnių  ax.gif

Aha gal ir norėčiau pabandyti pabūti truputį tamsesnė blondinė, tokia kaip kviečių ar panaši g.gif Labai šviesūs balti, skandinaviški blondi, kaip olia lia pupyčių tai man schmoll.gif - labai ne natūraliai atrodo. Na maniškiai dabar, ypač galai, kažkur taip atrodo kaip 10A ant dėžutės, labai panašus atspalvis, o ir aš jau seniai šviesi, tai karts nuo karto užsinori kažką pakeisti g.gif , bet vis susilaikau, nes ir kirpėja sakė, jog iš vieno dažymo kaži ar gausis be ryžumo doh.gif , tai ir lieku prie išbandytos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 06 balandžio 2012 - 11:09
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 06, 12:09)
Aha gal ir norėčiau pabandyti pabūti truputį tamsesnė blondinė, tokia kaip kviečių ar panaši  g.gif Labai šviesūs balti, skandinaviški blondi, kaip olia lia pupyčių tai man  schmoll.gif - labai ne natūraliai atrodo. Na maniškiai dabar, ypač galai, kažkur taip atrodo kaip 10A ant dėžutės, labai panašus atspalvis, o ir aš jau seniai šviesi, tai karts nuo karto užsinori kažką pakeisti g.gif , bet vis susilaikau, nes ir kirpėja sakė, jog iš vieno dažymo kaži ar gausis be ryžumo  doh.gif , tai ir lieku prie išbandytos  ax.gif

mano ir yra kažkas panašaus į kviečių, man niekada kažkaip nesigauna šviesesni ax.gif
olialia man irgi toks nepatinka, bet norėtųsi šviesesniu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 06, 14:56)
mano ir yra kažkas panašaus į kviečių, man niekada kažkaip nesigauna šviesesni  ax.gif
olialia man irgi toks nepatinka, bet norėtųsi šviesesniu.  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti