Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Puk @ 2012 04 01, 12:07)
Dažiausi kirpykloje su kažkokiais natūraliais, aišku pavadinimo man nepasakė biggrin.gif tai gavosi kažkas panašaus kaip ir norėjau, nusiploviau per mėn. mokėjau 80 lt, tai dabar ieškau kaip pigiau prasisukti biggrin.gif bet kažin ar rasiu lotuliukas.gif

tai bandykite, bet kokiu atveju apsiplaus ir tikrasi gausites kažkas panašaus mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip merginos 6G g.gif kas gaunasi, tamsi auksinė blondinė unsure.gif o jau 7 G tai jau visai auksinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 01 balandžio 2012 - 13:45
O dazydami Naturtint dazais dazote sausus/sudrekintus, plautus/ilgiau neplautus plaukus? Man kazkaip keistai paeme spalva plaukai, atrodo, kad mano ataugusiu vietomis nenudaze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2012 04 01, 19:50)
O dazydami Naturtint dazais dazote sausus/sudrekintus, plautus/ilgiau neplautus plaukus? Man kazkaip keistai paeme spalva plaukai, atrodo, kad mano ataugusiu vietomis nenudaze blink.gif

aš dažau sausus plaukus, dažniausiai kad būtų 3-5 dienas plaukai neplauti tikrai.
tokių dalykų man tai nebuvo, o gal negerai paskirstė dažus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2012 04 01, 14:45)
O kaip merginos 6G g.gif kas gaunasi, tamsi auksinė blondinė unsure.gif o jau 7 G tai jau visai auksinė biggrin.gif

na ta 6G atrodo tokia nebloga spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2012 04 01, 19:50)

Aš irgi sausus ir dabar kuo ilgiau neplautus (anksčiau 1-2d.), bet man taip, kad vietom nenudažę būtų buvo tik tada kai nepastebėjus (žėlė konsistencija sunkiau pastebėti kur neužtepta) neužtepė dažų hihihi.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 04 01, 14:45)

Juk vistiek gausites geltona/ryza, koks skirtumas ar tamsesne ar sviesesne, vistiek bus su ryzumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 03, 13:19)
Juk vistiek gausites geltona/ryza, koks skirtumas ar tamsesne ar sviesesne, vistiek bus su ryzumu 4u.gif

o jei plaukas nelinkęs į geltonumą, visvien į ryžuma išeina?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 03, 13:24)
o jei plaukas nelinkęs į geltonumą, visvien į ryžuma išeina?

Siaip visi plaukai turi pigmento, kuris sviesinant/tamsinant tam tikrais atspalviais gali islysti. Dazniausiai tai atsitinka dazant tonas y tona ar sviesinant - "islenda" auksinis, rusvas, ryzas atspalvis. Kazkurioje temoje buvau jau rasius apie tai seniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 03, 18:02)
Siaip visi plaukai turi pigmento, kuris sviesinant/tamsinant tam tikrais atspalviais gali islysti. Dazniausiai tai atsitinka dazant tonas y tona ar sviesinant - "islenda" auksinis, rusvas, ryzas atspalvis. Kazkurioje temoje buvau jau rasius apie tai seniau smile.gif

O dažant tamsiau, t.y. su 6N visvien bus ryžo atspalvio g.gif

O su kuo dažyti, kad būčiau pilka g.gif Gal Herbatint yra ko gero ir man tinkančio g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 03 balandžio 2012 - 17:24
QUOTE(Puk @ 2012 04 03, 18:23)
O dažant tamsiau, t.y. su 6N visvien bus ryžo atspalvio g.gif

O su kuo dažyti, kad būčiau pilka g.gif  Gal Herbatint yra ko gero ir man tinkančio g.gif  biggrin.gif

Vienintelis dazas, garantuojantis saltesny atspalvy tai yra ASH, neutralus turi zalsvo/gelsvo atspalvio, jis labiau naudojamas maisant su kitais atspalviais nei vienas, nes plaukai gali gautis murzino atspalvio mirksiukas.gif Aisku, visada reikia bandyti, nes plaukas yra individualus, tik yspeju, kad per daug nesitiketumete 4u.gif
Atsakyti
Vakar dažiau plaukus su Naturtint 6 G. Mano plaukai - tamsiai pilki, jau labai seniai dažyti.
Labai bijojau, kad nebūčiau ryža.
Rezultatas: dienos šviesoje - vidutinio šviesumo ruda spalva gavosi, o dirbtiniame apšvietime - truputį išlenda ryžumas.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 04 04, 08:20)
Vakar dažiau plaukus su Naturtint 6 G. Mano plaukai - tamsiai pilki, jau labai seniai dažyti.
Labai bijojau, kad nebūčiau ryža.
Rezultatas: dienos šviesoje - vidutinio šviesumo ruda spalva gavosi, o dirbtiniame apšvietime - truputį išlenda ryžumas.

Gal galite įdėti nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti