Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Žiūriu, niekas nebandote su auksiniais atspalviais, pvz. 6 G. Ar vieni, nemaišyti su kitomis spalvomis jie neduoda ryžo atspalvio? Vis negaliu apsipręsti dėl spalvos.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 03 26, 11:21)
Žiūriu, niekas nebandote su auksiniais atspalviais, pvz. 6 G. Ar vieni, nemaišyti su kitomis spalvomis jie neduoda ryžo atspalvio? Vis negaliu apsipręsti dėl spalvos.

Man net maisytas su N duoda ryza atspalvy, o vienas turetu tikrai but ryzokas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Nusidažiau plaukus 8 A . Mano buvo šviesinti, norėjau patamsinti pilkai, bet likau visvien šviesi biggrin.gif Ką turėčiau rinktis, kad išgauti natūralius lietuviškus plaukučius, gal 6 N ar 7N g.gif nenoriu ryžų atspalvių, noriu labau į pilkumą. Ką rinktis g.gif
Ir ar kiekvieną kartą dažant galime tepti visus plaukus, mano ilgi, ar nepradės galai trupėti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 31 kovo 2012 - 18:49
O ar yra šitų pirkti Lietuvoje Surya Henna plaukų dažomasis kremas http://iherbsm.blogs...sis-kremas.html
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 03 31, 19:48)
Labas vakaras 4u.gif
Nusidažiau plaukus 8 A . Mano buvo šviesinti, norėjau patamsinti pilkai, bet likau visvien šviesi biggrin.gif  Ką turėčiau rinktis, kad išgauti natūralius lietuviškus plaukučius, gal 6 N ar 7N  g.gif nenoriu ryžų atspalvių, noriu labau į pilkumą. Ką rinktis g.gif
Ir ar kiekvieną kartą dažant galime tepti visus plaukus, mano ilgi, ar nepradės  galai trupėti  unsure.gif

o kaip čia taip? tai jau jūsų gerai nušviesinti plaukučiai matyt buvo smile.gif
o su tom spalvom tikrai nepatarčiau dažyti, su 7N manau tikrai išeisite ryža.

o tų dažų tai aš bent nežinau ar kažkur galima rasti lietuvoje ax.gif
norėtumėte išbandyti ta silver? man irgi lb įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 03 31, 19:48)
Labas vakaras 4u.gif
Nusidažiau plaukus 8 A . Mano buvo šviesinti, norėjau patamsinti pilkai, bet likau visvien šviesi biggrin.gif  Ką turėčiau rinktis, kad išgauti natūralius lietuviškus plaukučius, gal 6 N ar 7N  g.gif nenoriu ryžų atspalvių, noriu labau į pilkumą. Ką rinktis g.gif
Ir ar kiekvieną kartą dažant galime tepti visus plaukus, mano ilgi, ar nepradės  galai trupėti  unsure.gif

[quote=Basari'a,2012 03 31, 21:43]
o kaip čia taip? tai jau jūsų gerai nušviesinti plaukučiai matyt buvo smile.gif

Na aš irgi esu bandžiusi visus šviesintus teptis su 8A spalva ir man jie nė trupučio nepatamsino kaip, kad parodyta ant dėžutės, o tik pilkesni atspalvį davė mirksiukas.gif . Be to nei vieni dažai neatitinka (neteko matyti) parodytų atspalvių ant dėžučių blush2.gif
Papildyta:
[quote=Puk,2012 03 31, 21:38]

Jūsų linko foto kaip mano katytės, panaši kaip du vandens lašai mirksiukas.gif
Atsakyti
o man ir papilkina ir patamsina kokiu 1-2 tonais, tik aišku po kokių 4 plovimų vėl pašviesėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 31, 21:43)
o kaip čia taip? tai jau jūsų gerai nušviesinti plaukučiai matyt buvo  smile.gif

o tų dažų tai aš bent nežinau ar kažkur galima rasti lietuvoje  ax.gif
norėtumėte išbandyti ta silver? man irgi lb įdomu  biggrin.gif

Na nebuvau peroksidinė schmoll.gif Šiek tiek gal nugesino tą gelsvumą, bet noriu tokių rudai pilkų, tai sakote, kad net su tamsi blondinė N6 būčiau ryža unsure.gif
va kokia dabar esu, bet fotkinta vakare prie dirbtinio apšvietimo.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 01, 10:47)
o man ir papilkina ir patamsina kokiu 1-2 tonais, tik aišku po kokių 4 plovimų vėl pašviesėja  ax.gif

Tai va, jei laiko tik savaitę, tai......
O kaip dažnai galima dažyti, kad nepakenkti plaukučiams g.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 04 01, 00:02)
Jūsų linko foto kaip mano katytės, panaši kaip du vandens lašai  mirksiukas.gif

O aš tokią angoros katytę ir turiu ax.gif
Papildyta:
O aš dabar galvoju pamėginti N6, nu noriu natūralių, sakot liksiu visvien ryža g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 04 01, 11:34)
Na nebuvau peroksidinė schmoll.gif Šiek tiek gal nugesino tą gelsvumą, bet noriu tokių rudai pilkų, tai sakote, kad net su  tamsi blondinė N6 būčiau ryža unsure.gif
va kokia dabar esu, bet fotkinta vakare prie dirbtinio apšvietimo.
user posted image
Papildyta:
Tai va, jei laiko tik savaitę, tai......
O kaip dažnai galima dažyti, kad nepakenkti plaukučiams g.gif
Papildyta:
O aš tokią angoros katytę ir turiu ax.gif
Papildyta:
O aš dabar galvoju pamėginti N6, nu noriu natūralių, sakot liksiu visvien ryža g.gif

Na va sunku spręsti kokia spalva, kai prie dirbtinio apšvietimo- visai kita spalva gaunasi g.gif

Aš irgi norėčiau tapti kokia nors tamsesnė, natūrali blondinė, bet ir bijau ką bandyt doh.gif doh.gif , kad nebūti ryža g.gif

Pas mane irgi katytė ir angoros, tik trumpaplaukė maniškė mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš noriu tokios spalvos kaip čia Vėjos
http://www.supermama...512992-150.html
Atsakyti
Puk nebloga spalvyte.
Tai Jus norite visai šviesiais nebebūti? su N6 tikrai jau bus tamsus plaukai, jei tokių norite, tai bandykite tikrai tada šią spalvą, tik ne 7N.

6N

Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2012 04 01, 11:56)
Aš noriu tokios spalvos kaip čia Vėjos
http://www.supermama...512992-150.html

tai manau kai 6N pasiplautų,plaukučai pašviesėtų ir būtų kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
Dažiausi kirpykloje su kažkokiais natūraliais, aišku pavadinimo man nepasakė biggrin.gif tai gavosi kažkas panašaus kaip ir norėjau, nusiploviau per mėn. mokėjau 80 lt, tai dabar ieškau kaip pigiau prasisukti biggrin.gif bet kažin ar rasiu lotuliukas.gif
Atsakyti