Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 03 17, 23:08)
čia ir pasikartosiu manau naivu tikėtis, kad dažai bus be visiškų blogiukų, čia gi ne chna. įdomumo dėliai panagrinėtumėte paprastų dažų sudėtį tai įtariu iš kojų išvirstumėte su kuo prieš tai plaukus dažėte  ax.gif

Na ir nesitikiu naiviai, žinau, kad tai beveik neįmanoma, tik paprasčiausia tikėjausi kažkiek mažiau ir labiau į sąrašo galą tų blogiukų g.gif blush2.gif . Va gaila nebeturiu (ieškojau) senų dažų dėžutės palyginimui- labai buvo įdomu blush2.gif

QUOTE(Basari'a @ 2012 03 17, 23:27)
įspėjimas - Naturtint dažai turį minimalų kiekį PPD, tai yra cheminė medžiaga, kuri kai kuriems žmonėms su jautria oda gali reaguoti, tačiau jos yra daug mažiau palyginus su daugeliu kitų.
kaip suprantu jis yra būtinas, kad gautųsi gera spalva ar kažkas panašaus.

Na Iridia dažuose rašo, jog to PPD nėra (pati netyrinėjau sudėties, nes neturėjau g.gif ), tai manyčiau gal galima ir be jo apsieiti g.gif Na tik jei to PPD minimaliai yra tai nors tiek ramina, bet va man turbūt reaguoja, nes galvos oda pastaruoju metu po dažymų dega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 03 18, 00:51)
Na ir nesitikiu naiviai, žinau, kad tai beveik neįmanoma, tik paprasčiausia tikėjausi kažkiek mažiau ir labiau į sąrašo galą tų blogiukų  g.gif  blush2.gif . Va gaila nebeturiu (ieškojau) senų dažų dėžutės palyginimui- labai buvo įdomu  blush2.gif
Na Iridia dažuose rašo, jog to PPD nėra (pati netyrinėjau sudėties, nes neturėjau g.gif ), tai manyčiau gal galima ir be jo apsieiti  g.gif Na tik jei to PPD minimaliai yra tai nors tiek ramina, bet va man turbūt reaguoja, nes galvos oda pastaruoju metu po dažymų dega  doh.gif

nu va jei atrasčiau tokius pat dažus kaip Naturtint ir dar be to PPD būtų nerealiai, kaži ar yra tokių? g.gif

vakar vakare ieškojau aš sudeties Iridia dažų bet jau neradau, dar reiks pabandyti, Tų blogiukų rašo nėra,,o kaip su visais kitais blogiais kaži, nieko neužsimina, kad nėra, tai įdomu labai.

aga ieškojau apie ta PPD naturtint dažuos, tai keik paskaičiau visur rašo labai minimaliai, bet jaučiu jei dega, musėt ir alergizuoja, gaila.
Aš ką pastebėjau, kad jei plaukai kuo ilgiau prieš dažymą neplauti tuo galva mažiau reaguoja, dabar spec neploviau 5 dienas, tai visiškai nieko nepajutau, net tas pirmas minutes kai užtepė dažus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 18, 11:02)
nu va jei atrasčiau tokius pat dažus kaip Naturtint ir dar be to PPD būtų nerealiai, kaži ar yra tokių?  g.gif

vakar vakare ieškojau aš sudeties Iridia dažų bet jau neradau, dar reiks pabandyti, Tų blogiukų rašo nėra,,o kaip su visais kitais blogiais kaži, nieko neužsimina, kad nėra, tai įdomu labai.

aga ieškojau apie ta PPD naturtint dažuos, tai keik paskaičiau visur rašo labai minimaliai, bet jaučiu jei dega, musėt ir alergizuoja, gaila.
Aš ką pastebėjau, kad jei plaukai kuo ilgiau prieš dažymą neplauti tuo galva mažiau reaguoja, dabar spec neploviau 5 dienas, tai visiškai nieko nepajutau, net tas pirmas minutes kai užtepė dažus.  thumbup.gif

Tai va labai įdomu tų Iridia dažų sudėtis na ir poveikis. Rašo irgi be amonijako ir, kad pašviesina iki 3 tonų, na knieti man juos išbandyti, jau ir būčiau išbandžiusi, bet mano mieste jų priedų mažais kiekiais neprekiauja, o pabandymui reikia vienam kartui g.gif
Man Naturtint pradžioje visai nieko ir kol dažau nieko, bet kai išsiplaunu jau, susitvarkau tada labai degina, o plauti aš ilgai irgi neplaunu prieš dažymą. Paskutinį kartą gal savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 03 18, 20:23)
Tai va labai įdomu tų Iridia dažų sudėtis na ir poveikis. Rašo irgi be amonijako ir, kad pašviesina iki 3 tonų, na knieti man juos išbandyti, jau ir būčiau išbandžiusi, bet mano mieste jų priedų mažais kiekiais neprekiauja, o pabandymui reikia vienam kartui  g.gif
Man Naturtint pradžioje visai nieko ir kol dažau nieko, bet kai išsiplaunu jau, susitvarkau tada labai degina, o plauti aš ilgai irgi neplaunu prieš dažymą. Paskutinį kartą gal savaitę  g.gif

net kai išplauni, oi nea,man su šiais dažiuakais visai jokios reakcijos nėra, na tik kelis kartus yra buvę, kad kai tik užtepdavo šiektiek pagrauždavo ir vsio.
niu nefaina, kad taip 4u.gif

įdomu, kaži jų ar klp būtų kur papirkti. norėtųsi ir tą sudėtį pirma pamatyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 18 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 18, 20:30)

įdomu, kaži jų ar klp būtų kur papirkti. norėtųsi ir tą sudėtį pirma pamatyti  g.gif

Klaipėdoje parduotuvėje "Vitrina Pro" Akropolyje ir BIG'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 03 18, 21:05)
Klaipėdoje parduotuvėje  "Vitrina Pro" Akropolyje ir BIG'e  mirksiukas.gif

o reiks būtinai užbėgt pasinagrinėti tą sudėtį ir pasiklausinėt konsultantės ką pati ji paskys, gal pavyks kitą savaitę kokią dieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 18, 21:22)
o reiks būtinai užbėgt pasinagrinėti tą sudėtį ir pasiklausinėt konsultantės ką pati ji paskys, gal pavyks kitą savaitę kokią dieną.  smile.gif

Įdomu labai, lauksiu atsiliepimų mirksiukas.gif blush2.gif . Aš tai dar nelabai visus blogiukus skiriu be kompiuterio pagalbos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O jei mano naturalūs plaukai tamsiai pilki ir, jei juos dažyčiau 6 N ar 7N, įdomu, ar gautųsi tokia spalva kaip pavaizduota buklete?
O gal tie 6N ir 7N tinka tik šviesiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2012 03 19, 09:26)
O jei mano naturalūs plaukai tamsiai pilki ir, jei juos dažyčiau 6 N ar 7N, įdomu, ar gautųsi tokia spalva kaip pavaizduota buklete?
O gal tie 6N ir 7N tinka tik šviesiems plaukams?

įveskit šių spalvų nr ir per google vaizdų paieška apieškokite vaizdų kaip atrodo po dažymo, aš manau, kad nudažytų
Atsakyti
Prisiskaiciau as cia jusu forumu ir pati nusprendziau isbandyt Naturtint dazus. Mano plaukai tamsus, mazdaug kaip 5 N - 6N, norejau truputi sviesesnes spalvos, nes vasara visad nublunku kaip reikiant.. Pardaveja patare isbandyti 7N, matysiu kas gausis.. (tikiuos ne ryza doh.gif ) pries tai plauku nedaziau daugiau nei pusantru metu, tikiuos gerai nusidazys g.gif
Atsakyti
QUOTE(biruchike @ 2012 03 23, 13:50)
Prisiskaiciau as cia jusu forumu ir pati nusprendziau isbandyt Naturtint dazus. Mano plaukai tamsus, mazdaug kaip 5 N - 6N, norejau truputi sviesesnes spalvos, nes vasara visad nublunku kaip reikiant.. Pardaveja patare isbandyti 7N, matysiu kas gausis.. (tikiuos ne ryza doh.gif ) pries tai plauku nedaziau daugiau nei pusantru metu, tikiuos gerai nusidazys  g.gif

nu tie dazai su N linke duot gelsva atspalvi. as daziau savo naturaliai sviesius su 10N tai islindo tas bjaurus geltonas atspalvis.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biruchike @ 2012 03 23, 12:50)
Prisiskaiciau as cia jusu forumu ir pati nusprendziau isbandyt Naturtint dazus. Mano plaukai tamsus, mazdaug kaip 5 N - 6N, norejau truputi sviesesnes spalvos, nes vasara visad nublunku kaip reikiant.. Pardaveja patare isbandyti 7N, matysiu kas gausis.. (tikiuos ne ryza doh.gif ) pries tai plauku nedaziau daugiau nei pusantru metu, tikiuos gerai nusidazys  g.gif

gali žinokit išlysti ryžumas, bet aišku dar ir nuo plaukų priklauso,linkiu, kad Jums tiktų puikiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juuulita @ 2012 03 23, 18:03)
nu tie dazai su N linke duot gelsva atspalvi. as daziau savo naturaliai sviesius su 10N tai islindo tas bjaurus geltonas atspalvis.. verysad.gif

o kodėl neišbandote 10A? analogas, bet turi to pilkinimo truputį ir sumažina tą geltonumą.
Atsakyti