Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(pantera72 @ 2012 02 19, 21:01)
Labai noriu išbandyti šiuos dažus (iš nuorodos, Iridia), bet vis nesiryžtu dėl baimės gautis apelsinine  doh.gif ,  o Jūs nebandėt vien tik su Nr.101? Kokia Jūsų natūrali plaukų spalva? Kaip dažniausia gaunasi šviesinant? Mano pilkai rudi plaukai turi raudono pigmento ir šviesinant dažnai gaunasi per daug geltoni į ryžumą  doh.gif . Tad ir įdomu atsiliepimai tų kas šviesino  g.gif

as pati nebandziau zaist su kitais atspalviais, i kirpykla atejau su spalvu misraine biggrin.gif smarkiai nusviejusiais galais (kazkada plaukai buvo balinti, dar saulej nubale), vidurine plauku dalis kiek tamsesne, nes kuri laika sviesinau sruogelem, o nuaugusios saknys gan tamsios (mano naturalus plaukai lietuviski, t.y, tokie pilkai rusvi, bet saknys buna gan tamsiai pilkos). Paprasiau, kad suvienodintu atspalvi, tai man daze tik nepilna puse plauku, iki kur prasidejo tie sviesinti galai. Kitaip, kirpeja sake, galai butu iseje violetiniai doh.gif Labai pergyvenau, kad neatitiks spalvos, bet labai gerai pataike su tuo miksu, kuri parasiau ankstesniam poste. Plauku spalva isejo tokia sviesiai auksine (tikrai ne geltona ar apelsinine), po keliu plovimu ji dar pasvieseja - ta pastebejo ir kirpeja, nes irgi tokiu paciu atspalviu dazosi smile.gif bet jei norit daugiau pelenu atspalvio, tai turbut reiktu daugiau to ash blond atspalvio deti g.gif
Atsakyti
As galvojau gal 5G g.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 03 03, 15:50)
As galvojau gal 5G g.gif

Spalva po 5G

nemanau, kad iseitu tokia spalva kaip jus rodete smile.gif
Papildyta:
Va cia po 6N

6N

ivairios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 kovo 2012 - 18:27
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 03, 18:35)
Spalva po 5G

nemanau, kad iseitu tokia spalva kaip jus rodete  smile.gif
Papildyta:
Va cia po 6N

6N

ivairios

Net negalvojau kad po 5G tokia gaunas doh.gif Ta 6N gera ypac kur saknys jos nufotografuots:) Aciu pirmadieni leksiu pirkti 6N spalvos:)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 03 03, 19:18)
Net negalvojau kad po 5G tokia gaunas doh.gif  Ta 6N gera ypac kur saknys jos nufotografuots:) Aciu pirmadieni leksiu pirkti 6N spalvos:)

na man ir rodos kad visai nebloga spalva turėtų išeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 03, 20:08)
na man ir rodos kad visai nebloga spalva turėtų išeiti  smile.gif

As neturiu kito pasirinkimo tik sia spalva dazyti nes mano plauku atspalvis toks kaip 6N ir kai nusidazau tamsiai plaukus turiu dazyt kas savaite kitaip sviecia saknys o sviesiai nusidazius atrodo kaip saknu dazai nebutu "eme" doh.gif Bet mano manymu man si spalva labiausiai tinka ax.gif
Atsakyti
na visai naturalus dazai niekaip man nenudazo,o vat naturtint labai patenkinta Nr 1N juodai juodi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 10 kovo 2012 - 20:07
QUOTE(linete33 @ 2012 03 10, 20:06)

mano draugė dažė 2N, tai išėjo irgi kaip visiškai juodi, net praėjus mėnesiui plaukai visai nenusiplovė ir nenubluko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 10 kovo 2012 - 23:30
QUOTE(JLab @ 2012 03 03, 22:24)
As neturiu kito pasirinkimo tik sia spalva dazyti nes mano plauku atspalvis toks kaip 6N ir kai nusidazau tamsiai plaukus turiu dazyt kas savaite kitaip sviecia saknys o sviesiai nusidazius atrodo kaip saknu dazai nebutu "eme" doh.gif  Bet mano manymu man si spalva labiausiai tinka ax.gif

Tai ar dažėte plaukus šia spalva, kaip išėjo? ax.gif
Atsakyti
Pasitikrinau Naturtint dažų sudėtį ir kaip mane nuvylė, kiek ten daug liūdnų veidukų po tris doh.gif doh.gif doh.gif , net ir tas PPD yra kuris dar daugiau blogas nei kur rašo, kad nėra "resorcinol" doh.gif doh.gif . Aišku negaliu patikrinti ir palyginti ant kiek geresni ar blogesni su prieš tai naudotais (Selective) dažais, nes nebeturiu dėžučių g.gif
Kaži kaip šių Iridia sudėtis, kas bandė ir turi sudėtį ant dėžutės, labai gundausi šiuos išbandyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bahama mama @ 2012 02 18, 21:55)
kuri laika daziausi kirpykloje siais dazais:
http://www.beautyfor...-ir-be-PPD-2323

plaukus sviesinu, jie su siek tiek gelsvu atspalviu, taciau jis iseidavo gan naturalus, be to, gelsvumui panaikinti naudoju Silver sampuna. Kirpeja uzrase tokia dazu formule: 10 g Nr. 009 (extra light blond) + 10 g Nr. 010 (platinum blond) + 60 ml aktyvatoriaus. Laikui begant, isgautas atspalvis pasvieseja. Manau, kad zaidziant su kitais numeriais galima isgauti ir ash blond atspalvi, man spalva parinko pagal galiuku spalva ir galiu pasakyt, kad pataike idealiai smile.gif

dabar dazau irgi kirpykloje su Alter ego Egocolor beamoniakiniais, sviesiu atspalviu yra nemazai  rolleyes.gif

Gal turit ir galit įmesti foto kaip atrodo plaukai dažyti Iridia dažais? O kaip aplamai Jūsų plaukai ar lengvai pasiduodantys šviesinimui, ta prasme dėl išlendamo apelsininio atspalvio šviesinant g.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 03 17, 16:43)
Pasitikrinau Naturtint dažų sudėtį ir kaip mane nuvylė, kiek ten daug liūdnų veidukų po tris  doh.gif  doh.gif  doh.gif , net ir tas PPD yra kuris dar daugiau blogas nei kur rašo, kad nėra "resorcinol"  doh.gif  doh.gif . Aišku negaliu patikrinti ir palyginti ant kiek geresni ar blogesni su prieš tai naudotais (Selective) dažais, nes nebeturiu dėžučių  g.gif
Kaži kaip šių Iridia sudėtis, kas bandė ir turi sudėtį ant dėžutės, labai gundausi šiuos išbandyti  g.gif
Papildyta:
Gal turit ir galit įmesti foto kaip atrodo plaukai dažyti Iridia dažais? O kaip aplamai Jūsų plaukai ar lengvai pasiduodantys šviesinimui, ta prasme dėl išlendamo apelsininio atspalvio šviesinant  g.gif  g.gif ?

čia ir pasikartosiu manau naivu tikėtis, kad dažai bus be visiškų blogiukų, čia gi ne chna. įdomumo dėliai panagrinėtumėte paprastų dažų sudėtį tai įtariu iš kojų išvirstumėte su kuo prieš tai plaukus dažėte ax.gif
Atsakyti
įspėjimas - Naturtint dažai turį minimalų kiekį PPD, tai yra cheminė medžiaga, kuri kai kuriems žmonėms su jautria oda gali reaguoti, tačiau jos yra daug mažiau palyginus su daugeliu kitų.
kaip suprantu jis yra būtinas, kad gautųsi gera spalva ar kažkas panašaus.
Atsakyti