QUOTE(pantera72 @ 2012 02 19, 21:01)
Labai noriu išbandyti šiuos dažus (iš nuorodos, Iridia), bet vis nesiryžtu dėl baimės gautis apelsinine , o Jūs nebandėt vien tik su Nr.101? Kokia Jūsų natūrali plaukų spalva? Kaip dažniausia gaunasi šviesinant? Mano pilkai rudi plaukai turi raudono pigmento ir šviesinant dažnai gaunasi per daug geltoni į ryžumą . Tad ir įdomu atsiliepimai tų kas šviesino
as pati nebandziau zaist su kitais atspalviais, i kirpykla atejau su spalvu misraine smarkiai nusviejusiais galais (kazkada plaukai buvo balinti, dar saulej nubale), vidurine plauku dalis kiek tamsesne, nes kuri laika sviesinau sruogelem, o nuaugusios saknys gan tamsios (mano naturalus plaukai lietuviski, t.y, tokie pilkai rusvi, bet saknys buna gan tamsiai pilkos). Paprasiau, kad suvienodintu atspalvi, tai man daze tik nepilna puse plauku, iki kur prasidejo tie sviesinti galai. Kitaip, kirpeja sake, galai butu iseje violetiniai Labai pergyvenau, kad neatitiks spalvos, bet labai gerai pataike su tuo miksu, kuri parasiau ankstesniam poste. Plauku spalva isejo tokia sviesiai auksine (tikrai ne geltona ar apelsinine), po keliu plovimu ji dar pasvieseja - ta pastebejo ir kirpeja, nes irgi tokiu paciu atspalviu dazosi bet jei norit daugiau pelenu atspalvio, tai turbut reiktu daugiau to ash blond atspalvio deti