Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Mintee @ 2012 02 19, 20:38)
Basari'a labai grazi spalva ir plaukai patys grazus  4u.gif

Merginos, kas perejot nuo paprastu dazu (siuo metu naudoju Loreal) prie Naturtint - ar labai jauciasi skirtumas, na, kad maziau plaukai alinami, gal maziau sauseja?  unsure.gif

Ir dar, kaip su spalvu atitikimu, ar daugmaz atitinka kas parodyta ant pakuotes ar geriau  imt tonu sviesesnius/tamsesnius dazus?  g.gif Dabar pas mane spalva Loreal recital preference 7.1  unsure.gif

ačiū 4u.gif
ką tikrai pastebėjau, tai galiukai dauuuug mažiau šakojasi, todėl net atrodo, kad tie plaukai greičiau auga thumbup.gif
na aš tai tikrai niekada nepereisiu vėl prie visisškai sintetinių dažų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 19, 17:20)
Va įdedu savo plaukų spalvą, kokia yra dažant su Naturtint dažais.

user posted image

Ten kur matosi, kad spalva tamsesnė, tai dažyta su 8A spalva, bet ne iš vieno karto.

Aha, labai gražūs patys plaukai, man tokie thumbup.gif thumbup.gif . Ir spalva labai graži thumbup.gif . Tai čia ši foto po paskutinio dažymo ar ankstesnio? g.gif Ir šaknis dažei vien tik su 8A g.gif ? Aš bandžiau vien tik su 8A per du kartus, bet tamsius man tik truputuką pašviesino, bet šviesių nepatamsina(kaip parodyta ant pakuotės) ir norint suvienodinti visus, jaučiu likusius reiktu dažyti su kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 19, 21:15)
Aha, labai gražūs patys plaukai, man tokie thumbup.gif  thumbup.gif . Ir spalva labai graži thumbup.gif . Tai čia ši foto po paskutinio dažymo ar ankstesnio?  g.gif Ir šaknis dažei vien tik su 8A g.gif ? Aš bandžiau vien tik su 8A per du kartus, bet tamsius man tik truputuką pašviesino, bet šviesių nepatamsina(kaip parodyta ant pakuotės) ir norint suvienodinti visus, jaučiu likusius reiktu dažyti su kita  g.gif

ačiū blush2.gif 4u.gif
nea, šaknis aš dažiau gi tas spalvytes maišius, bet kadangi tik apie cm ataugusias šaknis, tai nesimato šioje fotoje.
o ten tie kur per sprindi tamsesni, tai ten dažyti su 8A du kartus.
Atsakyti
O kas nors su grynu 8A visus plaukus bande dazyt? Ryzumas neislenda? g.gif

Basari'a - ten kur paauge plaukai ar gavo 10 + 8 dazu?

Kazin nebus man per sviesi ta 8A g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 19, 22:19)
O kas nors su grynu 8A visus plaukus bande dazyt? Ryzumas neislenda?  g.gif

Basari'a - ten kur paauge plaukai ar gavo 10 + 8 dazu?

Kazin nebus man per sviesi ta 8A g.gif

kur galai tai vien 10, tik viena kartą dėl spalvos trumpai buvau ištepus ir visus plaukus su 8, bet tai buvo birželio mėn, o tas sprindis tamsesnių tik su 8.
manau vieną kartą padažius su 8 tikrai neturėtų būti per šviesūs.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, atsiprašau už poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif , bet kai užgirstu kalbant tą temą per tv darosi pykta ir baisų, tad susiradau ir žiūriu, jog mes labai tam abejingi, tai negaliu tylėti, gal Jums tai irgi ne tas pats:
http://www.peticijos.lt/visos/3058
http://www.peticijos.lt/visos/6071
Atsakyti
Sveikos moterys, ir as isbandziau Naturtint. Daziau "Dark chesnut brown" spalva - sakyciau gavosi netgi tamsesne, nei tikejausi, beveik juoda. Keli pastebejimai dazant:
1. Kvapo beveik visiskai nera, odos beveik nepersti.
2. Mano plaukai siaip yra ploni, taciau labai sausi, garbanoti, tad issigandau, kad vienos pakuotes neuzteks,nes tokie sausi jautesi plaukai, labai greit "suvalge" dazus, bandziau stambiomis sukomis sukuoti, kad paskirstyt dazus, taciau sukos slydo labai sunkiai. Taciau isplovus ir panaudojus gamintoju prideta balzama - viskas kaipmat susiglotnino.
3. Siek tiek gailiuosi pasiemus per tamsia spalva. Mano plaukai nedazyti simta metu, visiskai naturalus, rusvi, sruogelesmis naturaliai "ryzavoti", tad panorau pasikeisti, patamsinti ir suvienodinti plauku spalva.

Dedu nuotrauku pavyzdziu PRIES ir PO. Abiem atvejais fotografuota su blicu ir be. Geriau atspalviams askleisti. ax.gif

Ziuresiu kaip laikysis spalva. Kita karta visgi imciau ne tokius tamsius. Nes visgi man cia per tamsiai ruda. doh.gif Ka manote?
PRIES:
user posted image
PO:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 01 kovo 2012 - 18:22
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 01, 18:51)
Sveikos moterys, ir as isbandziau Naturtint. Daziau "Dark chesnut brown" spalva - sakyciau gavosi netgi tamsesne, nei tikejausi, beveik juoda. Keli pastebejimai dazant:
1. Kvapo beveik visiskai nera, odos beveik nepersti.
2. Mano plaukai siaip yra ploni, taciau labai sausi, garbanoti, tad issigandau, kad vienos pakuotes neuzteks,nes tokie sausi jautesi plaukai, labai greit "suvalge" dazus, bandziau stambiomis sukomis sukuoti, kad paskirstyt dazus, taciau sukos slydo labai sunkiai. Taciau isplovus ir panaudojus gamintoju prideta balzama - viskas kaipmat susiglotnino.
3. Siek tiek gailiuosi pasiemus per tamsia spalva. Mano plaukai nedazyti simta metu, visiskai naturalus, rusvi, sruogelesmis naturaliai "ryzavoti", tad panorau pasikeisti, patamsinti ir suvienodinti plauku spalva.

Dedu nuotrauku pavyzdziu PRIES ir PO. Abiem atvejais fotografuota su blicu ir be. Geriau atspalviams askleisti.  ax.gif

Ziuresiu kaip laikysis spalva. Kita karta visgi imciau ne tokius tamsius. Nes visgi man cia per tamsiai ruda.  doh.gif Ka manote?
PRIES:
user posted image
PO:
user posted image

man tai prieš gražesni, ypač trečioj foto kur prieš dažymą labai gražūs bigsmile.gif
bet nesijaudink, jie pasiplaus.
dabar atrodo juodi labai, bet gal prie veiduko tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juuulita @ 2012 03 02, 01:17)
man tai prieš gražesni, ypač trečioj foto kur prieš dažymą labai gražūs bigsmile.gif
bet nesijaudink, jie pasiplaus.
dabar atrodo juodi labai, bet gal prie veiduko tinka smile.gif

Man irgi pries grazesni,po dazymo atrodo sausesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 03 02, 01:40)
Man irgi pries grazesni,po dazymo atrodo sausesni  g.gif

Aha, man irgi grazesni pries dazyma. doh.gif Na, mano klaida, norejau pasiryskint... siaip be saules sviesos mano naturalus plaukasi blankus tokie, pilkoki, vis i veidrodi paziurejus norejosi kazkokio cinkelio... Ir atejo laikas. Bet tikrai kita karta dazysiu sviesesniais.. Sie "Dark chesnut brown" man ne tokie jau ir "brown"... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 kovo 2012 - 15:55
Sveiki reikia pagalbos! Noriu tokios spalvos plauku kaip siame video http://www.youtube.c...;feature=relmfu. Kokius dazus is naturalesniu pasiulitumet kad gautusi tokia spalva (mano plaukai siuo metu dazyti yra rudi su auksiniu atspalviu) butu idealiausia kad padetumet issirinkti panasiausia spalva i sita is naturtint dazu paletes:)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 03 03, 12:38)
Sveiki reikia pagalbos! Noriu tokios spalvos plauku kaip siame video http://www.youtube.c...;feature=relmfu. Kokius dazus is naturalesniu pasiulitumet kad gautusi tokia spalva (mano plaukai siuo metu dazyti yra  rudi su auksiniu atspalviu) butu idealiausia kad padetumet issirinkti panasiausia spalva i sita is naturtint dazu paletes:)

manau gal 6N ar 7N. ax.gif
Atsakyti