Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Sveikos norejau paklausti ar jums nuo naturtint sviesiu dazu irgi galva niesti kai tik istepi o poto praeina ir ar jum galva syla bunant su tais dazais nes man kazkaip keista oda niezti ir syla g.gif Kad biski paniesti tai man nuo visu dazu bet kad taip ir dar syla niekad nera buve schmoll.gif
Atsakyti
kuri laika daziausi kirpykloje siais dazais:
http://www.beautyfor...-ir-be-PPD-2323

plaukus sviesinu, jie su siek tiek gelsvu atspalviu, taciau jis iseidavo gan naturalus, be to, gelsvumui panaikinti naudoju Silver sampuna. Kirpeja uzrase tokia dazu formule: 10 g Nr. 009 (extra light blond) + 10 g Nr. 010 (platinum blond) + 60 ml aktyvatoriaus. Laikui begant, isgautas atspalvis pasvieseja. Manau, kad zaidziant su kitais numeriais galima isgauti ir ash blond atspalvi, man spalva parinko pagal galiuku spalva ir galiu pasakyt, kad pataike idealiai smile.gif

dabar dazau irgi kirpykloje su Alter ego Egocolor beamoniakiniais, sviesiu atspalviu yra nemazai rolleyes.gif
Atsakyti
Mergytes, patarkit , kokia spalva imti is naturtint, kad atitiktu is Lorealio 8.1 arba 9.1 spalva? Va tokia?
http://www.loreal-pa...ash-blonde.aspx
Ar isvis imanoma kazka panasaus isgauti? Naturalus mano plaukai tipiski lietuviski peles spalvos, atitinka mazdaug 6-7 numeri.
Atsakyti
Gal kuri zino, kaip isgauti tokia naturalia spalva, kuri butu ne juoda, bet tamsi pilka. Dabar vis dazau su ivairiais dazais brown spalva, bet... nu niekaip nerandu tokios kokios noriu. Kiek suprantu ji turi tureti ash sudety, nes pilkumas yra. Visada islenda rausvumas arba gelsvumas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 18, 21:30)
Sveikos norejau paklausti ar jums nuo naturtint sviesiu dazu irgi galva niesti kai tik istepi o poto praeina ir ar jum galva syla bunant su tais dazais nes man kazkaip keista oda niezti ir syla g.gif  Kad biski paniesti tai man nuo visu dazu bet kad taip ir dar syla niekad nera buve schmoll.gif

man ir užtepus tik tik dažus nori kaip ir šiektiek paniežtieti, bet praeina, o kaitinimo tai lyg nepastebėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2012 02 19, 00:12)
Mergytes, patarkit , kokia spalva imti is naturtint, kad atitiktu is Lorealio 8.1 arba  9.1 spalva? Va tokia?
http://www.loreal-pa...ash-blonde.aspx
Ar isvis imanoma kazka panasaus isgauti? Naturalus mano plaukai tipiski lietuviski peles spalvos, atitinka mazdaug 6-7 numeri.

gal 8A g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 18, 16:23)
Kaži kodėl Jums gaunasi žalsvas atspalvis- turbūt Jūsų plaukai turi žalio pigmento jei gaunasi žalsvas atspalvis  g.gif  g.gif  g.gif

Plaukai neturi zalio atspalvio, jis islenda neatitinkamai sumaisius dazus pagal plaukuose vyraujanty pigmenta smile.gif Siaip dazniausiai man jis islenda dazant su ash arba neutral, bet praeita karta buvo gerai, tik tamsesne spalvyte daziau smile.gif Anyway, zadu greit y LT gryzt, mano kirpeja sutvarkys kaip visada ir pabars biggrin.gif
Atsakyti
Va įdedu savo plaukų spalvą, kokia yra dažant su Naturtint dažais.

user posted image

Ten kur matosi, kad spalva tamsesnė, tai dažyta su 8A spalva, bet ne iš vieno karto.
Atsakyti

o koks nr cia?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 19, 17:20)
Ten kur matosi, kad spalva tamsesnė, tai dažyta su 8A spalva, bet ne iš vieno karto.

Natūralūs tamsūs pas jus? smile.gif Labai graži spalva ypač galų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.mama: 19 vasario 2012 - 17:35
Dažyta su 10A, spalvai pagyvinti trumpai laikant buvo padažyti su 8A, o viršus su 8A.
bet kur šviesiau tokie yra nuo vasaros.
Papildyta:
QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 19, 17:35)
Natūralūs tamsūs pas jus? smile.gif  Labai graži spalva ypač galų 4u.gif

aga, tamsūs, tokie tikri lietuviški biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 19 vasario 2012 - 18:04
Basari'a labai grazi spalva ir plaukai patys grazus 4u.gif

Merginos, kas perejot nuo paprastu dazu (siuo metu naudoju Loreal) prie Naturtint - ar labai jauciasi skirtumas, na, kad maziau plaukai alinami, gal maziau sauseja? unsure.gif

Ir dar, kaip su spalvu atitikimu, ar daugmaz atitinka kas parodyta ant pakuotes ar geriau imt tonu sviesesnius/tamsesnius dazus? g.gif Dabar pas mane spalva Loreal recital preference 7.1 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2012 02 18, 21:55)
kuri laika daziausi kirpykloje siais dazais:
http://www.beautyfor...-ir-be-PPD-2323

plaukus sviesinu, jie su siek tiek gelsvu atspalviu, taciau jis iseidavo gan naturalus, be to, gelsvumui panaikinti naudoju Silver sampuna. Kirpeja uzrase tokia dazu formule: 10 g Nr. 009 (extra light blond) + 10 g Nr. 010 (platinum blond) + 60 ml aktyvatoriaus. Laikui begant, isgautas atspalvis pasvieseja. Manau, kad zaidziant su kitais numeriais galima isgauti ir ash blond atspalvi, man spalva parinko pagal galiuku spalva ir galiu pasakyt, kad pataike idealiai smile.gif

dabar dazau irgi kirpykloje su Alter ego Egocolor beamoniakiniais, sviesiu atspalviu yra nemazai  rolleyes.gif

Labai noriu išbandyti šiuos dažus (iš nuorodos, Iridia), bet vis nesiryžtu dėl baimės gautis apelsinine doh.gif , o Jūs nebandėt vien tik su Nr.101? Kokia Jūsų natūrali plaukų spalva? Kaip dažniausia gaunasi šviesinant? Mano pilkai rudi plaukai turi raudono pigmento ir šviesinant dažnai gaunasi per daug geltoni į ryžumą doh.gif . Tad ir įdomu atsiliepimai tų kas šviesino g.gif
Atsakyti