Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 02 17, 19:45)
nu pagal aprašyma tai susiviliočiau tuo Giovanni.
a tai tikrai tikrai nieko jis nepadaro?

už dviejų mėnesiuku  bigsmile.gif
Papildyta:
įdomu kaip šitas dar, reik gal temoje užklausti  g.gif
pilkintojas

Na kai bendravau su naudojančia ta Giovanni, tai rašė, kad lyg ir tik jis neleidžia nugeltonuoti plaukams ar pan. na kažką tokio blush2.gif , bet nedažo. O apie tą antrą, tikrai įdomu, nemačiau, tiesą pasakius nelabai ir ieškojau doh.gif . Įdomu užklausti mergaičių temoje g.gif . Aš tik tą Giovani įsimečiau į norų krepšį g.gif g.gif g.gif .
O, tai ant sv.Velykų ir turėsit angel.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 21:36)
Na kai bendravau su naudojančia ta Giovanni, tai rašė, kad lyg ir tik jis neleidžia nugeltonuoti plaukams ar pan. na kažką tokio blush2.gif , bet nedažo. O apie tą antrą, tikrai įdomu, nemačiau, tiesą pasakius nelabai ir ieškojau  doh.gif . Įdomu užklausti mergaičių temoje  g.gif . Aš tik tą Giovani įsimečiau į norų krepšį  g.gif  g.gif  g.gif .
O, tai ant sv.Velykų ir turėsit  angel.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš jau ta Shikai nurašau yra du dideli blogiukai ir dar net silikono, tai tikrai neimsiu ax.gif

o tai tas Giovanni visai geltonumo nenuima?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 17, 21:52)
aš jau ta Shikai nurašau yra du dideli blogiukai ir dar net silikono, tai tikrai neimsiu  ax.gif

o tai tas Giovanni visai geltonumo nenuima?

Ir man taip pasirodė dėl to Shikai g.gif g.gif g.gif . Dėl Giovani, mergyt, nežinau, negaliu pasakyti, aš nebandžiau jo blush2.gif blush2.gif , o ką rašė bandžiusi mergaitė nebe pamenu tiksliai blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Pabandyk dar paieškoti atsiliepimų iHerb bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vel daziau plaukucius - sy karta 10N plius kokia 1/5 8G. Tai ka, ryza gavaus lotuliukas.gif Mano plaukai linke ryzeti.. Nieko matyt nebus, teks dazyti su siais, bet tonuoti ant virsaus su tais beamoniakiniais is normaliu daziuku..Nes spalva baisi gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 17, 22:21)
Sveikos, vel daziau plaukucius - sy karta 10N plius kokia 1/5 8G. Tai ka, ryza gavaus lotuliukas.gif Mano plaukai linke ryzeti.. Nieko matyt nebus, teks dazyti su siais, bet tonuoti ant virsaus su tais beamoniakiniais is normaliu daziuku..Nes spalva baisi gavos smile.gif

O kam Jus maišėt tos 8G jei ir taip linke ryžėti g.gif g.gif ? Man ir be G tono, dažant 10A+ 8A gaunasi su auksiniu atspalviu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 23:27)
O kam Jus maišėt tos 8G jei ir taip linke ryžėti  g.gif  g.gif ? Man ir be G tono, dažant 10A+ 8A gaunasi su auksiniu atspalviu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jeigu dazyciau su A arba tik su N gautusi zalsvas atspalvis smile.gif Taip kad kazkiek turiu ypilti smile.gif Ir taip va saknys gavos labai sviesios, o per visa ilgy plauka truputuka "murzinas", nusiplaus aisku per pora kartu, bet jeigu jau daug zalsvumo, tai tada bedele - ne karta turejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 22:09)
Ir man taip pasirodė dėl to Shikai  g.gif  g.gif  g.gif . Dėl Giovani, mergyt, nežinau, negaliu pasakyti, aš nebandžiau jo  blush2.gif  blush2.gif , o ką rašė bandžiusi mergaitė nebe pamenu tiksliai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif . Pabandyk dar paieškoti atsiliepimų iHerb bloge  mirksiukas.gif

nieko gero ir bloge apie jį nerašo, tai net nežinau ar imti, jei jokio efekto nebus ax.gif

kaži kaip šie dažai ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 18, 01:08)
nieko gero ir bloge apie jį nerašo, tai net nežinau ar imti, jei jokio efekto nebus  ax.gif

kaži kaip šie dažai ?
user posted image

Daug kas bandziusiu Naturtint ir Herbatint rase, kad Naturtint labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 18, 00:10)
Daug kas bandziusiu Naturtint ir Herbatint rase, kad Naturtint labiau patinka smile.gif

nu va aš dabar irgi pasigooglinau, tai aga, taip ir yra, tai gal geriau ir nebandysiu ax.gif

o Jūs gal esate bandžiusi Giovanni pilkintoja?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 18, 01:14)
nu va aš dabar irgi pasigooglinau, tai aga, taip ir yra, tai gal geriau ir nebandysiu  ax.gif

o Jūs gal esate bandžiusi Giovanni pilkintoja?

Ne, nes kai jy naudojau, UK dar nebuvo pirkt. O dabar bandau isgaut tamsia blond, nes su sviesia ir tokiu ryzumu kankinciaus ilgai, ir taip 5 metus pastovus dazymai, tonavimai, pilkintojai.. Daug money iseina biggrin.gif
Atsakyti
Kaži kaip šitie dažai?
jie neturi nei peroksido, nei amoniako, tai vos ne kaip ilgalaikis pilkinantis šampūnas
user posted image
surya

kaži jei su juo poto perdažyti plaukus, tai turėtų ilgesniam laikui, bent porai savaičių nuimti ta geltonumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 17, 23:42)
Jeigu dazyciau su A arba tik su N gautusi zalsvas atspalvis smile.gif  Taip kad kazkiek turiu ypilti smile.gif Ir taip va saknys gavos labai sviesios, o per visa ilgy plauka truputuka "murzinas", nusiplaus aisku per pora kartu, bet jeigu jau daug zalsvumo, tai tada bedele - ne karta turejau blush2.gif

Kaži kodėl Jums gaunasi žalsvas atspalvis- turbūt Jūsų plaukai turi žalio pigmento jei gaunasi žalsvas atspalvis g.gif g.gif g.gif
Atsakyti