Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Taigi, kaip rašei, sruogelę pabandyk  - aš tai neiškenčiu, visada nuo sruogelės pabandau 

isbandziau ant sruogos. na, yra toks baklazano atspalvis, siaip pilka spalva, bet tas atspalvis man neee schmoll.gif gal reiktu maisyt su kazkokiais, kurie daugiau aukso spalvos turi? patarkit, kas nusimanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2012 02 14, 19:28)
Sveikos, prašau patarimo ir pagalbos.
Situacija tokia: mano natūtarali plaukų spalva - pelenų. Dažiau plaukus Alfaparf dažais, šviesia spalva. Kadangi namuose vanduo turi labai daug geležies, tai plaukai yra....ryži. Norėčiau "pereiti" prie naūralių plaukų dažų, tik klausimas: ar natūralūs "nuims" geltoną spalvą? Ar jie pakankamai stiprūs? Norėčiau šviesios spalvos, bet bijau, kad situacija dar labiau nepablogėtų ax.gif

Jei ir nuims, tai vistiek ryza busite, del vandens 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2012 02 14, 23:03)
isbandziau ant sruogos. na, yra toks baklazano atspalvis, siaip pilka spalva, bet tas atspalvis man neee  schmoll.gif  gal reiktu maisyt su kazkokiais, kurie daugiau aukso spalvos turi? patarkit, kas nusimanot  smile.gif

Gali maisyti su 8G arba su 10G, tik deti maziau. Siaip pradedant dazyt sunku nuspet rezultatus - daug pinigu ir laiko reikia isleisti, kol atsitaikai, bet manau verta smile.gif Va ir as laukiu sekancio dazymo, eksperimentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
http://www.naturtint...tint-models.php

va cia rodo kas gaunasi maisant spalvas, tai jei viena dalis 8N ir 2 dalys 8 G tai gaunasi tokia kaip ryza g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 02 15, 00:21)
http://www.naturtint...tint-models.php

va cia rodo kas gaunasi maisant spalvas, tai jei viena dalis 8N ir 2 dalys 8 G tai gaunasi tokia kaip ryza  g.gif

Tai kas jums liepia 2 dalis 8G pilt? Galit ir kamstuka, kokia 1/5, kad nuimtu ta baklaza, per didely pilkuma smile.gif
Atsakyti
Tai kas jums liepia 2 dalis 8G pilt? Galit ir kamstuka, kokia 1/5, kad nuimtu ta baklaza, per didely pilkuma 

manau pasimaisysiu as po kamsteli abieju spalvu per puse pradziai, paziuresiu, kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 07, 17:26)
niu va dažiau šiandien plaukučius  ax.gif

reziumė maišant 10N su 8A: tikėjausi šviesesnės plaukų spalvos, bet neišėjo. bet tikrai daug šviesiau nei išeidavo dažant vien tik su 8A. Šviesumas manau išėjo toks pat kaip dažant vien su 10A, bet mažiau to geltonumo. ax.gif

Na ir aš vakar nusidažiau ax.gif . Nemaišiau spalvų, dažiau tik su 10A- šį kart spalva gavosi pakenčiama, ne tokia labai, labai geltona, o švelniai gelsva- manau šįsyk nebe dažysiu po savaitės kita dar spalva, tik aišku laikiau ne 40min. (niekad ir nelaikiau tiek), o pusantros val. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Beje nesuprantu kas darosi, gal kokia alergija ar kas po dažymo doh.gif - kelintą kartą po dažymo procedūrų, jau išsiplovus ir išdžiovinus plaukus, galvos oda kažkaip ne maloniai tempia, degina, peršti, prisilietus lyg skauda, išberta nėra doh.gif doh.gif doh.gif , tai galvoju dėl ko, kas vyksta. Aišku man ir šiaip ją kartais paniežti, būna keli niežtintys spuogeliai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 09:58)
Na ir aš vakar nusidažiau  ax.gif . Nemaišiau spalvų, dažiau tik su 10A- šį kart spalva gavosi pakenčiama, ne tokia labai, labai geltona, o švelniai gelsva- manau šįsyk nebe dažysiu po savaitės kita dar spalva, tik aišku laikiau ne 40min. (niekad ir nelaikiau tiek), o pusantros val.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
Beje nesuprantu kas darosi, gal kokia alergija ar kas po dažymo  doh.gif - kelintą kartą po dažymo procedūrų, jau išsiplovus ir išdžiovinus plaukus, galvos oda kažkaip ne maloniai tempia, degina, peršti, prisilietus lyg skauda, išberta nėra  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai galvoju dėl ko, kas vyksta. Aišku man ir šiaip ją kartais paniežti, būna keli niežtintys spuogeliai  g.gif  blush2.gif

aš ir nusprendusi dažyti kai tuos išnaudosiu tik 10A.
tai pabandykite nedažyti, bent man tai tas geltonumas atsiplauna po kokių trijų kartų thumbup.gif
nu va 4u.gif
o gal taip, kad ilgai tiek laikote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 17, 10:13)
aš ir nusprendusi dažyti kai tuos išnaudosiu tik 10A.
tai pabandykite nedažyti, bent man tai tas geltonumas atsiplauna po kokių trijų kartų  thumbup.gif
nu va  4u.gif
o gal taip, kad ilgai tiek laikote?  ax.gif

Tai ir man taip pat- truputį pablunka tas geltonumas, na jei dar su kokiu dažančiu šampūnu išplovus (nors ir ne labai geriečiu blush2.gif ).
Na ir aš taip galvoju- gal nuo ilgo laikymo, vis gi peroksido yra, tai kažkiek ir sudirgina, padegina turbūt g.gif g.gif g.gif Na, bet trumpiau palaikius per daug apelsininis viščiukas gautusi doh.gif doh.gif doh.gif . Bandysiu prieš plaunant plaukus kokią nors aliejinę kaukę į odą įtrinti, kad kiek nuramintų, padrėkintų odą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 10:27)
Tai ir man taip pat- truputį pablunka tas geltonumas, na jei dar su kokiu dažančiu šampūnu išplovus (nors ir ne labai geriečiu  blush2.gif ).
Na ir aš taip galvoju- gal nuo ilgo laikymo, vis gi peroksido yra, tai kažkiek ir sudirgina, padegina turbūt  g.gif  g.gif  g.gif Na, bet trumpiau palaikius per daug apelsininis viščiukas gautusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Bandysiu prieš plaunant plaukus kokią nors aliejinę kaukę į odą įtrinti, kad kiek nuramintų, padrėkintų odą  blush2.gif

tai musėt nugraužia truputuką, aš dabar laikiau tik 40 min, nes esu nestuke.gif , bet poto bandysiu palaikyti valandą gal valandą su trupučiu, iki pusantros tada geriau nelaikysiu, nes mano galva labai jautri ax.gif
o tame iherb nėra kaži kokio to pilkinančio šampūno, kad nebūtų tiek blogių kaip tame eiliniame? g.gif

patariu pabandyti su avokadų arba makadamijų riešutų, man lb liuks, bet aš jau tepu kai po dažymo pirmą kart jau reik plauti plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 17, 12:46)
tai musėt nugraužia truputuką, aš dabar laikiau tik 40 min, nes esu  nestuke.gif , bet poto bandysiu palaikyti valandą gal valandą su trupučiu, iki pusantros tada geriau nelaikysiu, nes mano galva labai jautri  ax.gif
o tame iherb nėra kaži kokio to pilkinančio šampūno, kad nebūtų tiek blogių kaip tame eiliniame?  g.gif

patariu pabandyti su avokadų arba makadamijų riešutų, man lb liuks, bet aš jau tepu kai po dažymo pirmą kart jau reik plauti plaukus.

Tai taip, pagraužė, nors iš "Sveikų produktų" teigė jog po nustatyto instrukcijoje dažymo laiko dažai nebeaktyvūs, bet, kad turiu rezultatus iš praktikos g.gif g.gif g.gif . O gerai- kaip tik dar turiu makadamijų aliejaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Iherb yra toks šampūnas http://www.iherb.com...0-ml/19042?at=0 , aš jo nebandžiau dar, tik rašė kas naudoja, jog jis nėra dažantis. Dar toks yra http://www.aveda.co....CFcshtAodzzWNdw, rašė gerus atsiliepimus, tik nežinau kur jį būtų lengviau gauti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

P.S. tai kada tas pagausėjimas nestuke.gif pas jus laukiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 17 vasario 2012 - 15:29
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 17, 15:27)
Tai taip, pagraužė, nors iš "Sveikų produktų" teigė jog po nustatyto instrukcijoje dažymo laiko dažai nebeaktyvūs, bet, kad turiu rezultatus iš praktikos  g.gif  g.gif  g.gif . O gerai- kaip tik dar turiu makadamijų aliejaus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Iherb yra toks šampūnas http://www.iherb.com...0-ml/19042?at=0 , aš jo nebandžiau dar, tik rašė kas naudoja, jog jis nėra dažantis. Dar toks yra http://www.aveda.co....CFcshtAodzzWNdw, rašė gerus atsiliepimus, tik nežinau kur jį būtų lengviau gauti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

P.S. tai kada tas pagausėjimas  nestuke.gif  pas jus laukiamas  mirksiukas.gif

nu pagal aprašyma tai susiviliočiau tuo Giovanni.
a tai tikrai tikrai nieko jis nepadaro?

už dviejų mėnesiuku bigsmile.gif
Papildyta:
įdomu kaip šitas dar, reik gal temoje užklausti g.gif
pilkintojas
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 14, 22:09)
Jei ir nuims, tai vistiek ryza busite, del vandens 4u.gif

Pasirysiu plauti su pirktiniu vandeniu doh.gif
Atsakyti