Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 02 08, 17:20)
su mielu noru ideciau, bet neturiu fotopaparato, mazius man jau rudeni sukule ir nera niekaip kaip nusipirkti naujo  ax.gif
o isejo spalva zinok panasiai, kaip dejau tada foto,pati pirma, na gal kokia pustoniu tamsesne.
as nezinau, jauciu, kad kai sunaudosiu dazus, nebemaisysiu ir dazysiu su 10A, nes skirtumas labai nezymus, nebent ka naujo cia sumastytume  biggrin.gif  thumbup.gif

Na taip, kai galvų daug, tai ir susigalvoja kažkas naujo hihihi.gif lotuliukas.gif Nu jei gavosi kaip toj senoj pirmoj foto, tai graži thumbup.gif . Klausyk, o jei pabandytum (jei turi galimybę) nufotkinti su mob.telefonu g.gif g.gif g.gif
Aš tai labai norėčiau, kad ir Lietuvos rinkoje atsirastų ta 9.31 spalva- labai norėčiau išbandyti, gal būtų idealiausia g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2012 02 08, 15:13)
na as juos nusipirkau, nes rinkom rinkom su pardaveja ir is 6-7 numeriu man visi tamsus pasirode, o tie sviesesni jau er sviesus, nepatamsintu manau, tai man logiskiausia sita pasirode.
mano irgi naturalus plaukai butu kaip sitie, tai super butu isgaut kazka panasaus.
bet mastau, kad jei ant zilu gerai, tai ant labai sviesiu gal irgi  g.gif

zodziu isbandysiu (pradziai sruoga gal) ir pranesiu kaip kas.

Aga būtų įdomu atsiliepimai- lauksim thumbup.gif . O kokia natūrali tavo spalva- kaip 8N spalvos ant dėžutės- gerai supratau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 08 vasario 2012 - 21:08
Aga būtų įdomu atsiliepimai- lauksim  . O kokia natūrali tavo spalva- kaip 8N spalvos ant dėžutės- gerai supratau 

aha, tokia panasi, pilka lietuviska, bet balinau visada, o dabar mastau naturalesne spalva isgaut. su tikrais cheminiais dazais tas galima sakyt neimanoma..

tai gal su sitais g.gif dar kaupiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 02 09, 10:32)
aha, tokia panasi, pilka lietuviska, bet balinau visada, o dabar mastau naturalesne spalva isgaut. su tikrais cheminiais dazais tas galima sakyt neimanoma..

tai gal su sitais  g.gif  dar kaupiuosi  biggrin.gif

Taigi, kaip rašei, sruogelę pabandyk mirksiukas.gif - aš tai neiškenčiu, visada nuo sruogelės pabandau thumbup.gif
Atsakyti
na jo, tik nzn ar maisyt visus dazus, ar kaip..nes neatitaikysiu kiekiu, jei maziau..
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 02 09, 12:19)
na jo, tik nzn ar maisyt visus dazus, ar kaip..nes neatitaikysiu kiekiu, jei maziau..

Aš tai atsiskiriu mažą sruogelę, o dažų užsimaišau po kamštelį arba du (dažyklio ir ryškiklio) mirksiukas.gif , o be to ir kai dažau tik šaknis nemaišau visų dažų, o tik puse- jei matau, kad neužteks tada dar po kokį 10ml. mirksiukas.gif Dažų dozavimui naudoju indelį su matuokle. Kažkada perkant dažus įpylė reikiama kiekį aktyvatoriaus, tai ir pasilikau ir dar turėjau juos du, bet vieną išmečiau, galvojau perkant vėl gausiu, bet pasikeitė situacija- dabar gailiuosi, kad išmečiau doh.gif
Atsakyti
Ar bandete kada tokius dazu purskinkius kur sviesina plaukus per laika, raso kad naturalus, bet kazin ar nekenkia plaukam?
Atsakyti
QUOTE(Braske3 @ 2012 02 09, 17:27)
Ar bandete kada tokius dazu purskinkius kur sviesina plaukus per laika, raso kad naturalus, bet kazin ar nekenkia plaukam?

Kokie cia?Tie purskalai kur tipo ant saules sviesina? g.gif Nepasakyciau, kad nekenkia jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 08, 21:11)
Na taip, kai galvų daug, tai ir susigalvoja kažkas naujo hihihi.gif  lotuliukas.gif Nu jei gavosi kaip toj senoj pirmoj foto, tai graži  thumbup.gif . Klausyk, o jei pabandytum (jei turi galimybę) nufotkinti su mob.telefonu  g.gif  g.gif  g.gif
Aš tai labai norėčiau, kad ir Lietuvos rinkoje atsirastų ta 9.31 spalva- labai norėčiau išbandyti, gal būtų idealiausia  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
Aga būtų įdomu atsiliepimai- lauksim  thumbup.gif . O kokia natūrali tavo spalva- kaip 8N spalvos ant dėžutės- gerai supratau  blush2.gif  blush2.gif

dabar tikrai nėra galimybės man imest foto, bet sakau spalvyte lb panaši, gal truputuka tamsesnė. Manau tikrai daugiau bent šių spalvų nemaišysiu, nes efektas galima sakyti beveik taspats man kaip dažant vien tik su 10A ax.gif
nu bet jau susitaikiau, manau su natūraliais nieko daugiau mano plaukų neis pašviesint, tai jau geriau taip, bet su šiais dažais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 09 vasario 2012 - 21:11
Beje merginukes, 9.31 stabdomas gaminti ir UK, nes daugiau jie nebedarys sitos spalvytes ir dar kazkokios vienos - dabar nepamenu g.gif Ydomu kodel blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 10, 07:55)
Beje merginukes, 9.31 stabdomas gaminti ir UK, nes daugiau jie nebedarys sitos spalvytes ir dar kazkokios vienos - dabar nepamenu g.gif Ydomu kodel blink.gif

Na tikrai, kad gaila, nors ir pas mus jų nėra, bet kaži kurią dar spalvą, tikiuosi ne iš tų ką mes naudojame doh.gif doh.gif doh.gif . Ir tikrai įdomu kodėl g.gif g.gif g.gif ... Va čia kol kas dar ji yra http://www.iherb.com...5-ml/23793?at=0, bet va jie čia tik brangiau gaunasi nei pas mus verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinot, ar Kaune yra kirpyklu, dazanciu Philip Martins dazais? Pries keleta menesiu su jais daze plaukus Druskinininkuose, labai patiko:)
Atsakyti
Sveikos, prašau patarimo ir pagalbos.
Situacija tokia: mano natūtarali plaukų spalva - pelenų. Dažiau plaukus Alfaparf dažais, šviesia spalva. Kadangi namuose vanduo turi labai daug geležies, tai plaukai yra....ryži. Norėčiau "pereiti" prie naūralių plaukų dažų, tik klausimas: ar natūralūs "nuims" geltoną spalvą? Ar jie pakankamai stiprūs? Norėčiau šviesios spalvos, bet bijau, kad situacija dar labiau nepablogėtų ax.gif
Atsakyti