gal nusisnekesiu, bet kazin kas gautus, jei nusidazyciau naturalesniais dazais artimai i savo spalva, kad plaukas prisisunktu tu dazu ir taptu storesnis, labiau blizgetu? manieji plaukai labai ploni, silpi, linke luzineti, beprotiskai elektrinas.
neisgalvoju, ka su jais daryt
QUOTE(Amellie @ 2012 02 05, 14:05)
gal nusisnekesiu, bet kazin kas gautus, jei nusidazyciau naturalesniais dazais artimai i savo spalva, kad plaukas prisisunktu tu dazu ir taptu storesnis, labiau blizgetu? manieji plaukai labai ploni, silpi, linke luzineti, beprotiskai elektrinas.
Blizget nuo Naturtint daugiau blizgetu, bet jau storumo tikrai neduos, tokiu stebuklu nebuna, kitaip tureciau liucio karcius ( anksciau dazydavau labai daznai)
QUOTE(Amellie @ 2012 02 05, 13:05)
O nenorit geriau pabandyt kokių procedūrų salonuose? Laminato pavyzdžiui, tik ne kokio salermo, o Paul Mitchell turbūt būtų vienintelis vertas dėmėsio. Taip pat girdėjau gerų atsiliepimų apie Inner Effect procedūrą arba čia gal jums tiktų,pati norėjau bandyt, yra specialiai labai ploniems plaukams http://www.salonasex...mas-ir-ritualai . Pati anksčiau netikėjau jų veiksmingumu, bet kai kurios tikrai vertos dėmesio,o su dažymais patarčiau neprasidėt, nes kiekvienas plaukas skirtingai reaguoja ir spalva idealiai kaip savo natūrali sunkiai atitaikysit, vis tiek skirsis Atsiprašau už off topic
niu va dažiau šiandien plaukučius
reziumė maišant 10N su 8A: tikėjausi šviesesnės plaukų spalvos, bet neišėjo. bet tikrai daug šviesiau nei išeidavo dažant vien tik su 8A. Šviesumas manau išėjo toks pat kaip dažant vien su 10A, bet mažiau to geltonumo.
reziumė maišant 10N su 8A: tikėjausi šviesesnės plaukų spalvos, bet neišėjo. bet tikrai daug šviesiau nei išeidavo dažant vien tik su 8A. Šviesumas manau išėjo toks pat kaip dažant vien su 10A, bet mažiau to geltonumo.
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 07, 17:26)
niu va dažiau šiandien plaukučius
Mmm, tai maišei 10N su 8A , kažkaip maniau, jog abi A maišysi . Aš esu bandžiusi maišydama 10A su 8A . Ir esi bandžiusi dažyti nuaugusius su 8A spalva -kažkaip praleidau, nepamenu
Tai , kad gavosi, o kokiu procentu maišei ?
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 07, 19:22)
Mmm, tai maišei 10N su 8A , kažkaip maniau, jog abi A maišysi . Aš esu bandžiusi maišydama 10A su 8A . Ir esi bandžiusi dažyti nuaugusius su 8A spalva -kažkaip praleidau, nepamenu
nea, maišiau tą šviesiausią 10N su 8A, nes norėjau, kad išeitų kuo šviesiau, bet nesigautų geltoni ryškiklį ėmiau tik 10N, o dažiklį maišiau šių spalvų 50/50.
aga esu dažiusi šaknis tik su 8A, tai man lb mažai padašydavo, išeidavo tik truputį rudai šviesesni.
o kaip tau nusidažė kai maišiai 10A su 8A?
nu man išėjo kaip dažant grynai vien su 10A, tik to geltonumo truputį mažiau.
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 07, 19:49)
nea, maišiau tą šviesiausią 10N su 8A, nes norėjau, kad išeitų kuo šviesiau, bet nesigautų geltoni ryškiklį ėmiau tik 10N, o dažiklį maišiau šių spalvų 50/50.
aga esu dažiusi šaknis tik su 8A, tai man lb mažai padašydavo, išeidavo tik truputį rudai šviesesni.
Aš irgi esu bandžiusi sruogelę vien su 8A, bet ir per du kartus pašviesino gal sakyčiau šviesiai rudai, na gal ir būtų gerai, yra mintis pabūti tamsesnei blondinei, bet žinai, kai visi labai šviesūs, o pereiti prie tamsesnių tik nuo šaknų- akiai atrodo per rudi .
Aš kai maišiau 10A su 8A, tai nelabai pastebėjau didelio skirtumo kaip ir vien su 10A . Nors, tiesą pasakius ir su ta pačia vien tik 10A spalva dažant ne visada lygiai toks pat atspalvis gaunasi , kartais visai tenkina rezultatas, kitą kart per daug geltonumo gaunasi ir nesuprasi nuo ko tai priklauso . Aš pirmą kart kai bandžiau Naturtint dažus, dažiau vien tik su 10A spalva ir visai normaliai gavosi, nereikėjo ir perdažyti su 8A dėl atspalvio .
Ir dar, aš kai rinkausi atspalvį, susirašinėjau su "Sveikais produktais" atsakinga už dažus mergaite ir buvau uždavusi klausimą kuri spalva šviesesnė- 10N ar 10A, ir man atsakė, jog jos yra abi vienodo šviesumo, tik viena su pilku pigmentu, kad gautųsi mažiau geltonumo, nors ir ant dėžučių modelių plaukų atspalvių tonų pavyzdžiai skiriasi
P.S. jei gali įmesk oto kaip dabar gavosi- žiauriai smalsu
o gal kas dazet su spalva 8 N ant sviesiu plauku? kazin kaip gaunasi. ar imanoma butu su jais isgaut naturalia spalva ir nesigaut tarkim zaliai ar labai pilkai?
QUOTE(iewootia @ 2012 02 08, 11:42)
o gal kas dazet su spalva 8 N ant sviesiu plauku? kazin kaip gaunasi. ar imanoma butu su jais isgaut naturalia spalva ir nesigaut tarkim zaliai ar labai pilkai?
Na kaip gautųsi ant šviesių (manau neturėtų gautis žali) nežinau, bet esu šnekėjusi su "Sveikų produktų" pardavėja ir ji šia spalva dažo savo žilus plaukus, tai man labai labai graži spalva- irgi tokios norėčiau, tik bijau bandyti, jog man gali nesigauti
sveiki.aš irgi labai norečiau pabandit ta 8N spalvą ant šviesiu plaukų.nes šeip kaip paveiksliuke tai mano naturali turetu but tokia kaip 8 N bet dabar aš šviesesne vat galvoju gal jau labai tamsiai išeis... ir noriu ir bijau...
na as juos nusipirkau, nes rinkom rinkom su pardaveja ir is 6-7 numeriu man visi tamsus pasirode, o tie sviesesni jau er sviesus, nepatamsintu manau, tai man logiskiausia sita pasirode.
mano irgi naturalus plaukai butu kaip sitie, tai super butu isgaut kazka panasaus.
bet mastau, kad jei ant zilu gerai, tai ant labai sviesiu gal irgi
zodziu isbandysiu (pradziai sruoga gal) ir pranesiu kaip kas.
mano irgi naturalus plaukai butu kaip sitie, tai super butu isgaut kazka panasaus.
bet mastau, kad jei ant zilu gerai, tai ant labai sviesiu gal irgi
zodziu isbandysiu (pradziai sruoga gal) ir pranesiu kaip kas.
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 08, 08:43)
Aš irgi esu bandžiusi sruogelę vien su 8A, bet ir per du kartus pašviesino gal sakyčiau šviesiai rudai, na gal ir būtų gerai, yra mintis pabūti tamsesnei blondinei, bet žinai, kai visi labai šviesūs, o pereiti prie tamsesnių tik nuo šaknų- akiai atrodo per rudi .
Aš kai maišiau 10A su 8A, tai nelabai pastebėjau didelio skirtumo kaip ir vien su 10A . Nors, tiesą pasakius ir su ta pačia vien tik 10A spalva dažant ne visada lygiai toks pat atspalvis gaunasi , kartais visai tenkina rezultatas, kitą kart per daug geltonumo gaunasi ir nesuprasi nuo ko tai priklauso . Aš pirmą kart kai bandžiau Naturtint dažus, dažiau vien tik su 10A spalva ir visai normaliai gavosi, nereikėjo ir perdažyti su 8A dėl atspalvio .
Ir dar, aš kai rinkausi atspalvį, susirašinėjau su "Sveikais produktais" atsakinga už dažus mergaite ir buvau uždavusi klausimą kuri spalva šviesesnė- 10N ar 10A, ir man atsakė, jog jos yra abi vienodo šviesumo, tik viena su pilku pigmentu, kad gautųsi mažiau geltonumo, nors ir ant dėžučių modelių plaukų atspalvių tonų pavyzdžiai skiriasi
su mielu noru ideciau, bet neturiu fotopaparato, mazius man jau rudeni sukule ir nera niekaip kaip nusipirkti naujo
o isejo spalva zinok panasiai, kaip dejau tada foto,pati pirma, na gal kokia pustoniu tamsesne.
as nezinau, jauciu, kad kai sunaudosiu dazus, nebemaisysiu ir dazysiu su 10A, nes skirtumas labai nezymus, nebent ka naujo cia sumastytume