Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Gal yra banziusiu siuos dazus ir butent 10XL spalvyte? Dazyciau jau ant nusviesintu plauku, tam kad sulyginti spalva, ydomu ar gautusi kas nors?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 02 vasario 2012 - 12:01
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 02, 11:23)
ooo matai kaip, na bet visvien pabandyk, nieko neprarasi  mirksiukas.gif
o plaukų tikrai negadina, aš šviesinu plaukus ir esu šiais dažais labai patenkinta  ax.gif
nu va planuoju dažyti ateinantį antradienį arba kitos savaitės pabaigoje, pamaišysiu dažus, tikiuos rezultatas bus  thumbup.gif

As galvoju pirma nusibalint su 10n ar kokia ten sviesiausia yra o poto iskart dazyt su 7N gal nenukris plaukai kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 02, 12:31)
As galvoju pirma nusibalint su 10n ar kokia ten sviesiausia yra o poto iskart dazyt su 7N gal nenukris plaukai kaip manot? g.gif

tikrai nenukris.
bent man tai tikrai pakankamai šviesinant su tais dažais ir po du kartus tuo pačius plaukai, plaukai tikrai nėra nutriušę ar kokie lužinėjantys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2012 02 02, 12:00)
Gal yra banziusiu siuos dazus ir butent 10XL spalvyte? Dazyciau jau ant nusviesintu plauku, tam kad sulyginti spalva, ydomu ar gautusi kas nors?
user posted image

man būtų irgi labai įdomu atsiliepimai apie šiuos dažus.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 02, 13:50)
man būtų irgi labai įdomu atsiliepimai apie šiuos dažus.

Issidaziau su jais viena sruoga, sedziu, matysiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 02, 12:59)
Issidaziau su jais viena sruoga, sedziu, matysiu kas gausis  smile.gif

na tai būtinai pasakyk kaip sekėsi ar padažė ką ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar yra naudojusių Green Light Luxury šviesinančius kreminius dažus...??? Prašau, kas naudojote, atsiliepkite ir išsakykite savo nuomonę...Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 02, 16:56)
na tai būtinai pasakyk kaip sekėsi ar padažė ką  ax.gif

Kazkoki atspalvi ta sruoga gal ir igavo, bet tikrai nelabai pastebima g.gif Siaip dazai tai tokios keistos konsistencijos, jokio peroksido kvapo thumbup.gif Bandysiu dar issitepti visas plauku saknis, nes jos tamsesnes nei visi like plaukai, tikiuos labai nepakanksiu plaukams, nes pasirode kad dazai svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 04, 13:19)
Kazkoki atspalvi ta sruoga gal ir igavo, bet tikrai nelabai pastebima  g.gif Siaip dazai tai tokios keistos konsistencijos, jokio peroksido kvapo  thumbup.gif Bandysiu dar issitepti visas plauku saknis, nes jos tamsesnes nei visi like plaukai, tikiuos labai nepakanksiu plaukams, nes pasirode kad dazai svelnus  smile.gif

Man tai labai graži Jūsų atavaro foto plaukų spalva- tokios norėčiau aš thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 04, 13:19)
Kazkoki atspalvi ta sruoga gal ir igavo, bet tikrai nelabai pastebima  g.gif Siaip dazai tai tokios keistos konsistencijos, jokio peroksido kvapo  thumbup.gif Bandysiu dar issitepti visas plauku saknis, nes jos tamsesnes nei visi like plaukai, tikiuos labai nepakanksiu plaukams, nes pasirode kad dazai svelnus  smile.gif

manau tikrai nepažeis, nes gi nėra amonjaki, kito visokio brudo ir tas peroksidas silpnas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 04, 14:16)
Man tai labai graži Jūsų atavaro foto plaukų spalva- tokios norėčiau aš  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na kada jau dažysit plaukučius? bigsmile.gif

aš jaučiu jau antradienį thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 04 vasario 2012 - 17:28
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 04, 17:29)
manau tikrai nepažeis, nes gi nėra amonjaki, kito visokio brudo ir tas peroksidas silpnas  ax.gif
Papildyta:

na kada jau dažysit plaukučius?  bigsmile.gif

aš jaučiu jau antradienį  thumbup.gif

Dar net nežinau, gal kitą savaitgalį jei "svečiai" neatvažiuos hihihi.gif topsecret.gif arba dar kitą, nes savaitgaliais dukriukas laiko daugiau turi išteplioti, na nebent dar šalčiai nepasitrauks ir į mokyklą neis kuria dieną ax.gif ax.gif ax.gif - pati nesugebu ilgų, veliasi labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 02 04, 19:01)
Dar net nežinau, gal kitą savaitgalį jei "svečiai" neatvažiuos  hihihi.gif  topsecret.gif arba dar kitą, nes savaitgaliais dukriukas laiko daugiau turi išteplioti, na nebent dar šalčiai nepasitrauks ir į mokyklą neis kuria dieną ax.gif  ax.gif  ax.gif - pati nesugebu ilgų, veliasi labai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

oi suprantu, man ir pačiai neišeina padažyti, ypač kad gerai tik šaknis, tai man mamukas padeda, kadangi nedirbs tai antradienį važiuosiu ax.gif bigsmile.gif nebent kas sutrugdys, tai teks iki sekmadienio atidėti ax.gif nors labai nekantrauju išbandyti biggrin.gif

Tai vis gi nusprendžiau maišyti 10N su 8A.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 04 vasario 2012 - 20:39
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 04, 20:37)
oi suprantu, man ir pačiai neišeina padažyti, ypač kad gerai tik šaknis, tai man mamukas padeda, kadangi nedirbs tai antradienį važiuosiu  ax.gif  bigsmile.gif  nebent kas sutrugdys, tai teks iki sekmadienio atidėti  ax.gif  nors labai nekantrauju išbandyti  biggrin.gif

Tai vis gi nusprendžiau maišyti 10N su 8A.

Aga, įdomu ir man kaip pačiai gausis pamaišius g.gif g.gif g.gif . Lauksiu įspūdžių apie rezultatus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti