Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 01 26, 22:13)
ėjau pasipirkt aliejaus ir prisiminiau apie avokado aliejų - jis man padėdavo nuimti kažkiek tą geltonumą po plaukų dažymo  thumbup.gif

OOO reiks pabandyti mirksiukas.gif , o kaip ją naudoji- kaukę dedi ar dar kaip blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 27, 09:02)
OOO reiks pabandyti  mirksiukas.gif , o kaip ją naudoji- kaukę dedi ar dar kaip  blush2.gif ?

aš įtrindavau jį pirma į saknis, poto kažkiek per visus plaukus ire palaikydavau taip valandą-dvi tikrai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos labai reikia jusu pagalbos. Mano plaukai nera tamsus tokie i ryzuma siek tiek o noriu tokios spalvos kaip naturtint 7N (sviesi riesuto) spalvyte. Bet problema tame kad mano plauku pigmentas labai stiprus ir sviesus dazai nelabai ima. Ka patartumet daryti nes nenoriu chemikaliniais dazais dazyt ir bijau kad plaukai nusiurs nes tikrai daug demesio jiems skiriu...Labai noriu tokiu nei sviesiu nei tamsiu plaukuciu.. verysad.gif Nesiulykit tamsiai nes jau 5metus prabuvau tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 01, 17:25)
Sveikos labai reikia jusu pagalbos. Mano plaukai nera tamsus tokie i ryzuma siek tiek o noriu tokios spalvos kaip naturtint  7N (sviesi riesuto) spalvyte. Bet problema tame kad mano plauku pigmentas labai stiprus ir sviesus dazai nelabai ima. Ka patartumet daryti nes nenoriu chemikaliniais dazais dazyt ir bijau kad plaukai nusiurs nes tikrai daug demesio jiems skiriu...Labai noriu tokiu nei sviesiu nei tamsiu plaukuciu.. verysad.gif Nesiulykit tamsiai nes jau 5metus prabuvau tokia ax.gif

o kokia prasme stiprus pigmentas, kad sunkiai dažai paima?
na aš manau, kad turėtų tijrai gautis neblogai ax.gif
Atsakyti
O kaip spalva laikosi nudažius plaukus Naturtint dažais? rolleyes.gif Ruošiuosi jais dažyti, spalva 5N.

Prieš tai dažiau su tokiais, spalva ta pati 5N, bet nusiplovė labai greitai, nors pati spalvytė tikrai buvo graži.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 02 01, 20:32)
O kaip spalva laikosi nudažius plaukus Naturtint dažais?  rolleyes.gif  Ruošiuosi jais dažyti, spalva 5N.

Prieš tai dažiau su tokiais, spalva ta pati 5N, bet nusiplovė labai greitai, nors pati spalvytė tikrai buvo graži.
user posted image

mano draugė dažė juodai ruda ar kažkaip panašiai, tai laiko labai gerai, kažkiek apsiplovė gal, bet visai nenubluko. tai po šio bandymo kai aš jei prikalbėjau išbandyti šiuos dažus, daugiau kitokių ir nebebando ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 01, 18:25)
Sveikos labai reikia jusu pagalbos. Mano plaukai nera tamsus tokie i ryzuma siek tiek o noriu tokios spalvos kaip naturtint  7N (sviesi riesuto) spalvyte. Bet problema tame kad mano plauku pigmentas labai stiprus ir sviesus dazai nelabai ima. Ka patartumet daryti nes nenoriu chemikaliniais dazais dazyt ir bijau kad plaukai nusiurs nes tikrai daug demesio jiems skiriu...Labai noriu tokiu nei sviesiu nei tamsiu plaukuciu.. verysad.gif Nesiulykit tamsiai nes jau 5metus prabuvau tokia ax.gif

O keliais tonais jusu esama spalva tamsesne uz 7N? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 01, 20:58)
mano draugė dažė juodai ruda ar kažkaip panašiai, tai laiko labai gerai, kažkiek apsiplovė gal, bet visai nenubluko. tai po šio bandymo kai aš jei prikalbėjau išbandyti šiuos dažus, daugiau kitokių ir nebebando  ax.gif

tai čia tuos Color&Soin ar Naturtint? g.gif

nes man tų Color&Soin dar kartą bandysi nebesinori. Mano plaukai iš anksčiau dažyti labai tamsiai ir stipresniais dažnais, nors ir beamoniakiais, bet matyt ne tokiais natūraliais. Dabar noriu kuo natūralesnės spalvos, tai bandau nusiauginti dažydama šiek tiek šviesesniais tonais ir tas nublūkimas greitas tikriausiai greičiau pasistebi, nei kad visi plaukai iki pat galų būtų buvę vienodai dažyti, nes dabar galai labai tamsūs.
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 02 01, 21:14)
tai čia tuos Color&Soin ar Naturtint?  g.gif

nes man tų Color&Soin dar kartą bandysi nebesinori. Mano plaukai iš anksčiau dažyti labai tamsiai ir stipresniais dažnais, nors ir beamoniakiais, bet matyt ne tokiais natūraliais. Dabar noriu kuo natūralesnės spalvos, tai bandau nusiauginti dažydama šiek tiek šviesesniais tonais ir tas nublūkimas greitas tikriausiai greičiau pasistebi, nei kad visi plaukai iki pat galų būtų buvę vienodai dažyti, nes dabar galai labai tamsūs.

Naturtint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 01, 21:18)

blush2.gif viskas aišku, ne taip supratau...galvojau su Color&Soin dažė ir labai gerai laiko doh.gif tai galvoju, kodėl man nelaiko (tiesa aš dar maitinu, bet nei nėštumas, nei maitinimas dažant kitais dažais neįtakojo, spalvos gaunasi kaip priklauso, tai manau tikrai dažuose esmė).
tikiuosi ir man šie patiks, ir gerokai pigesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 01, 21:09)
O keliais tonais jusu esama spalva tamsesne uz 7N? g.gif

Gal net i kita raide reiketu eiti gal 7G zodziu nesu macius dazu kur butu tiksli mano plauku spalva:) O kaip laiko tie dazai, ar nelabai stipriai sugadina plaukus(esu buvus sugadinus jog 2 metus neaugo... blush2.gif ) 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 01, 18:55)
o kokia prasme stiprus pigmentas, kad sunkiai dažai paima?
na aš manau, kad turėtų tijrai gautis neblogai  ax.gif

Nenudazo dazai. Uztepi baltus dazus palaikai 40min nuplauni o spalva nepakitus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 02 02, 07:04)
Gal net i kita raide reiketu eiti gal 7G zodziu nesu macius dazu kur butu tiksli mano plauku spalva:) O kaip laiko tie dazai, ar nelabai stipriai sugadina plaukus(esu buvus sugadinus jog 2 metus neaugo... blush2.gif4u.gif

Papildyta:

Nenudazo dazai. Uztepi baltus dazus palaikai 40min nuplauni o spalva nepakitus verysad.gif

ooo matai kaip, na bet visvien pabandyk, nieko neprarasi mirksiukas.gif
o plaukų tikrai negadina, aš šviesinu plaukus ir esu šiais dažais labai patenkinta ax.gif

nu va planuoju dažyti ateinantį antradienį arba kitos savaitės pabaigoje, pamaišysiu dažus, tikiuos rezultatas bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 02 vasario 2012 - 11:23