Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Ladylike @ 2012 01 20, 14:26)
Merginos ar tikrai niekam nereikia šių plaukų dažų? Galiu ir pigiau perleisti.. Nesinori sandėliuoti..

Nauja pakuotė Naturtint ilgalaikių plaukų dažų be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):

user posted image

25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž.  smile.gif

na kad parduotuvėje dauguma gali panašiai papirkti, bent man išeina 27 lt su savo nuolaidų kortelę ax.gif

o kodėl jūs parduodate, netiko Jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 20 sausio 2012 - 14:41
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 20, 15:40)
na kad parduotuvėje dauguma gali panašiai papirkti, bent man išeina 27 lt su savo nuolaidų kortelę  ax.gif

o kodėl jūs parduodate, netiko Jums?

Turėjau kelias spalvas, pasirinkau kitą.. Rašiau, kad galiu ir pigiau perleisti, nes nedažysiu jais..
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2012 01 20, 15:04)
Turėjau kelias spalvas, pasirinkau kitą.. Rašiau, kad galiu ir pigiau perleisti, nes nedažysiu jais..

O kaži kiek tas pigiau? Gal turėjai nusipirkusi su beta.lt kuponais mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 20, 23:49)
O kaži kiek tas pigiau? Gal turėjai nusipirkusi su beta.lt kuponais  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na už 20 lt su siuntimu manau gal ir apsimokėtų ax.gif

o kas ten per kuponai, pigiai tada buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 21, 11:45)
na už 20 lt su siuntimu manau gal ir apsimokėtų  ax.gif

o kas ten per kuponai, pigiai tada buvo?  bigsmile.gif

Na taip ir aš taip manau, už 20lt. paimčiau, nes dar ir siuntimas, o savam mieste irgi nusiperku už 26lt., tai už 25lt. +siuntimas neapsimokėtų schmoll.gif blush2.gif

Aha lapkritį buvo beta.lt šiems dažams akcija 17lt. kuponas dažams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 21, 00:49)
O kaži kiek tas pigiau? Gal turėjai nusipirkusi su beta.lt kuponais  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ne, ne su kuponais, pirkau parodoj "Moters pasaulis", Kaune. 25 Lt ir mokėjau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladylike: 21 sausio 2012 - 21:54
Sveikos, norėjau paklausti kokio ilgio plaukus nudažys "Naturtint" dažai ?
Maždaug smile.gif
Plaukai pakankamai tvirti, ne iš plonųjų.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 01 23, 10:13)
Maždaug  smile.gif

Jei norėjai paklausti kokio ilgio plaukams užtenka vienos pakuotės tai sakyčiau iki pečių, gal pavyks ir su šiekt tiek ilgesniais.. smile.gif
O jei paklausti ir norėjai kokio ilgio plaukus nudažys, tai atsakau - bet kokio biggrin.gif Tik pakelių reikėtų ne vieno jei plaukai iki juosmens ar ilgesni.. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 01 23, 08:13)
Maždaug  smile.gif

mano plaukai nėra iš plonųjų ir yra iki krūtinės, man pilnai užteko ax.gif
Atsakyti
Na, jo netiksliai paklausiau :]
Būtent ir buvo įdomu su viena pakuote kiek nudažysiu.
Atsakyti
QUOTE(Ladylike @ 2012 01 20, 15:26)
Merginos ar tikrai niekam nereikia šių plaukų dažų? Galiu ir pigiau perleisti.. Nesinori sandėliuoti..

Nauja pakuotė Naturtint ilgalaikių plaukų dažų be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):

user posted image

25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž.  smile.gif

PARDUOTA.
Atsakyti
ėjau pasipirkt aliejaus ir prisiminiau apie avokado aliejų - jis man padėdavo nuimti kažkiek tą geltonumą po plaukų dažymo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 26 sausio 2012 - 22:14