Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

As manau, kad peroksido koncentracija yra siek tiek didesne 10A negu 8A, nes siaip daziklis neturi peroksido savo sudetyje, tik dazancias medziagas. Vadinamas jusu ryskiklis yra aktyvatorius, kuriame yra peroksido. Logiskai mastant, jeigu siulo naudoti 10A ar 10N aktyvatoriu, vadinasi jis siek tiek stipresnis peroksido prasme. Ir jeigu klausi, ar pvz. maisant spalvas 10A 15 ml + 8A 15 ml dazyti tik su 30 ml 10A aktyvatorium, tai taip, jie taip siulo. Bet gali ir naudoti aktyvatoriu 15ml 10A aktyvatoriaus su 15 ml 8A aktyvatorium - manau rezultatas bus siek tiek tamsesnis.
[/quote]

Na kiek skiriasi aktyvatoriuose perokcido stiprumas nežinau, nerašo, bet sutinku, gali būti, kad 10A dažų jis stipresnis, aš kažkaip to nepagalvojau doh.gif doh.gif doh.gif Tik bendrai dėl dažų maišymo, panašiai ir norėjau pasakyti g.gif g.gif . Ir svarbiausia santykis 1:1. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 18, 16:35)
http://www.aveda.co....CFcshtAodzzWNdw

Yra ir sampunas, ir kondicionierius. Nuima nepageidaujamus geltonus tonus, paintensyvina pacia spalva po dazymo.

Cia is youtube, atsiliepimai:

http://www.youtube.c...146l626l4.2l6l0
Papildyta:
As manau, kad peroksido koncentracija yra siek tiek didesne 10A negu 8A, nes siaip daziklis neturi peroksido savo sudetyje, tik dazancias medziagas. Vadinamas jusu ryskiklis yra aktyvatorius, kuriame yra peroksido. Logiskai mastant, jeigu siulo naudoti 10A ar 10N aktyvatoriu, vadinasi jis siek tiek stipresnis peroksido prasme. Ir jeigu klausi, ar pvz. maisant spalvas 10A 15 ml + 8A 15 ml dazyti tik su 30 ml 10A aktyvatorium, tai taip, jie taip siulo. Bet gali ir naudoti aktyvatoriu 15ml 10A aktyvatoriaus su 15 ml 8A aktyvatorium - manau rezultatas bus siek tiek tamsesnis.

nu va dabar jau viskas aiškų thumbup.gif
manau dažiklio reik naudoti, t.y. papildyti 8A tiek kokio pilkumo norisi, maximaliai galima naudoto 50/50.
o jei norint maximaliai šviesumo, tai ryškiklio nereikia tada maišyti geriau su 8A ryškikliu.
Liuks viską išsiaiškinom thumbup.gif

pantera72 kada planuoji plaukučius dažyti? bigsmile.gif
aš tai apie vasario vidurį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 18 sausio 2012 - 21:49
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 21:48)
nu va dabar jau viskas aiškų  thumbup.gif
manau dažiklio reik naudoti, t.y. papildyti 8A tiek kokio pilkumo norisi, maximaliai galima naudoto 50/50.
o jei norint maximaliai šviesumo, tai ryškiklio nereikia tada maišyti geriau su 8A ryškikliu.
Liuks viską išsiaiškinom  thumbup.gif

pantera72 kada planuoji plaukučius dažyti?  bigsmile.gif
aš tai apie vasario vidurį  ax.gif

Aha išsiaiškinom thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , gerai taip kai yra su kuo pasitarti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o tai viena suki, suki galvą kol visai susisuka doh.gif doh.gif
Aš dažiau gruodžio vidury, tai dabar turbūt dažysiu irgi apie vasario vidurį mirksiukas.gif mirksiukas.gif , žiūrėsiu kiek nuaugę bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 19, 09:00)
Aha išsiaiškinom thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  , gerai taip kai yra su kuo pasitarti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o tai viena suki, suki galvą kol visai susisuka  doh.gif  doh.gif
Aš dažiau gruodžio vidury, tai dabar turbūt dažysiu irgi apie vasario vidurį  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , žiūrėsiu kiek nuaugę bus  ax.gif

na tai panašiai dažysime biggrin.gif nes aš dažiau dieną prieš Kūčias.
Ir žinoma bandysiu šį kartą maišyti dažus, bet tik dažiklį ax.gif
Tik dabar dar neapsisprendžių kurią spąlva maišyti su 8A
Ar šitą:

user posted image

ar šitą spalvytę?

user posted image
Atsakyti
Na ir kur visos dingot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 19, 09:29)
na tai panašiai dažysime  biggrin.gif nes aš dažiau dieną prieš Kūčias.
Ir žinoma bandysiu šį kartą maišyti dažus, bet tik dažiklį  ax.gif
Tik dabar dar neapsisprendžių kurią spąlva maišyti su 8A
Ar šitą:

user posted image

ar šitą spalvytę?

user posted image

Aha geras, beveik kartu hihihi.gif Aš tai dažiau gruodžio 17d.(čia perdažiau po 2sav. po pirmojo)
Na va ir man būtų įdomu kaip gautusi su 10N, irgi tokia mintis kilo g.gif , bet aš tai dar turbūt dažysiu kaip pirma jei nenusipirksiu dažų, nes dar po vienam kartui turiu 10A ir 8A g.gif g.gif . Aš tai dar mąstau gal pabandyti pamaišyti 8A 8N ir 10A arba N , kaži kaip gautusi g.gif g.gif

QUOTE(Basari'a @ 2012 01 19, 19:03)
Na ir kur visos dingot?  ax.gif

blush2.gif blush2.gif Buvau išvažiavusi į miestą dieną blush2.gif . Vakare kieme kasiau sniegą, dar besmegenį po to nulipdėm hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 19, 22:22)
Aha geras, beveik kartu hihihi.gif Aš tai dažiau gruodžio 17d.(čia perdažiau po 2sav. po pirmojo)
Na va ir man būtų įdomu kaip gautusi su 10N, irgi tokia mintis kilo  g.gif , bet aš tai dar turbūt dažysiu kaip pirma jei nenusipirksiu dažų, nes dar po vienam kartui turiu 10A ir 8A  g.gif  g.gif . Aš tai dar mąstau gal pabandyti pamaišyti 8A 8N ir 10A arba N , kaži kaip gautusi g.gif  g.gif
blush2.gif  blush2.gif Buvau išvažiavusi į miestą dieną  blush2.gif . Vakare kieme kasiau sniegą, dar besmegenį po to nulipdėm hihihi.gif hihihi.gif

ogo kaip smagu, pas mus vakar jau viskas ištirpo, vėl nebėra žiemos verysad.gif

aaa, tai tada aišku, tai tu dažyk su 10A, o aš kadangi nebturiu visai dažų, viską išbaigiau, tai pamaišysiu 10N su 8A, įdomu kaip čia man išeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 20, 09:23)
ogo kaip smagu, pas mus vakar jau viskas ištirpo, vėl nebėra žiemos  verysad.gif

aaa, tai tada aišku, tai tu dažyk su 10A, o aš kadangi nebturiu visai dažų, viską išbaigiau, tai pamaišysiu 10N su 8A, įdomu kaip čia man išeis  ax.gif

Šiandien jau ir tirpsta mūsų draugužis verysad.gif .
Matysiu, kai ateis dažymo laikas, jei nusipirksiu kitos spalvos (gal 8N) gal tada pabandysiu irgi pamaišyti, visai norėčiau ir truputį tamsesne blondine pabandyti pabūti jei tik gausis g.gif g.gif g.gif . Pas mus "Sveikų produktų" pardavėja, sakė dažo 8N ant žilų, tai labai graži spalva thumbup.gif , tai kaži kaip man nuimtu lietuviškai rudus į pilkumą su daug raudono pigmento blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 20 sausio 2012 - 10:11
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 20, 10:10)
Šiandien jau ir tirpsta mūsų draugužis  verysad.gif .
Matysiu, kai ateis dažymo laikas, jei nusipirksiu kitos spalvos (gal 8N) gal tada pabandysiu irgi pamaišyti, visai norėčiau ir truputį tamsesne blondine pabandyti pabūti jei tik gausis  g.gif  g.gif  g.gif . Pas mus "Sveikų produktų" pardavėja, sakė dažo 8N ant žilų, tai labai graži spalva  thumbup.gif , tai kaži kaip man nuimtu lietuviškai rudus į pilkumą su daug raudono pigmento  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tai ji kaip 8A tamsesnė. aš tai gal bijočiau su ja dažyti, nes jei 8A irgi padažo tamsiau, bet į pilkumą, o kaži su šią spalva nebus, kad irgi tamsiau, bet į geltonumą ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 20, 10:14)
tai ji kaip 8A tamsesnė. aš tai gal bijočiau su ja dažyti, nes jei 8A irgi padažo tamsiau, bet į pilkumą, o kaži su šią spalva nebus, kad irgi tamsiau, bet į geltonumą  ax.gif  g.gif

Na taip, bet galvoju nebent dėl atspalvio g.gif . Šiaip daug kaip norėtusi pabandyti, bet, kad brangu mėtyti pinigus bandymams jei nesigaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 20, 11:02)
Na taip, bet galvoju nebent dėl atspalvio  g.gif . Šiaip daug kaip norėtusi pabandyti, bet, kad brangu mėtyti pinigus bandymams jei nesigaus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu va va, visgi nepigiai viesvien ax.gif
as dabar isbandysiu 10N su 8A, o jei bus visvien per daug geltoni, tai tada 10A su 8A ax.gif
Atsakyti
Merginos ar tikrai niekam nereikia šių plaukų dažų? Galiu ir pigiau perleisti.. Nesinori sandėliuoti..

Nauja pakuotė Naturtint ilgalaikių plaukų dažų be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):

user posted image

25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž. smile.gif
Atsakyti