Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 11:50)
kažkaip keista su tom spalvom, tik įdomu kodėl  doh.gif

aš tai spėjau į patį mėnesio galą pamatyti tą akciją ir pasipirkau,dabar galvoju gaila, kad daugiau nepapirkau, visvien nemažai pasitaupo  ax.gif

dėl to dažų maišymo, gėda prisipažinti, bet aš viesvien nesuprantu kaip ten ką su kuo maišyti  blush2.gif  o tuolabiau, kai dažau tik šaknis ir man dažų užtenka dviem kartams ax.gif
Papildyta:
Paskaičiau atsakyma, tai net susijuokiau, ale kokių čia dar nuolaidų norite, džiaukites ir taip pigiai gaunate  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo "labai jau pigiai" gauname doh.gif doh.gif doh.gif . Gerai, kad Panevėžyje yra dar viena parduotuvė (atsidariusi anksčiau nei "Sveiki produktai") kur juos galima užsisakyti ir padaro 10% nuolaidą, tai vis keliom kapeikom pigiau, o per kelis pirkimus susitaupo gi vis vien g.gif g.gif g.gif .
O maišyti, jei maišau, tai aš maišau: paimu ir pilu kiek reikia iki kiekio kitų į pagrindinius, tiek dažus, tiek ir ryškiklį nors ir "Sveikų produktų" parašė taip, kaip galima maišyti: ,,Toms moterims, kurioms šviesinant plaukus linkę išryškėti geltoni arba raudoni tonai, patariama į pasirinktą pagrindinę spalvą
(tarkime, pagrindinę pasirinkote 7N) įmaišyti pilko atspalvio dažų 8A. Tai daroma taip:
paimkite 7N dažiklio buteliuką (ant jo parašyta Hair colorant) - tik dažiklio, o ne sumaišytų dažų! Iš šio buteliuko nupilkite
vieną kamštelį dažiklio. Tuomet į šį buteliuką pripilkite 1 kamštelį 8A dažiklio...."

Ir dar: Jeigu norite didesnio dažų kiekio, tuomet nenupilkite dažiklio, į kurį norite primaišyti papildomai pilko atspalvio, o pridėkite pilko dažiklio tiek, kiek Jums reikia. Tuomet pridėkite tokį patį kiekį ryškiklio, kiek įdėjote dažiklio. T.y., jeigu bendras jau sumaišyto dažiklio kiekis bus tarkime 40 ml, į jį primaišykite 40 ml ryškiklio.
"Pilkinti" galima tik N ir G (taip pat ir A maišyti tarpusavyje), kitų atspalvių - ne."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 18 sausio 2012 - 12:03
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 12:00)
Jo jo "labai jau pigiai" gauname  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Gerai, kad Panevėžyje yra dar viena parduotuvė (atsidariusi anksčiau nei "Sveiki produktai") kur juos galima užsisakyti ir padaro 10% nuolaidą, tai vis keliom kapeikom pigiau, o per kelis pirkimus susitaupo gi vis vien  g.gif  g.gif  g.gif .
O maišyti, jei maišau, tai aš maišau: paimu ir pilu kiek reikia iki kiekio kitų į pagrindinius, tiek dažus, tiek ir ryškiklį nors ir "Sveikų produktų" parašė taip, kaip galima maišyti:  ,,Toms moterims, kurioms šviesinant plaukus linkę išryškėti geltoni arba raudoni tonai, patariama į pasirinktą pagrindinę spalvą
(tarkime, pagrindinę pasirinkote 7N) įmaišyti pilko atspalvio dažų 8A. Tai daroma taip:
paimkite 7N dažiklio buteliuką (ant jo parašyta Hair colorant) - tik dažiklio, o ne sumaišytų dažų! Iš šio buteliuko nupilkite
vieną kamštelį dažiklio. Tuomet į šį buteliuką pripilkite 1 kamštelį 8A dažiklio...."

Ir dar: Jeigu norite didesnio dažų kiekio, tuomet nenupilkite dažiklio, į kurį norite primaišyti papildomai pilko atspalvio, o pridėkite pilko dažiklio tiek, kiek Jums reikia. Tuomet pridėkite tokį patį kiekį ryškiklio, kiek įdėjote dažiklio. T.y., jeigu bendras jau sumaišyto dažiklio kiekis bus tarkime 40 ml, į jį primaišykite 40 ml ryškiklio.
"Pilkinti" galima tik N ir G (taip pat ir A maišyti tarpusavyje), kitų atspalvių - ne."

aš sveikų produktų turiu nuolaidos korlelę, tai ten 8% jau nuolaidą sukaupus, tai aišku irgi vis keli litai ax.gif
tai tada tarkim jei aš naudoju po puse buteliuko, tai vadinasi to ir to imu po 30 ml.
tai aš visvien iš to atsipilto 30 ml. dažiklo tarkim 10N nupilu vieną kamštelį ir įpilu 8A kamštelį, ane? (o tą nuimta iš 10N pilti laukan?)
o du kamštelius nupilti ir įpilti 8A galima?
Papildyta:
Kai kurioms vieno dangtelio nepakanka, tuomet 8A dažiklio kiekį galima padidinti, tačiau ne daugiau kaip iki 50%.
tai kaip suprantu iš šio sakinio galima, tik kad tai neviršytų pusės pusės kiekio tarkime imant 10N dažiklio, taip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 18 sausio 2012 - 13:16
Is kur jus ta informacija ir foto traukiat, man butu labai ydomu irgi pasigilinti 4u.gif 4u.gif Nes dabar tik is uzsienietisku saitu informacija rinkaus 4u.gif

Del pilkintojo, tai ekologisko turbut nelabai yra. Is naturalesniu - Aveda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 18, 13:40)
Is kur jus ta informacija ir foto traukiat, man butu labai ydomu irgi pasigilinti 4u.gif  4u.gif Nes dabar tik is uzsienietisku saitu informacija rinkaus 4u.gif

Del pilkintojo, tai ekologisko turbut nelabai yra. Is naturalesniu - Aveda 4u.gif

per facebook, prisijungus prie savęs sveikus produktus. ax.gif

einu pasidomėsiu per google apie ta avede ax.gif

Papildyta:
Nieko apie jį nerandu, kaip suprantu jo lietuvoje neįmanoma įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 14:58)
per facebook, prisijungus prie savęs sveikus produktus.  ax.gif

einu pasidomėsiu per google apie ta avede  ax.gif

Papildyta:
Nieko apie jį nerandu, kaip suprantu jo lietuvoje neįmanoma įsigyti?

O vat sito nezinau, as LT nieko nesu pirkus 3 metus, tai neysivaizduoju, koks asortimentas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 18, 14:09)
O vat sito nezinau, as LT nieko nesu pirkus 3 metus, tai neysivaizduoju, koks asortimentas blush2.gif

nu bent man įvedus lietuvių kalba nieko nemeta, gaila.
o gal kokia nuoroda apie jį galite įmesti?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 13:15)
aš sveikų produktų turiu nuolaidos korlelę, tai ten 8% jau nuolaidą sukaupus, tai aišku irgi vis keli litai  ax.gif
tai tada tarkim jei aš naudoju po puse buteliuko, tai vadinasi to ir to imu po 30 ml.
tai aš visvien iš to atsipilto 30 ml. dažiklo tarkim 10N nupilu vieną kamštelį ir įpilu 8A kamštelį, ane? (o tą nuimta iš 10N  pilti laukan?)
o du kamštelius nupilti ir įpilti 8A galima?
Papildyta:
Kai kurioms vieno dangtelio nepakanka, tuomet 8A dažiklio kiekį galima padidinti, tačiau ne daugiau kaip iki 50%.
tai kaip suprantu iš šio sakinio galima, tik kad tai neviršytų pusės pusės kiekio tarkime imant 10N dažiklio, taip suprantu?

Nupilta kamštelį, jei dažai dar nesumaišyti su ryškikliu, vien tik dažai- nereikia pilti lauk, o atgal į dažus. 50/50 galima maišyti skirtingų spalvų dažus, tarkim 30ml. 10A ir 30ml. 8A, tai ir gaunasi 50/50%, + ryškiklio viso dar bus 60ml.
Jei naudoji vienam dažymui puse indelio, tai visumoj jau sumaišytų dažų gaunasi 60ml. ir jei nori tą patį kiekį gauti sumaišytų dviejų spalvų dažų, tai jei maišysi santykiu ant pusės, tada pilk dažų po 15ml.(pvz.10A-15ml. 8A-15ml.=30ml.) ir dar 30ml. (po 15ml. iš kiekvienų) ryškiklio. Aš matuoju su indeliu kur yra pažymėtas kiekis, bet gali ir kamšteliais jei neturi su kuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 14:12)
Nupilta kamštelį, jei dažai dar nesumaišyti su ryškikliu, vien tik dažai- nereikia pilti lauk, o atgal į dažus. 50/50 galima maišyti skirtingų spalvų dažus, tarkim 30ml. 10A ir 30ml. 8A, tai ir gaunasi 50/50%, + ryškiklio viso dar bus 60ml.
Jei naudoji vienam dažymui puse indelio, tai visumoj jau sumaišytų dažų gaunasi 60ml. ir jei nori tą patį kiekį gauti sumaišytų dviejų spalvų dažų, tai jei maišysi santykiu ant pusės, tada pilk dažų po 15ml.(pvz.10A-15ml. 8A-15ml.=30ml.) ir dar 30ml. (po 15ml. iš kiekvienų) ryškiklio. Aš matuoju su indeliu kur yra pažymėtas kiekis, bet gali ir kamšteliais jei neturi su kuo  g.gif

o kodėl maišyti reikia ir ta ryškiklį iš 10N su 8A ? ax.gif
a nereikia jo palikti tiek kiek atsipili tarkim pusei dozei 10N ryškiklio 30 ml,
o tik maišyti dažiklį 50/50%, t.y 10N-15ml. 8A-15ml
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 14:22)
o kodėl maišyti reikia ir ta ryškiklį iš 10N  su 8A ?  ax.gif
a nereikia jo palikti tiek kiek atsipili tarkim pusei dozei 10N ryškiklio 30 ml,
o tik maišyti dažiklį 50/50%, t.y 10N-15ml. 8A-15ml

Na aš pamaišau ir ryškiklį iš tos spalvos pakuotės. Manau nesvarbu iš kurio rinkinio įmaišysi ryškiklio reikiamą kiekį (galbūt sudėtis jų smarkiai nesiskiria kai spalvos panašios). Na taip, nebūtina, tik svarbu, kad dažai (maišyti ar ne) su ryškikliu būtų maišomi santykiu 1:1. Jei dažų sumaišius viso 60ml., tai ir ryškiklio 60ml.
Aš pirma pilu, jei maišau, tai dažus sumaišau tarpusavyje, o tada pilu tokį patį kiekį ryškiklio. Na gal suprantamai paaiškinau ką norėjau paaiškinti g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 15:00)
Na aš pamaišau ir ryškiklį iš tos spalvos pakuotės. Manau nesvarbu iš kurio rinkinio įmaišysi ryškiklio reikiamą kiekį (galbūt sudėtis jų smarkiai nesiskiria kai spalvos panašios). Na taip, nebūtina, tik svarbu, kad dažai (maišyti ar ne) su ryškikliu būtų maišomi santykiu 1:1. Jei dažų sumaišius viso 60ml., tai ir ryškiklio 60ml.
Aš pirma pilu, jei maišau, tai dažus sumaišau tarpusavyje, o tada pilu tokį patį kiekį ryškiklio. Na gal suprantamai paaiškinau ką norėjau paaiškinti  g.gif  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nu aš kaip suprantu ryškiklio nereikia maišyti? ax.gif tik dažiklį, gal todėl didesnio kokio efekto nebuvo g.gif

o kuriame buteliuke yra peroksidas - dažiklyje ar ryškiklyje?
Papildyta:
parašiau aš ir į sveikus produktus, įdomu ka jie atsakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 15:10)
nu bent man įvedus lietuvių kalba nieko nemeta, gaila.
o gal kokia nuoroda apie jį galite įmesti?

http://www.aveda.co....CFcshtAodzzWNdw

Yra ir sampunas, ir kondicionierius. Nuima nepageidaujamus geltonus tonus, paintensyvina pacia spalva po dazymo.

Cia is youtube, atsiliepimai:

http://www.youtube.c...146l626l4.2l6l0
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 16:23)
nu aš kaip suprantu ryškiklio nereikia maišyti?  ax.gif  tik dažiklį, gal todėl didesnio kokio efekto nebuvo  g.gif

Papildyta:
parašiau aš ir į sveikus produktus, įdomu ka jie atsakys  ax.gif

As manau, kad peroksido koncentracija yra siek tiek didesne 10A negu 8A, nes siaip daziklis neturi peroksido savo sudetyje, tik dazancias medziagas. Vadinamas jusu ryskiklis yra aktyvatorius, kuriame yra peroksido. Logiskai mastant, jeigu siulo naudoti 10A ar 10N aktyvatoriu, vadinasi jis siek tiek stipresnis peroksido prasme. Ir jeigu klausi, ar pvz. maisant spalvas 10A 15 ml + 8A 15 ml dazyti tik su 30 ml 10A aktyvatorium, tai taip, jie taip siulo. Bet gali ir naudoti aktyvatoriu 15ml 10A aktyvatoriaus su 15 ml 8A aktyvatorium - manau rezultatas bus siek tiek tamsesnis.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 15:23)
nu aš kaip suprantu ryškiklio nereikia maišyti?  ax.gif  tik dažiklį, gal todėl didesnio kokio efekto nebuvo  g.gif

Papildyta:
parašiau aš ir į sveikus produktus, įdomu ka jie atsakys  ax.gif

Nereikia ryškiklio maišyti jei nereikia bendro dažų kiekio didesnio, aš norėjau daugiau dažų gauti, tai maišiau ir ryškiklio tiek pat kiek dažų pridėjau ir nuo pagrindinės spalvos dažų nenupylinėjau g.gif g.gif g.gif . Ne taip galbūt mane supratai ką norėjau pasakyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif Žodžiu nesvarbu kiek kokių dažų maišysi, svarbiausia, kad dažai ir ryškiklis būtų santykiu 1:1. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Peroksidas yra ryškiklio buteliuke (tame su smailiu snapeliu). mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti