QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 11:50)
kažkaip keista su tom spalvom, tik įdomu kodėl
aš tai spėjau į patį mėnesio galą pamatyti tą akciją ir pasipirkau,dabar galvoju gaila, kad daugiau nepapirkau, visvien nemažai pasitaupo
dėl to dažų maišymo, gėda prisipažinti, bet aš viesvien nesuprantu kaip ten ką su kuo maišyti o tuolabiau, kai dažau tik šaknis ir man dažų užtenka dviem kartams
Papildyta:
Paskaičiau atsakyma, tai net susijuokiau, ale kokių čia dar nuolaidų norite, džiaukites ir taip pigiai gaunate
aš tai spėjau į patį mėnesio galą pamatyti tą akciją ir pasipirkau,dabar galvoju gaila, kad daugiau nepapirkau, visvien nemažai pasitaupo
dėl to dažų maišymo, gėda prisipažinti, bet aš viesvien nesuprantu kaip ten ką su kuo maišyti o tuolabiau, kai dažau tik šaknis ir man dažų užtenka dviem kartams
Papildyta:
Paskaičiau atsakyma, tai net susijuokiau, ale kokių čia dar nuolaidų norite, džiaukites ir taip pigiai gaunate
Jo jo "labai jau pigiai" gauname . Gerai, kad Panevėžyje yra dar viena parduotuvė (atsidariusi anksčiau nei "Sveiki produktai") kur juos galima užsisakyti ir padaro 10% nuolaidą, tai vis keliom kapeikom pigiau, o per kelis pirkimus susitaupo gi vis vien .
O maišyti, jei maišau, tai aš maišau: paimu ir pilu kiek reikia iki kiekio kitų į pagrindinius, tiek dažus, tiek ir ryškiklį nors ir "Sveikų produktų" parašė taip, kaip galima maišyti: ,,Toms moterims, kurioms šviesinant plaukus linkę išryškėti geltoni arba raudoni tonai, patariama į pasirinktą pagrindinę spalvą
(tarkime, pagrindinę pasirinkote 7N) įmaišyti pilko atspalvio dažų 8A. Tai daroma taip:
paimkite 7N dažiklio buteliuką (ant jo parašyta Hair colorant) - tik dažiklio, o ne sumaišytų dažų! Iš šio buteliuko nupilkite
vieną kamštelį dažiklio. Tuomet į šį buteliuką pripilkite 1 kamštelį 8A dažiklio...."
Ir dar: Jeigu norite didesnio dažų kiekio, tuomet nenupilkite dažiklio, į kurį norite primaišyti papildomai pilko atspalvio, o pridėkite pilko dažiklio tiek, kiek Jums reikia. Tuomet pridėkite tokį patį kiekį ryškiklio, kiek įdėjote dažiklio. T.y., jeigu bendras jau sumaišyto dažiklio kiekis bus tarkime 40 ml, į jį primaišykite 40 ml ryškiklio.
"Pilkinti" galima tik N ir G (taip pat ir A maišyti tarpusavyje), kitų atspalvių - ne."