Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

Atradau as zinutes kur klausiau sveiku produktu ir man atsake del to geltonumo:
Jeigu šviesinant plaukus išryškėja geltonas atspalvis, galima imti 10A spalvą arba 10N maišyti su 8N.
Tokiu atveju, kai geltonumas išryškėja ir su pelenų atspalviu, galima patarti rinktis tamsesnę spalvą. Geltoni atspalviai išties sunkiai prognozuojami, nes tai labai priklauso nuo moters hormonų sistemos. Tačiau yra dėsningumas - jeigu šviesinama stipriai, didesnė geltono atspalvio tikimybė. Ypač, jeigu spalva pasirenkama daugiau negu dviem tonais šviesesnė, nei pradinė. 8A yra daugiau pilkinančio pigmento, nei 10A, tad geltonumui nuimti ji tinkamiausia.
Papildyta:
o cia ju pusalpyje radau
Kai kuriems žmonėms nudažius natūraliu ar auksiniu atspalviu lieka raudonas arba geltonas tonas.
Tokiu atveju N ir G reikėtų maišyti su pelenų atspalvio 8A. Vieną dangtelį N ar G dažiklio nupilkite ir vietoje jo pripilkite vieną dangtelį 8A dažiklio. Kai kurioms vieno dangtelio nepakanka, tuomet 8A dažiklio kiekį galima padidinti, tačiau ne daugiau kaip iki 50%.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 17 sausio 2012 - 22:44
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 23:47)
Atradau as zinutes kur klausiau sveiku produktu ir man atsake del to geltonumo:
Jeigu šviesinant plaukus išryškėja geltonas atspalvis, galima imti 10A spalvą arba 10N maišyti  8N.
Tokiu atveju, kai geltonumas išryškėja ir su pelenų atspalviu, galima patarti rinktis tamsesnę spalvą. Geltoni atspalviai išties sunkiai prognozuojami, nes tai labai priklauso nuo moters hormonų sistemos. Tačiau yra dėsningumas - jeigu šviesinama stipriai, didesnė geltono atspalvio tikimybė. Ypač, jeigu spalva pasirenkama daugiau negu dviem tonais šviesesnė, nei pradinė. 8A yra daugiau pilkinančio pigmento, nei 10A, tad geltonumui nuimti ji tinkamiausia.
Papildyta:
o cia ju pusalpyje radau
Kai kuriems žmonėms nudažius natūraliu ar auksiniu atspalviu lieka raudonas arba geltonas tonas.
Tokiu atveju N ir G reikėtų maišyti su pelenų atspalvio 8A. Vieną dangtelį N ar G dažiklio nupilkite ir vietoje jo pripilkite vieną dangtelį 8A dažiklio. Kai kurioms vieno dangtelio nepakanka, tuomet 8A dažiklio kiekį galima padidinti, tačiau ne daugiau kaip iki 50%.

As pasakysiu kita priezasty del geltonumo/ryzumo irgi - per silpnas peroksidas mirksiukas.gif Del to nesugeba isimti to raudono pigmento. O kadangi Naturtint butent raso, kad peroksido kiekis mininalus, gali buti ir si beda. As matau abiejuose nuotraukose geltonuma ties saknimis, bet to ner daug -gal pabandykit su pilkintoju tik saknis patrinti ir perskalauti g.gif O siaip grazi spalvyte ir labai sviesi, taip smagu, kad jums taip gaunas thumbup.gif
Tik del to 8A, kad daugiau pilko turi nesutinku, tai tamsesnis ASH, jis turi maziau sviesumo, todel ir geltonumo maziau islenda g.gif Nes kiek metu domiuosi sitais dalykais, pirma karta girdziu tai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 17, 21:53)
Sveikos merginos. Ir aš  tokiais pat plaukais (dideliu kiekiu raudono pigmento), dažau taip pat, visaip bandau ir galvoju pabandyti pamaišyti dažus, bet kartais geresnis rezultatas, kartais ne toks, tai aš dažniausia dabar dažau su 10A, o po savaitės perdažau su 8A. g.gif  g.gif  g.gif  Bet aš čia labiau ne dėl to, o dėl- tai, kad mergaitės, aš irgi norėčiau 9.31 spalvos, bet Lietuvoje "Sveikuose produktuose" jos nėra ir nebus (bent jau kol kas) man taip atsakė  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveika, o tai plaukai nenukencia, nuo dvieju dazymu dvieju savaiciu laikotarpyje? g.gif O niekada nebandet iskart su 8A dazyt ir kaip gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 21:02)
Čia dažiau su 10A
user posted image

O čia perdažiau su 8A
user posted image

Labai gražiai gavosi thumbup.gif . Man, bent jau iš foto, gražesnė plaukų spalva kur dažyta su 10A, tokia šiltesnė šviesi spalva thumbup.gif aišku, nežinau kaip atrodo realiai, nuotraukoje gali nesimatyti taip kaip atrodo gyvai blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 23:27)
As pasakysiu kita priezasty del geltonumo/ryzumo irgi - per silpnas peroksidas mirksiukas.gif Del to nesugeba isimti to raudono pigmento. O kadangi Naturtint butent raso, kad peroksido kiekis mininalus, gali buti ir si beda. As matau abiejuose nuotraukose geltonuma ties saknimis, bet to ner daug -gal pabandykit su pilkintoju tik saknis patrinti ir perskalauti g.gif O siaip grazi spalvyte ir labai sviesi, taip smagu, kad jums taip gaunas thumbup.gif
Tik del to 8A, kad daugiau pilko turi nesutinku, tai tamsesnis ASH, jis turi maziau sviesumo, todel ir geltonumo maziau islenda g.gif Nes kiek metu domiuosi sitais dalykais, pirma karta girdziu tai  blink.gif
Papildyta:

Kad net nežinau, man žinok ir su stipresniu peroksidu su sintetiniais dažais taip pat išeidavo.
Aš va dabar paskutinius tris kartus dažiau su 8A tai nenudažo šviesiai, tik pora tonų gal pasšviesina, amn tokie rusvi išeina, bandžiau poto po keletą savaičių dar perdažyti su tais pačia spalva, tai gal tik tik šiektiek pašviesina.
Todėl va dabar greit reiks dažyti, todėlnoriu kažkaip kitaip išbandyti, nes norisi kad šviesiau paimtų, tai ir mąstau ar tik su 10A padažyti ar pabandyti pamašyti dažus. Bet kad tų su tašku dažuų parduotuvėjė nėra pirkti.
o kaži ar yra eko pilkintojų?
nes aš va iš tų tokių jau pora metų, kad visai nenaudoju nieko nieko, na pvz kaip kokiam vegetarui neįsiūlysi kokios dešros šlioso ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 08:46)
Labai gražiai gavosi  thumbup.gif . Man, bent jau iš foto, gražesnė plaukų spalva kur dažyta su 10A, tokia šiltesnė šviesi spalva  thumbup.gif aišku, nežinau kaip atrodo realiai, nuotraukoje gali nesimatyti taip kaip atrodo gyvai  blush2.gif  g.gif  g.gif

žinokit facebooke šios mano foto sveikų produktų puslapyje buvo patalpintos, tai taip pat daug kas atsiliepė, kad plaukai daug gyviau atrodo kaip pirmoje fotoje. nors man aišku labaiu patinka be šio tokio geltonumo ax.gif

ai 0 plaukai taip perdažant po poros savaičių tikrai nenutriušta, aš bent kai bandžiau pora kartų taip, tai jokio šalutinio poveikio nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Sveika, o tai plaukai nenukencia, nuo dvieju dazymu dvieju savaiciu laikotarpyje? g.gif O niekada nebandet iskart su 8A dazyt ir kaip gaunasi? 4u.gif
[/quote]

Sveika. Kaip dėl plaukų nukentėjimo- labai nepastebėjau, tik tikrai, manau, mažiau nukenčia nei nuo įprastinių vieno dažymo g.gif g.gif . Aišku norėčiau rasti tokį derinį, kad užtektu vieno karto gauti norimą rezultatą doh.gif , bet kol kas dar taip nesigauna. Beje nežinau nuo ko priklauso, bet kartais gaunasi neblogas rezultatas ir po vieno dažymo su 10A ir nereikia pertonuoti su 8A g.gif g.gif g.gif .
Klausi ar niekad nebandžiau iškart su 8A? Taip, bandžiau ir tokį variantą, aišku ne visą galvą, bet sruogelę- nudažė man- iš pirmo karto tik truputį pašviesino, po antro bandymo irgi blondinės spalvos nesigavo, tik tokia gal sakyčiau šviesi ruda į pilkumą, net nežinau kaip apibūdinti doh.gif doh.gif doh.gif . Tiesa, neparašiau, kad natūrali mano plaukų spalva yra kažkur tarp 5-6 tonų (tiesą nebelabai pamenu, tik iš šaknų, kai nuauga sprendžiu blush2.gif doh.gif :hihi ). Beje bandžiau dažyti ir sumaišiusi spalvas 10A su 8A tarpusavyje, ir į 10A maišyti tik 2 kamštelius 8A spalvos, ir 50/ 50% - didelio skirtumo nepajutau, vis vien lindo per didelis geltonumas. Tiesa, aš labai baltų ir nenoriu, man patinka natūralūs šviesūs, tokie su švelniu gelsvumu, pajūrio smėliniai, kviečių, na kažkas tokio kaip Basari'ai gavosi pirmoje foto su 10A.
Sukasi ir man galva dėl spalvų maišymo ir su kuriais dar bandyti (pabandymui sruogelei maišyti tarpusavį spalvų variantus irgi nemažai susinaudoja, to po mažai lieka visai galvai doh.gif doh.gif ). Mąstau ir aš gal dar pabandyti dažyti sumaišius 8A su 8N (nors "Sveikų produktų" spl.paletėje jie tamsesni atrodo nei buklete) arba su 9N g.gif g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 18 sausio 2012 - 09:17
[quote=Basari'a,2012 01 17, 23:02]
Čia dažiau su 10A

O čia perdažiau su 8A

Labai gera spalvyte, bet ar nepasiektum jos dažant tik su 10N ?
Ar nesigautu tokia pati kaip maišant 10A su 8A, pasirodysiu savo spalvą, man panaši i tavo antrąją, nors niekad nei pilkindavau, nei maišydavau, dabar tik šovė i galvą, kadangi šaknys geltonesnės, ypač matosi žiemą ir kai daugiau atauga..na bet vasarą gal visoms pašviesėja gražiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 09:04)
Kad  net nežinau, man žinok ir su stipresniu peroksidu su sintetiniais dažais taip pat išeidavo.
Aš va dabar paskutinius tris kartus dažiau su 8A tai nenudažo šviesiai, tik pora tonų gal pasšviesina, amn tokie rusvi išeina, bandžiau poto po keletą savaičių dar perdažyti su tais pačia spalva, tai gal tik tik šiektiek pašviesina.
Todėl va dabar greit reiks dažyti, todėlnoriu kažkaip kitaip išbandyti, nes norisi kad šviesiau paimtų, tai ir mąstau ar tik su 10A padažyti ar pabandyti pamašyti dažus. Bet kad tų su tašku dažuų parduotuvėjė nėra pirkti.
o kaži ar yra eko pilkintojų?
nes aš va iš tų tokių jau pora metų, kad visai nenaudoju nieko nieko, na pvz kaip kokiam vegetarui neįsiūlysi kokios dešros šlioso  ax.gif  blush2.gif
Papildyta:

žinokit facebooke šios mano foto sveikų produktų puslapyje buvo patalpintos, tai taip pat daug kas atsiliepė, kad plaukai daug gyviau atrodo kaip pirmoje fotoje. nors man aišku labaiu patinka be šio tokio geltonumo  ax.gif
ai 0 plaukai taip perdažant po poros savaičių tikrai nenutriušta, aš bent kai bandžiau pora kartų taip, tai jokio šalutinio poveikio nepastebėjau  ax.gif

Man taip pat dažnai gaudavosi per daug nepageidaujamas geltonumas g.gif doh.gif doh.gif

Geras :hihi, tai mačiau ir facebook'e Jūsų šias foto ir taip pat pakomentavau :hihi :hihi Buvo prierašai: "ši spalva jai gavosi pernelyg geltona, panaudojus 10A./ O čia A... liko patenkinta, perdažė su pelenų 8A..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Be to ir mano buvo įdėta prieš dažymą ir po šiais dažais- dalyvavau jų organizuotam dažų bandyme ax.gif ax.gif ax.gif Aš tai labai norėčiau, kad atsirastu ir LT dažų 9,31 spalva g.gif g.gif g.gif , be to ji ir šviesesnė atrodo už 8A mirksiukas.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 10:01)
Man taip pat dažnai gaudavosi per daug nepageidaujamas geltonumas  g.gif  doh.gif  doh.gif

Geras :hihi, tai mačiau ir facebook'e Jūsų šias foto ir taip pat pakomentavau :hihi :hihi Buvo prierašai: "ši spalva jai gavosi pernelyg geltona, panaudojus 10A./ O čia A... liko patenkinta, perdažė su pelenų 8A..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    Be to ir mano buvo įdėta prieš dažymą ir po šiais dažais- dalyvavau jų organizuotam dažų bandyme  ax.gif  ax.gif  ax.gif Aš tai labai norėčiau, kad atsirastu ir LT dažų 9,31 spalva  g.gif  g.gif  g.gif , be to ji ir šviesesnė atrodo už 8A  mirksiukas.gif  g.gif  g.gif

ane? geras thumbup.gif
O jūsų plaukai ilgi? bes lyg aš irgi pamenu, akd žiūrėjau ir komentavau plaukučius kažkiek ten žemiau pečių bigsmile.gif jei taip, vadinasi mums visiškai vienodai dažo šie dažai biggrin.gif
tai jus jau bandėte maišyti 10A su 8A ir nepasijuto jokio skirtumo, viesvien ta geltonumą metė?

Papildyta:
QUOTE(savrina @ 2012 01 18, 09:57)
Čia dažiau su 10A

O čia perdažiau su 8A

Labai gera spalvyte, bet ar nepasiektum jos dažant tik su 10N ?
Ar nesigautu tokia pati kaip maišant 10A su 8A, pasirodysiu savo spalvą, man panaši i tavo antrąją, nors niekad nei pilkindavau, nei maišydavau, dabar tik šovė i galvą, kadangi šaknys geltonesnės, ypač matosi žiemą ir kai daugiau atauga..na bet vasarą gal visoms pašviesėja gražiai.. smile.gif

net nežinau, jaučiu dažant su 10N iš viso plaukai dar geltonesni išeitų, nes ju 10A turi to pilkintuvo, o kaip pirmoje fotoje matote, visvien man jie į geltonumą padažė ax.gif
Papildyta:
pantera72 dar kartą peržiūrėjau Jūsų foto, tai nea, jums geriau nudažo, mažiau to geltonumo nei man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 10:52)
ane? geras  thumbup.gif
O jūsų plaukai ilgi? bes lyg aš irgi pamenu, akd žiūrėjau ir komentavau plaukučius kažkiek ten žemiau pečių  bigsmile.gif jei taip, vadinasi  mums visiškai vienodai dažo šie dažai  biggrin.gif
tai jus jau bandėte maišyti 10A su  8A ir nepasijuto jokio skirtumo, viesvien ta geltonumą metė?

Papildyta:

net nežinau, jaučiu dažant su 10N iš viso plaukai dar geltonesni išeitų, nes ju 10A turi to pilkintuvo, o kaip pirmoje fotoje matote, visvien man jie į geltonumą padažė  ax.gif
Papildyta:
pantera72 dar kartą peržiūrėjau Jūsų foto, tai nea, jums geriau nudažo, mažiau to geltonumo nei man  biggrin.gif

Mano plaukai žemiau pečių ir iš bandančių šiuos dažus, man atrodo aš viena (jei neklystu) buvau dažanti šviesiai g.gif . Taip, man sumaišius tas dvi 10A su 8A spalvas skirtumo nepasijuto, manau, geriau gaunasi du kart perdažyt doh.gif . O dėl geltunumo, žinokit man tada pirmą kart bandant geriausia gavosi, mažiausia nepageidaujamo geltonumo (kaip jau minėjau man patinka truputį, natūraliai gelsvi). Jei skaitėte atsiliepimą apie bandytus dažus tą kur parašyta jog dažus laikiau 1,3val., tai tada mano ten :hihihi.

P.S. ar ir ne Tu dabar facebooke parašei komentarą "Sveikuose produktuose" dėl 9.31 spalvos g.gif g.gif g.gif ? Jai Tu, tai geras ir ten kartu tą patį rašom :hihihi, gerai ir parašiau, kad ne viena tos spalvos norėtu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 11:04)
Mano plaukai žemiau pečių ir iš bandančių šiuos dažus, man atrodo aš viena (jei neklystu) buvau dažanti šviesiai  g.gif . Taip, man sumaišius tas dvi 10A su 8A spalvas skirtumo nepasijuto, manau, geriau gaunasi du kart perdažyt  doh.gif . O dėl geltunumo, žinokit man tada pirmą kart bandant geriausia gavosi, mažiausia nepageidaujamo geltonumo (kaip jau minėjau man patinka truputį, natūraliai gelsvi). Jei skaitėte atsiliepimą apie bandytus dažus tą kur parašyta jog dažus laikiau 1,3val., tai tada mano ten :hihihi.

P.S. ar ir ne Tu dabar facebooke parašei komentarą "Sveikuose produktuose" dėl 9.31 spalvos  g.gif  g.gif  g.gif ? Jai Tu, tai geras ir ten kartu tą patį rašom :hihihi, gerai ir parašiau, kad ne viena tos spalvos norėtu  ax.gif  ax.gif  ax.gif

nu koks...ech... tai kaži ar man beverta bandyti maišyti g.gif nu gaila kaip...
aga ten aš biggrin.gif
bet nesupratau atsakymo, tai ka nebegamina tos spalvos ar tiesiog neteiks gamintojai tokios spalvos Lietuvai g.gif
dar galvoju prie to pačio reik užklausti kada dažams padarys vėl nuolaidą, pvz ta 30% kaip paskutinį kartą buvo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 11:13)
nu koks...ech... tai kaži ar man beverta bandyti maišyti  g.gif  nu gaila kaip...
aga ten aš  biggrin.gif
bet nesupratau atsakymo, tai ka nebegamina tos spalvos ar tiesiog neteiks gamintojai tokios spalvos Lietuvai  g.gif
dar galvoju prie to pačio reik užklausti kada dažams padarys vėl nuolaidą, pvz ta 30% kaip paskutinį kartą buvo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

hihihi.gif hihihi.gif thumbup.gif O atrašė, kad Lietuvos rinkai tiekėjai neteikia šios spalvos doh.gif , o dėl nuolaidos aš irgi jau paklausiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Beje aš kai buvo spalį nemačiau doh.gif doh.gif doh.gif , tik pataikiau kai buvo akcija beta.lt tai nors tiek thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 18 sausio 2012 - 11:27
QUOTE(pantera72 @ 2012 01 18, 11:26)
hihihi.gif hihihi.gif  thumbup.gif  O atrašė, kad Lietuvos rinkai tiekėjai neteikia šios spalvos  doh.gif , o dėl nuolaidos aš irgi jau paklausiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Beje aš kai buvo spalį nemačiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tik pataikiau kai buvo akcija beta.lt tai nors tiek thumbup.gif  thumbup.gif

kažkaip keista su tom spalvom, tik įdomu kodėl doh.gif

aš tai spėjau į patį mėnesio galą pamatyti tą akciją ir pasipirkau,dabar galvoju gaila, kad daugiau nepapirkau, visvien nemažai pasitaupo ax.gif

dėl to dažų maišymo, gėda prisipažinti, bet aš viesvien nesuprantu kaip ten ką su kuo maišyti blush2.gif o tuolabiau, kai dažau tik šaknis ir man dažų užtenka dviem kartams ax.gif
Papildyta:
Paskaičiau atsakyma, tai net susijuokiau, ale kokių čia dar nuolaidų norite, džiaukites ir taip pigiai gaunate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti