Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 09:51)
Pakeliu temutę  ax.gif

tai merginos, kurios maišot naturtint dažus patars ar verta tas spalvas maišyti? ir kokiomis proporcijomis?  ax.gif

Ziurint, kokio rezultato norit, sviesiau negu 10 A jau nebus, nes 10 sviesiausia spalva paleteje. Kokia jusu dabar spalva ir ko tikites? Gal foto ymestumet? 4u.gif Jei nenorit viesai, galit ir y a.z. rolleyes.gif Siaip atsargiai reiktu su ASH atspalviais, nes jie gali duoti melsvumo/per didelio pilkumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 12:47)
Ziurint, kokio rezultato norit, sviesiau negu 10 A jau nebus, nes 10 sviesiausia spalva paleteje. Kokia jusu dabar spalva ir ko tikites? Gal foto ymestumet? 4u.gif Jei nenorit viesai, galit ir y a.z. rolleyes.gif Siaip atsargiai reiktu su ASH atspalviais, nes jie gali duoti melsvumo/per didelio pilkumo g.gif

natūrali mano - kaip tikros lietuvaitės spalva smile.gif
o šviesiausia gi yra 10N ax.gif
o noriu maišyti su 8A nes, kad nesigautu geltoni plaukai, nes kaip saskiau labai stiprus mano orandžinis pigmentas.
aga žinau, nes anksčiau dažiau su keunes 1517, tai man buvo super, ušeidavo pilkšvoki truputį bet po keletą plovimų nusiplaudavo, bet nuo vasaros esu perėjus prie Naturtint dažų.
10A man visvien į geltonumą nudažo.
8A nepašviesina tie.
todėl ir galvoju gal maišant pačia šviesiausią 10N su 8A pilkiausią spalvą, išeitų norimas šviesumas, bet nesigautų geltoni ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turbūt ne ten su savo skelbimuku papuoliau, bet parduodu naują pakuotę Naturtint ilgalaikius plaukų dažus be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):

user posted image

25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 15:07)
o šviesiausia gi yra 10N  ax.gif
o noriu maišyti su 8A nes, kad nesigautu geltoni plaukai, nes kaip saskiau labai stiprus mano orandžinis pigmentas.
aga žinau, nes anksčiau dažiau su keunes 1517, tai man buvo super, ušeidavo pilkšvoki truputį bet po keletą plovimų nusiplaudavo, bet nuo vasaros esu perėjus prie Naturtint dažų.
8A nepašviesina tie.
todėl ir galvoju gal maišant pačia šviesiausią 10N su 8A pilkiausią spalvą, išeitų norimas šviesumas, bet nesigautų geltoni  ax.gif

Šviesesnių ir aš norėčiau bigsmile.gif
Įdomūs pamąstymai apie maišymą Naturtint 10A su 8A, bet norėčiau pamatyti labai, ar esi tai dariusi ar tik bandysi ?

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 14:07)
o šviesiausia gi yra 10N  ax.gif
8A nepašviesina tie.
todėl ir galvoju gal maišant pačia šviesiausią 10N su 8A pilkiausią spalvą, išeitų norimas šviesumas, bet nesigautų geltoni  ax.gif

10 lygio dazai yra sviesiausi paleteje, taigi 10N ir 10A yra vienodo lygio sviesumo, tik ASH visada atrodo siek tiek tamsesnis uz naturalu ar auksiny del savo pilkumo. Jeigu jums 10A dazo visvien y geltonuma, tai sunku pasakyti, kaip cia 10N + 8A suveiks jums, zinokit vistiek bus gelsva, nes man N dazo y ryzuma ( pati turiu daug raudono pigmento). Siaip siulyciau geriau gal pabandyti 10 N su 9.31 maisyti, sitas irgi turi ASH. Turetu but sviesu, o del ryzumo - negaliu garantuoti, man jy panaikindavo tik milteliais isimta spalva, nes tiesiog per stipriai dominuojantis g.gif
Papildyta:
Cia siek tiek pavyzdziu, kaip dazyta:

user posted image

2 oz Naturtint 8N Wheat Germ Blonde with 1 oz Naturtint 8G Sandy Golden Blonde

user posted image

¾ oz Naturtint 8N Wheat Germ Blonde and1¼ oz Naturtint 9.31 Sandy Blonde with 2 oz Naturtint 8N developer

user posted image

1 oz Naturtint 10N Light Dawn Blonde with 1 oz Naturtint 9.31 Sandy Blonde

user posted image

½ oz Naturtint 7N Hazelnut Blonde with 1½ oz Naturtint 8A Ash Blonde, and 1 oz Naturtint 6N Dark Blonde with 1 oz Naturtint 7.7 Teide Brown

Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 17, 16:30)
Šviesesnių ir aš norėčiau  bigsmile.gif
Įdomūs pamąstymai apie maišymą Naturtint 10A su 8A, bet norėčiau pamatyti labai, ar esi tai dariusi ar tik bandysi ?

rolleyes.gif

10N su 8A,

nu aš manau, kad duotų tas 8A duotų didesnį pilkumą ir gal pramštų labiau ta geltonumą nei 10A, nes pati aš rašiau per facebooka sveikiems produktams, tai man atsakė, kad tas 8A turi žymiai daugiau to pilkintojo nei 10A.

nea nebandžiau, čia tik mano pamąstymai, galvoju taip išbandyti ax.gif

nerodo kotais nuotraukų.

bet sandy blonde, gi smėlio blondinė, abejoju, kad jis turi to ash g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 17 sausio 2012 - 16:52
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 17:50)
10N su 8A,

nu aš manau, kad duotų tas 8A duotų didesnį pilkumą ir gal pramštų labiau ta geltonumą nei 10A, nes pati  aš rašiau per facebooka sveikiems produktams, tai man atsakė, kad tas 8A turi žymiai daugiau to pilkintojo nei 10A.

nea nebandžiau, čia tik mano pamąstymai, galvoju taip išbandyti  ax.gif

nerodo kotais nuotraukų.

bet sandy blonde, gi smėlio blondinė, abejoju, kad jis turi to ash  g.gif

Vienetas po tasko rodo pilkuma. Kitaip dar vadinamas saltu auksu. 8A neturi daugiau pilkumo, tiesiog tamsesne 2 tonais spalvyte, tai spalva gausis tamsesne ir atrodys pilkesne. Siaip su siais dazais turbut taip yra - tiesiog reikia bandyti, kas tinka jusu plaukui. Niekada nezinai rezultato, ypac jei pries tai plaukai buvo dazyti cheminiais dazais, beamoniakiniais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 17:02)
Vienetas po tasko rodo pilkuma. Kitaip dar vadinamas saltu auksu. 8A neturi daugiau pilkumo, tiesiog tamsesne 2 tonais spalvyte, tai spalva gausis tamsesne ir atrodys pilkesne. Siaip su siais dazais turbut taip yra - tiesiog reikia bandyti, kas tinka jusu plaukui. Niekada nezinai rezultato, ypac jei pries tai plaukai buvo dazyti cheminiais dazais, beamoniakiniais ir t.t.

mano plaukai jau 7-8 menesiai dazomi su NATURTINT dazais, tik arba su 10A arba 8A.

o to tai nezinojau, kad taskiukas reiskia pilkuma spalvoje.aciu uz info. tai gal tada tikrai pabandyti geriau su sia spalva, o ne 8A.
tai kaip jus labiau siulote bandyti, kuri varianta, jeigu 10N ir 10A yra vienodo lygio sviesumo ar:
10N su 9.31
ar
10A su 9.31
?
Papildyta:
dar kart perskaiciau jusu postus biggrin.gif
tai jei tada ASH tik atrodo siek tiek tamsesnis uz naturalu ar auksiny del savo pilkumo, tai tada gal ir bandyti 10A su tuo 9.31?
jau visai susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 20:41)
mano plaukai jau 7-8 menesiai dazomi su NATURTINT dazais, tik arba su 10A arba 8A.
o to tai nezinojau, kad taskiukas reiskia pilkuma spalvoje.aciu uz info. tai gal tada tikrai pabandyti geriau su sia spalva, o ne 8A.
tai kaip jus labiau siulote bandyti, kuri varianta, jeigu 10N ir 10A yra vienodo lygio sviesumo ar:
10N su  9.31
ar
10A su 9.31

Ajajaj tuoj abi susipainiosim 4u.gif Man lengva, kai galvoj viskas, sunku mintis isdestyt, kad suprantama ir jums butu 4u.gif 10A su 9.31 nedaryciau, nes gali gautis murzinoka ( per daug pilka/zalsvoka netgi) spalva. Geriau 10N su 9.31, norit siek tiek tamsesnio varianto - 9N arba 8N su 9.31. O pries tai nebuvo su niekuo nedazyti plaukai? Iskart ant naturaliu dazet su Naturtint?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 19:54)
Ajajaj tuoj abi susipainiosim 4u.gif  Man lengva, kai galvoj viskas, sunku mintis isdestyt, kad suprantama ir jums butu 4u.gif 10A su 9.31 nedaryciau, nes gali gautis murzinoka ( per daug pilka/zalsvoka netgi) spalva. Geriau 10N su 9.31, norit siek tiek tamsesnio varianto - 9N arba 8N su 9.31. O pries tai nebuvo su niekuo nedazyti plaukai? Iskart ant naturaliu dazet su Naturtint?

nu manau taip ir bandysiu padaryti, aciu 4u.gif
ziuriu sveiki produktai tos spalvos neturi, gal zinote kur galeciau ja papirkti?

tik viena karta buvau padaziusi visus su 8A, o taip visad daziau tik ataugusias saknis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 16:50)
10N su 8A,

nu aš manau, kad duotų tas 8A duotų didesnį pilkumą ir gal pramštų labiau ta geltonumą nei 10A, nes pati  aš rašiau per facebooka sveikiems produktams, tai man atsakė, kad tas 8A turi žymiai daugiau to pilkintojo nei 10A.

nea nebandžiau, čia tik mano pamąstymai, galvoju taip išbandyti  ax.gif

nerodo kotais nuotraukų.

bet sandy blonde, gi smėlio blondinė, abejoju, kad jis turi to ash  g.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 17:02)

QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 19:41)

10N su  9.31
ar
10A su 9.31
?
Papildyta:
dar kart perskaiciau jusu postus  biggrin.gif
tai jei tada ASH tik atrodo siek tiek tamsesnis uz naturalu ar auksiny del savo pilkumo, tai tada gal ir bandyti 10A su tuo 9.31?
jau visai susipainiojau  blush2.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 19:54)
Ajajaj tuoj abi susipainiosim 4u.gif  Man lengva, kai galvoj viskas, sunku mintis isdestyt, kad suprantama ir jums butu 4u.gif 10A su 9.31 nedaryciau, nes gali gautis murzinoka ( per daug pilka/zalsvoka netgi) spalva. Geriau 10N su 9.31, norit siek tiek tamsesnio varianto - 9N arba 8N su 9.31. O pries tai nebuvo su niekuo nedazyti plaukai? Iskart ant naturaliu dazet su Naturtint?

Sveikos merginos. Ir aš su tokiais pat plaukais (dideliu kiekiu raudono pigmento), dažau taip pat, visaip bandau ir galvoju pabandyti pamaišyti dažus, bet kartais geresnis rezultatas, kartais ne toks, tai aš dažniausia dabar dažau su 10A, o po savaitės perdažau su 8A. g.gif g.gif g.gif Bet aš čia labiau ne dėl to, o dėl- tai, kad mergaitės, aš irgi norėčiau 9.31 spalvos, bet Lietuvoje "Sveikuose produktuose" jos nėra ir nebus (bent jau kol kas) man taip atsakė doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Čia dažiau su 10A
user posted image

O čia perdažiau su 8A
user posted image
Atsakyti