QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 16:50)
10N su 8A,
nu aš manau, kad duotų tas 8A duotų didesnį pilkumą ir gal pramštų labiau ta geltonumą nei 10A, nes pati aš rašiau per facebooka sveikiems produktams, tai man atsakė, kad tas 8A turi žymiai daugiau to pilkintojo nei 10A.
nea nebandžiau, čia tik mano pamąstymai, galvoju taip išbandyti
nerodo kotais nuotraukų.
bet sandy blonde, gi smėlio blondinė, abejoju, kad jis turi to ash
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 17:02)
Vienetas po tasko rodo pilkuma. Kitaip dar vadinamas saltu auksu. 8A neturi daugiau pilkumo, tiesiog tamsesne 2 tonais spalvyte, tai spalva gausis tamsesne ir atrodys pilkesne. Siaip su siais dazais turbut taip yra - tiesiog reikia bandyti, kas tinka jusu plaukui. Niekada nezinai rezultato, ypac jei pries tai plaukai buvo dazyti cheminiais dazais, beamoniakiniais ir t.t.
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 17, 19:41)
mano plaukai jau 7-8 menesiai dazomi su NATURTINT dazais, tik arba su 10A arba 8A.
o to tai nezinojau, kad taskiukas reiskia pilkuma spalvoje.aciu uz info. tai gal tada tikrai pabandyti geriau su sia spalva, o ne 8A.
tai kaip jus labiau siulote bandyti, kuri varianta, jeigu 10N ir 10A yra vienodo lygio sviesumo ar:
10N su 9.31
ar
10A su 9.31
?
Papildyta:
dar kart perskaiciau jusu postus
tai jei tada ASH tik atrodo siek tiek tamsesnis uz naturalu ar auksiny del savo pilkumo, tai tada gal ir bandyti 10A su tuo 9.31?
jau visai susipainiojau
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 17, 19:54)
Ajajaj tuoj abi susipainiosim
Man lengva, kai galvoj viskas, sunku mintis isdestyt, kad suprantama ir jums butu
10A su 9.31 nedaryciau, nes gali gautis murzinoka ( per daug pilka/zalsvoka netgi) spalva. Geriau 10N su 9.31, norit siek tiek tamsesnio varianto - 9N arba 8N su 9.31. O pries tai nebuvo su niekuo nedazyti plaukai? Iskart ant naturaliu dazet su Naturtint?
Sveikos merginos. Ir aš su tokiais pat plaukais (dideliu kiekiu raudono pigmento), dažau taip pat, visaip bandau ir galvoju pabandyti pamaišyti dažus, bet kartais geresnis rezultatas, kartais ne toks, tai aš dažniausia dabar dažau su 10A, o po savaitės perdažau su 8A.
Bet aš čia labiau ne dėl to, o dėl- tai, kad mergaitės, aš irgi norėčiau 9.31 spalvos, bet Lietuvoje "Sveikuose produktuose" jos nėra ir nebus (bent jau kol kas) man taip atsakė