Na pagaliau nusidaziau visa plauka Kaip meldziaus, kad tik nesigautu katastrofa Viskas gavos neblogai, mano atsiliepimai:
1. Pakuote - 10 balu - dazai, pirstines, instrukcija aiski, sampunas ir kondicionierius labai patiko, plaukuciai svelnuciai pasidare isplauti jais, nors po dazymo jautesi sausumas - tik ten, kur plaukas buvo dazytas chemija, saknys blizgios ir svelnios
2. Kvapas - 8 - neutralus, tik kazkoks keistokas zoleliu kvapas lydejo visa dazyma, bet nosis greit priprato. Bent jau nekosejau, kaip nuo amoniakiniu.
3. Konsistencija - 10 - nuostabi geline tekstura, dazai skalsus Lengva tepti, puikiai plaukas sugere, tiesiog gausiai isteptas buvo, nes yra poretas ir labai geria daza, kartais vidury dazymo buna, kad reikia datepti, sy karta viskas buvo ciki.
4. Pojutis dazant - 9 - nenieztejo, negriauze, tik pora sec padilgciojo skirtingose vietose ir viskas.
5. Spalva - sviesina tikrai Gavosi atspalviu sviesesni, ko ir norejau. Tik nezinau ar taip puikiai "kibo" nes mano buvo sviesinti, tik tamsinti 3 kartus su beamoniakiniais. Saknis nukando siek tiek sviesiau ir ryziau, bet kita dazyma dazant tik saknis istaisysiu. Maisau 2/3 8N + 1/3 8G, nes bijojau zalumo, bet kita karta tepsiu tik 8N ant naturalaus plauko, kai saknys ataugs, manau ryzumo nebus. Visumoj spalva gavosi ydomi, esu gan patenkinta rezultatu
Pirma foto - mano turetas rezultatas, paskutiny karta buvo dazyta su Wella Colour Touch 7/7 ( tamsi ruda blondine), kitose su saules apsvietimu ryziau, be - naturaliau. Foto darytos su kompo kamera, nes telefono kamera isvis nesugebejo uzfiksuoti panasios spalvos
Oho kokia puiki ataskaita, labai dekui Ir spalva labai naturali gavosi O kiek cia ml sutepta ant galvytes? As mat svarstau, kiek pakeliu - 1 ar 2 reiktu plaukams iki liemenuko sagteles, bet labai poretiems ir sausiems, jauciu su viena dezute neprasisuksiu
QUOTE(Stichija @ 2012 01 07, 19:21)
Oho kokia puiki ataskaita, labai dekui Ir spalva labai naturali gavosi O kiek cia ml sutepta ant galvytes? As mat svarstau, kiek pakeliu - 1 ar 2 reiktu plaukams iki liemenuko sagteles, bet labai poretiems ir sausiems, jauciu su viena dezute neprasisuksiu
Kadangi dazai su aktyvatoriumi maisomi 1:1 (60ml + 60 ml), nusprendziau deti dar apie 20 ml + 20 ml is kitos dezutes 8G. Uzteko tikrai, galejau ir su viena prasisukt, bet kadangi plaukai sausi ir poreti, geriau pirma karta dazant sutepti tikrai gausiai, kad spalva tolygesne gautusi. Manau tikrai pavyko, siulau rinktis 2 pakuotes, gal tik 1,5 sunaudosi, bent nebus streso, kad va tik ant puses galvos uzteks
Beje, kas anksciau dazydavot su normaliais dazais ar beamoniakiniais ir norit pasviesint tuo vienu - dviem tonais, pradekit plaukus tept nuo tos vietos, kur dazyta iki galiuku, ataugusias saknis palikit ramybej. Palaikykit apie 15-20 min, tada istepkit saknis ataugusias - sie dazai daug greiciau nukanda naturalius plaukus, negu dazytus, nesvarbu, kad spalvos nat. ir dazytu beveik identiskos. Nes mano saknys per pora dienu pasidare sviesesnes uz visa plauka, zadu patamsint jas
Na dabar mano ataskaita . Kadangi saknys 70-80 proc zilos , o visa kita buve juodi plaukai tai saknis daziau su Welaton 10 Nr, auksine blondine, kokios spalvos yra ir kiti nudazyti plaukai. Praejus kelioms dienoms nusipirkau Naturtint 10N ir 8 G, sumaisiau 2 dalys 10N ir 1 d 8 G , na kad butu auksiniai su lengvu persikiniu atspalviu, plaukams iki liemenuko sagteles uzteko ir liko 1,5 dazu kiekio ( na vis gavosi 180 ml ), labai patiko zeline konsistencija, lengva ir paprasta tepti, tik i pabaiga, kokias 5 min pagrauze vienoj vietoj, kur pries dazyma buvau kasiusi. Nudaze labai tolygiai, bet jie tikrai gerai pasviesina, as dabar sakyciau net ne 9 Nr auksine blondine o 11 , kita karta bandysiu dazus deti puse ant puse ar isvis tik su 9 ar 10 numeriu dazysiu, bet siaip plaukai kokie Specialiai sukavausi virs juodos sukneles - ne gabalelis plaukelio nenuluzo , o blizga, o tviska Vyras pamate - sako "ohohoho kokia fyfacka, dar taip gerai niekan nebuvo " . Esme ir prasme mano dazymo buvo pereiti ant naturaliu sviesinanciu dazu, kad kuo maziau byretu ir trupetu plaukai, ar jie byres ir trupes - pasimatys po kokiu 2 sav, bet kol kas labai geras vaizdas.
QUOTE(savrina @ 2011 12 30, 10:23)
Ilgą laiką pirkau iš žolių namų "Herbatint" plaukų dažus, šviesiausią spalvą..kaina 40lt (panašiai) na bet žolelių pagrindu, be amoniako, parabenų ir silikono, bent jau kaip rašo..po to perėjau iš sveikų produktų ant "Naturtint" dažų,(taip pat šviesiausia spalva) truputuką pigesni 30lt, bet sudėtis panaši. Spalvos abi man patiko, nebuvo nei geltona, nei dar kokia nors, ataugus truputį šaknims, tas geltonumo efektas kažkiek matydavosi, bet tikrai ne baisiai..Spalvytės nėra labai šviesios, na bet jei peroksidinių norisi, tada jau ir apie natūralumą nėra ką kalbėti. Taigi šiuos abejus plaukų dažus aš rekomenduočiau, dažiausi kas pora mėnesių, jei labai reikėdavo, kas mėnesį, bet tik šaknis..
p.s dažų komponentai (Herbatint ir Naturtint) yra skirtinguose buteliukuose, taigi sumaišydavau tik pusę jų ir panaudodavau 2kartus. (Aišku svarbu atitaikyti panašias dozes tiek vieno tiek kito, nes nuo jų ir priklauso spalvos intensyvumas..)
Atrodo jie taip:
p.s dažų komponentai (Herbatint ir Naturtint) yra skirtinguose buteliukuose, taigi sumaišydavau tik pusę jų ir panaudodavau 2kartus. (Aišku svarbu atitaikyti panašias dozes tiek vieno tiek kito, nes nuo jų ir priklauso spalvos intensyvumas..)
Atrodo jie taip:
o kokiu reikalu Jus šias spalvytes maišote, ką tai duoda?
Aš dažausi su 10A.
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 12, 20:13)
As maisiau tam, kad buciau labai sviesi, bet kaip minejau, tureciau toki labai lengva persikini atspalvi, na tarkim tas pats, kas labai sviesius plaukus perskalauti dazanciu balzamu, tai kad nesiterliot kiekviena plovima ir neskalauti ta persikine spalva, tam ir maisiau 10 N su 8G( nes ten tokie jau raudonesni, ryzesni ar kaip cia issireiskus ), tai vat ir islauziau ka norejau
Dziugu Stichija, kad patiko Jei yra galimybiu, gal mestelk nuotraukyte As irgi manau pasiliksiu prie situ, tik eksperimentuosiu su atspalviais, nes pats dazas fantastiskas - plaukai neissauseje, o atsigave atrodo
http://www.naturesdr....uk/fanclub.php
http://www.naturtint...tint-models.php
Cia galima pasiziuret modeliukus, dazytus siais dazais
http://www.naturesdr....uk/fanclub.php
http://www.naturtint...tint-models.php
Cia galima pasiziuret modeliukus, dazytus siais dazais
Tai jei aš noriu, kad man kuo labiau pašviesintų, bet kad nesigautų geltonas atspalvis, man gal tada reiktų maišyti 10N su 8A? Kad tada išeitų labiau šviesūs bet į pilkumą? Kaip manote?
Nors yra ir spalva 10A - šviesi pelenų blondinė, bet kažkaip man norėtusi šviesesnių
Nors yra ir spalva 10A - šviesi pelenų blondinė, bet kažkaip man norėtusi šviesesnių
[quote=Basari'a,2012 01 12, 22:13]
Aš dažausi su 10A.
Arba neteisingai išsireiškiau, arba ne taip mane supratote , dažau šviesiausia spalva, viena spalva ("Naturtint") bet tiek šiuos dažus, tiek Herbatint dažų komponentus galima maišyti ne visus iškart (t.y pakelio turinys, ne skirtingi dažai) kalbejau apie pačių ingridientų esančių viename ar kitame pakelyje sumaišymą..ta prasme, kad galima ir kitam kartui pasilikti jei dažai tik šaknis..kadangi jei viską iškart susimaišai jų kiekio per daug šaknims..ir likusi dalis keliauja į šiukšliudėžę, nes sumaišyti komponentai stovėti ilgai negali..
Aš dažausi su 10A.
Arba neteisingai išsireiškiau, arba ne taip mane supratote , dažau šviesiausia spalva, viena spalva ("Naturtint") bet tiek šiuos dažus, tiek Herbatint dažų komponentus galima maišyti ne visus iškart (t.y pakelio turinys, ne skirtingi dažai) kalbejau apie pačių ingridientų esančių viename ar kitame pakelyje sumaišymą..ta prasme, kad galima ir kitam kartui pasilikti jei dažai tik šaknis..kadangi jei viską iškart susimaišai jų kiekio per daug šaknims..ir likusi dalis keliauja į šiukšliudėžę, nes sumaišyti komponentai stovėti ilgai negali..
QUOTE(savrina @ 2012 01 13, 09:30)
aaa, tai aš ne taip supratau
darau aš irgi taip pat, nes dažau tik šaknis,tai man užtenka puse kiekio visų dažų.
Pakeliu temutę
tai merginos, kurios maišot naturtint dažus patars ar verta tas spalvas maišyti? ir kokiomis proporcijomis?
tai merginos, kurios maišot naturtint dažus patars ar verta tas spalvas maišyti? ir kokiomis proporcijomis?