Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai

QUOTE(Egliukasz @ 2011 12 30, 13:25)
Kokia jusu naturali spalvyte 4u.gif Ar jie sviesina 4u.gif Kokia buvo plauku bukle pradedant siais dazais dazyti ir kaip pasikeite, nesausina? g.gif Kazkada LT budama nusipirkau Herbatint, ech kaip man netiko ir nepatiko, dabar galvoju, ar tas pats butu su Naturtint g.gif

Natūrali mano spalva - lietuviška pelenų (man ji niekad nepatiko:)
Kadangi plaukus dažiau ilgą laiką, tai pereinant būtent ant šių dažų nesijautė jokio pablogėjimo, nebent pagerėjimas, bet nežinau ar kitos priemonės čia prisidėjo ar ir dažai taip pat..kadagi rūpinuosi savo plaukais visaip kaip.. sausina kažkiek be abejo, manau nėra dažų kurie to nedarytų, na nebent visiškai natūralūs (chna, basma) kurie šviesiaplaukėms netinka..

Jie truputį skiriasi nuo herbatint ir man galbūt net labiau patinka ir tinka, tiek spalva, tiek plaukai po dažymo ne tokie šiurkštūs..Stebuklo nesitikėčiau, bet pabandyti verta.. smile.gif
p.s dėl šviesinimo, jie šviesina, bet skiriasi kažkie nuo mano ankstesnės spalvos (o ji pakankamai šviesi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savrina: 05 sausio 2012 - 11:37
Gal kas bandėte faberlic plaukų dažus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 05, 14:58)
Gal kas bandėte faberlic plaukų dažus?  g.gif

Kad nelabai jie natūralūs..
Atsakyti
chna tikrai naturalus dazai yra blogiausias variantas is bloguju . jie taip iseda i plauka, kad dazyt kitais dazais yra beprasmiska meta zalia atspalvi
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 05, 12:58)
Gal kas bandėte faberlic plaukų dažus?  g.gif

Aš ir mano mama bandėm. 4u.gif Po jų plaukai lieka labai švelnūs. Nenudegina jų. Nors nežinau kokie jie ar natūralūs ar ne. rolleyes.gif Bandė mama Naturtint pl. dažus, bet visvien grįžo prie šių. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as Naturtint - taip bijau bandyti, bet ryt turbut darysiu - parasysiu, kaip sekes 4u.gif Plaukai mano baisiniai ir probleminiai, ziuresim, kaip seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 06, 00:44)
Nusipirkau ir as Naturtint - taip bijau bandyti, bet ryt turbut darysiu - parasysiu, kaip sekes 4u.gif Plaukai mano baisiniai ir probleminiai, ziuresim, kaip seksis g.gif

Kokia spalvytę ?

Parašyk kaip pavyks, sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 05, 22:44)

Aha, man irgi idomu blush2.gif , nes ryt planuoju saknis dazytis su cheminiais, o likusius bandyt su sitais ala naturaliais, nes baigia plaukai nubyret is kupetos tik peles uodegele beliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 01 06, 16:57)
Aha, man irgi idomu  blush2.gif , nes ryt planuoju saknis dazytis su cheminiais, o likusius bandyt su sitais ala naturaliais, nes baigia plaukai nubyret is kupetos tik peles uodegele beliko  doh.gif

Sveika, na issitepiau sruogele dazais ir sedziu, lauksiu, kas bus, ar galima ant visu plauku tept g.gif Nes net neysivaizduoju, koks atspalvis turetu gautis g.gif
Pirkau 8N ir 8G, maisiau sruogelei santykiu 2/3 8N + 1/3 8G. Pati esu 7 tamsumo, saknys ataugusios naturalios, o like plaukai uzdazyti is blondinisku y sviesiai rudus/tamsi blondine su beamoniakiniais. Bet man plaukai net nuo beamoniakiniu jau byra, silikonu perteklius ant plauku doh.gif Sampuna/kondiske pakeiciau y neutralius, vietoj kaukes naudoju kokosu alieju + biotinas, ziuresim, gal pades, nes turiu peles uodegele irgi vietoj plauku doh.gif
Patys dazai labai liuks, lieciau ta mase ir sunku patiketi, kad dazai - kaip gelis thumbup.gif Tikiuos labai, kad iseis nusidazyti ir atrasiu savo dazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 06, 18:06)
Sveika, na issitepiau sruogele dazais ir sedziu, lauksiu, kas bus, ar galima ant visu plauku tept g.gif  Nes net neysivaizduoju, koks atspalvis turetu gautis g.gif
Pirkau 8N ir 8G, maisiau sruogelei santykiu 2/3 8N + 1/3 8G. Pati esu 7 tamsumo, saknys ataugusios naturalios, o like plaukai uzdazyti is blondinisku y sviesiai rudus/tamsi blondine su beamoniakiniais. Bet man plaukai net nuo beamoniakiniu jau byra, silikonu perteklius ant plauku doh.gif  Sampuna/kondiske pakeiciau y neutralius, vietoj kaukes naudoju kokosu alieju + biotinas, ziuresim, gal pades, nes turiu peles uodegele irgi vietoj plauku doh.gif
Patys dazai labai liuks, lieciau ta mase ir sunku patiketi, kad dazai - kaip gelis thumbup.gif Tikiuos labai, kad iseis nusidazyti ir atrasiu savo dazus bigsmile.gif

Sveika mirksiukas.gif , o as kazkaip planuoju 10 N imti blush2.gif , nes kad ir kokiais man dazais stipriais bedazytu - pora savaiciu grazi sviesiaplauke, o paskui pradedu ne geltuonuoti, o ruduoti doh.gif Vat dabar su Alcina dazyta 9.1 numeriu, buvo grazus sviesus plaukai - po menesio vidutiniskai rudi doh.gif , sakau gal sitie nors ne taip plaukui kenks... as tai dabar is vis plaunu plaukus su ekologisku prausikliu vaikams Margarita, nes galvos oda labai jautri ir irgi vietoj kaukes visokius aliejus teplioju.... na sekmytes tau ir man blush2.gif atasakaita po poros dienu 4u.gif
Atsakyti
Isploviau sruogele, buvo siurksti, o isdziuvus tokia blizgi ir svelni thumbup.gif Kadangi tamsu ir pries nenaturalu apsvietima labai didelio skirtumo nemaciau, apsiziuresiu rytoj ir dazysiu visa galva, ydesiu foto plauku kas gavosi 4u.gif
Atsakyti
Plaukus dažau jau kažkur 7 metus, labai atsibodo ta visiška chemija. verysad.gif Prieš 3.5 mėnesius perėjau prie natūralesnių dažų ir dabar naudoju Herbatint. Dažo tai jie man labai gerai, gerai nudažo žilus, nėra to stipraus kvapo ir pan. Plaukai lieka žvilgantys. Bet daugiausia vargo buvo, kol išsirinkau sau tinkamą atspalvį. doh.gif Norėjau rudos spalvos, kad nebūtų per tamsi ir daugmaž atitiktų mano natūralią spalvą (iki šiol visokiom spalvom esu plaukus dažius, todėl jau labai norėjos natūralumo).
Pradėjau bandyt nuo 3N, ji buvo beveik juoda. doh.gif Tada sekė 4N ir 5N, abi buvo per tamsios. doh.gif Galiausiai apsistojau ties Herbatint 6N. Ši spalva yra daugmaž tokia, kokios ir norėjau - ruda, nėra per tamsi, bet nėra ir šviesi.
Jei tik galėčiau, tai dažyčiau su henna, bet man ji žilų nenudažo gerai, vis vien lieka atspalvis.
Dar Naturtint mane domina, bet gal ateičiai atidėsiu, nes jaučiu, kad vėl užtruktų, kol atspalvį sau prisitaikyčiau.

Atsakyti