Sveikos, gal žinote plaukų dažus kurie visiškai nusiplauna, po kokio mėnesiuko?
Gal esat bandžiusios MARTIS RESPECT plaukų dažus?
Vakar nudažė plaukus fire red. Bet spalva gavos labiau panaši i kaštoninę. Plaukai buvo prieš dažymą natūralūs, šviešiai rusvi. Kaip išgaut raudoną spalvą, gal kartoti?
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 22, 17:57)
Šiandien mamai dažiau plaukus Naturtint dažais, mūsų spalvytė 5G Light Golden Chestnut
Maišydama dažus nustebau, kad jie tokios gelinės, o ne kreminės konsistencijos. Tepasi labai gerai, nesmirda, puikiai nudažė žilus plaukus, spalvytė gavosi nuostabi - plaukai atrodo labai natūraliai, lyg nedažyti. Spalva gavosi tokia šilta, švelniai ruda su auksiniu atspalviu, jokio pilko atspalvio, ryžumo ar pašalinių spalvų. Plaukai blizga, o po to spalvos aktyvatoriaus pasidarė šilkiniai ir labai minkšti. Mama irgi patenkinta, prašė dar nupirkti
Dabar žiūrėsim kaip laikysis spalva
Maišydama dažus nustebau, kad jie tokios gelinės, o ne kreminės konsistencijos. Tepasi labai gerai, nesmirda, puikiai nudažė žilus plaukus, spalvytė gavosi nuostabi - plaukai atrodo labai natūraliai, lyg nedažyti. Spalva gavosi tokia šilta, švelniai ruda su auksiniu atspalviu, jokio pilko atspalvio, ryžumo ar pašalinių spalvų. Plaukai blizga, o po to spalvos aktyvatoriaus pasidarė šilkiniai ir labai minkšti. Mama irgi patenkinta, prašė dar nupirkti
Dabar žiūrėsim kaip laikysis spalva
Spalva šitų dažų laikosi tikrai gerai tik šiek tiek sausina plaukus. Tom kurių plaukai ir taip linkę sausėti į tai reikia atkreipt dėmesį.
Sveikos,
Turbūt ne ten su savo skelbimuku papuoliau, bet parduodu naują pakuotę Naturtint ilgalaikius plaukų dažus be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):
25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž.
Turbūt ne ten su savo skelbimuku papuoliau, bet parduodu naują pakuotę Naturtint ilgalaikius plaukų dažus be amoniako, šviesi pelenų - 10A - spalva (170 ml):
25 Lt. Kaunas. Bendraukim per a.ž.
QUOTE(*Fortūna* @ 2011 12 07, 16:02)
Spalva šitų dažų laikosi tikrai gerai tik šiek tiek sausina plaukus. Tom kurių plaukai ir taip linkę sausėti į tai reikia atkreipt dėmesį.
Naturtint Reflex linija maziau dziovina, galima pabandyti ir tuos, tik mazesnis spalvu pasirinkimas
QUOTE(Airė @ 2011 12 02, 16:11)
Sveikos, gal žinote plaukų dažus kurie visiškai nusiplauna, po kokio mėnesiuko?
Man sakė,kad dažų kurie visiškai išsiplauna,nėra Spalva blunka,bet natūrali nebesugrįžta. Pati jau kiek laiko bandau išsiimt iš plaukų dažus,kurie pasak kirpėjos,turėjo greičiau nei po mėnesio nusiplaut.
QUOTE(Claude @ 2011 12 10, 14:23)
Man sakė,kad dažų kurie visiškai išsiplauna,nėra Spalva blunka,bet natūrali nebesugrįžta. Pati jau kiek laiko bandau išsiimt iš plaukų dažus,kurie pasak kirpėjos,turėjo greičiau nei po mėnesio nusiplaut.
Vat ir yra, nes jie nesiskverbia y plauko vidu, uzdazo tik pavirsiu Tik pirkti ju buna specializuotuose kirpeju parduotuvese, o ne prekybcentriuose visi L`oreal ir t.t.
Sveikos,
Gal kuri iš patirties jau pasakys, kiek laikosi dažai šviesiaplaukėms ir kokie geriausi? Ar po kažkiek kartų jie visiškai nusiplauna ar gal nors kiek tie plaukai pašviesėję lieka...?
Mano pačios tokie ale pelenų spalvos į rusvumą, na žodžiu tokie neaiškūs... Nenoriu ryžų kokių ar geltonų, bijau, kad tik tokia spalva nesigautų...
Gal kuri iš patirties jau pasakys, kiek laikosi dažai šviesiaplaukėms ir kokie geriausi? Ar po kažkiek kartų jie visiškai nusiplauna ar gal nors kiek tie plaukai pašviesėję lieka...?
Mano pačios tokie ale pelenų spalvos į rusvumą, na žodžiu tokie neaiškūs... Nenoriu ryžų kokių ar geltonų, bijau, kad tik tokia spalva nesigautų...
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 12 27, 21:19)
Sveikos,
Ilgą laiką pirkau iš žolių namų "Herbatint" plaukų dažus, šviesiausią spalvą..kaina 40lt (panašiai) na bet žolelių pagrindu, be amoniako, parabenų ir silikono, bent jau kaip rašo..po to perėjau iš sveikų produktų ant "Naturtint" dažų,(taip pat šviesiausia spalva) truputuką pigesni 30lt, bet sudėtis panaši. Spalvos abi man patiko, nebuvo nei geltona, nei dar kokia nors, ataugus truputį šaknims, tas geltonumo efektas kažkiek matydavosi, bet tikrai ne baisiai..Spalvytės nėra labai šviesios, na bet jei peroksidinių norisi, tada jau ir apie natūralumą nėra ką kalbėti. Taigi šiuos abejus plaukų dažus aš rekomenduočiau, dažiausi kas pora mėnesių, jei labai reikėdavo, kas mėnesį, bet tik šaknis..
p.s dažų komponentai (Herbatint ir Naturtint) yra skirtinguose buteliukuose, taigi sumaišydavau tik pusę jų ir panaudodavau 2kartus. (Aišku svarbu atitaikyti panašias dozes tiek vieno tiek kito, nes nuo jų ir priklauso spalvos intensyvumas..)
Atrodo jie taip:
savrina, ačiū už tokį išsamų atsakymą
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 12 30, 12:33)
savrina, ačiū už tokį išsamų atsakymą
Nėra už ką, pati vargau normalių plaukų dažų atradimo kelyje, todėl norisi pagelbėti kaip įmanoma daugiau
QUOTE(savrina @ 2011 12 30, 11:23)
Ilgą laiką pirkau iš žolių namų "Herbatint" plaukų dažus, šviesiausią spalvą..kaina 40lt (panašiai) na bet žolelių pagrindu, be amoniako, parabenų ir silikono, bent jau kaip rašo..po to perėjau iš sveikų produktų ant "" dažų,(taip pat šviesiausia spalva) truputuką pigesni 30lt, bet sudėtis panaši. Spalvos abi man patiko, nebuvo nei geltona, nei dar kokia nors, ataugus truputį šaknims, tas geltonumo efektas kažkiek matydavosi, bet tikrai ne baisiai..Spalvytės nėra labai šviesios, na bet jei peroksidinių norisi, tada jau ir apie natūralumą nėra ką kalbėti. Taigi šiuos abejus plaukų dažus aš rekomenduočiau, dažiausi kas pora mėnesių, jei labai reikėdavo, kas mėnesį, bet tik šaknis..
Kokia jusu naturali spalvyte Ar jie sviesina Kokia buvo plauku bukle pradedant siais dazais dazyti ir kaip pasikeite, nesausina? Kazkada LT budama nusipirkau Herbatint, ech kaip man netiko ir nepatiko, dabar galvoju, ar tas pats butu su Naturtint