Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Anzela0626 @ 2007 09 02, 21:17)
Nu neringyte negąsdink  nestuke.gif Svarbiausia,kad gimdymas būtų normalus,o Kaminskas neleidžia moterims kankintis,viskas bus  thumbup.gif

O kaip jis neleidžia kankintis? Cezaris ir fsio? g.gif cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 09 03, 15:50)
O kaip jis neleidžia kankintis? Cezaris ir fsio? g.gif  cool.gif  unsure.gif

na jis leidzia kankintis tik kai moteris buna nusikankinusi kokiu pora paru tik tada cezari daro unsure.gif
Atsakyti
aciu mamytes, na ir nuraminote mane swoon.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2007 09 03, 23:01)
aciu mamytes, na ir nuraminote mane  swoon.gif  bijau.gif

o ko tu labai pas Kaminska nori gimdyti?? juk kedainiuose labai daug puikiu akuseriu yra smile.gif

o beje girdejau kad gyd.Makari kedainiuose nebedirbs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 09 04, 01:03)
1. o ko tu labai pas Kaminska nori gimdyti?? juk kedainiuose labai daug puikiu akuseriu yra smile.gif
2. o beje girdejau kad gyd.Makari kedainiuose nebedirbs unsure.gif

1. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
2. Jis ir dabar jau poliklinikoj nebedirba lyg g.gif Tik ligoninėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 09 03, 23:03)
o ko tu labai pas Kaminska nori gimdyti?? juk kedainiuose labai daug puikiu akuseriu yra smile.gif
o beje girdejau kad gyd.Makari kedainiuose nebedirbs unsure.gif

tai kad pas ji visa nestuma lankausi, esu patenkinta jo prieziura, tai kazkaip pas ka nors kitka ne neisivaizduoju ir tiesa sakant, net nesvarsciau 4u.gif
Atsakyti
ar rimtai jau makari nedirba poliklinikoj g.gif
Atsakyti
Jau turiu savo mažąjį stebuklėlį!

Kaip matau pataikysiu pasisakyti "į temą". Būtent ką tik gimdžiau gydytojo Kaminsko priežiūroje. Į klausimą kiek mokėjau neatsakysiu, nes nemokėjau, tiksliau tokie dalykai turi būti paliekami spręsti jauniems tėveliams. Aš taip irį padariau, o kiek vyras mokėjo, tai jau jo rūpestis. Aš turėjau kitų reikalų. O jei rimtai tai gimdyme dalyvavo gyd. Kaminskas, gyd Raguotis, akušerė Laima, ir dar viena akušerė, kurią MB palaikė vedėja lotuliukas.gif (tokia stamboko sudėjimo švieėsiaplaukė).
Esu labai patenkinta, nes gimdymas praėjo labai lengvai. Dėkoju gyd. Kminskui ir visai komandai už nuioširdumą, bei ypatingą švelnumą. Dabar jau apskritai puikiai jaučiuosi. Nei komplikacijų jokių, labai minimalus perplyšimas, jokio kirpimo
ir sarbiausia jokio CEZARIO.
Benas gimė rugsėjo 2 dieną, sekmadienį, 11.45. Svoris 3740g., ūgis 51cm.
Atsakyti
Sveikinu dar kartą 4u.gif Smagu,kad viskas gerai ir sklandžiai praėjo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Kedainiu mamytes, man toks klausimas iskilo, kazin kodel Kedainiuose nedaro epidurinio, juk anesteziologas turi buti, tai kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2007 09 09, 12:23)
Sveikos Kedainiu mamytes, man toks klausimas iskilo, kazin kodel Kedainiuose nedaro epidurinio, juk anesteziologas turi buti, tai kaip cia?

gal bijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2007 09 09, 12:23)

Tokia politika mirksiukas.gif Anesteziologas turi būti labai patyręs ir žinoti kaip tai daroma(pilna niuansų visokių).Matyt,nežino arba nenori žinoti,arba daktarai nesutinka. smile.gif
Atsakyti